Komşularla gürültü sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
P pulli03 gibi kullanıcılar kadını geçimsiz ilan etmiş. Hanımefendinin derdi sizin gibi insanlardan uzaklaşmak zaten neden geçinip arkadaş olmak istesin?
Uzaklaşması gerekir evet müstakil bir eve dağ başına vs.
Oynasın çocuklar dışarıda.
Ellerinde tablet evde oturmasınlar.Sevinmek bile gerekir.Çocuk cıvıltısına.
Ama hanımefendi sadece kendi çocuğunu çocuk ilan edip,diğer çocukların sokaktan toplandığını düşündüğü için sadece beddua ediyordur sabahtan akşama kadar uslübu böyle çünkü

Ben de küçükten oynardım saat 10 a kadar arkadaşlarımla Emin’im benim gibi birçok üye de.
Salçalı ekmek verirdi komşu teyzeler bize.Su isterdik.Güzel ilişkilerimiz vardı.Kimsenin kızdığını bağırdığını bilmem.
Şimdiki komşuluk ilşkilerine bakın neredeyse öldürecek insanlar birbirini çocukları sokakta oynuyor diye.
Güzel görün güzel yaşayın ne bu öfke
Eleştiriye bile tahammül yok sizin için çok zordur hak veriyorum böyle olmanıza

Canım karşıt görüş mü bildirdin eyvah diyorım konu sahibi katlanamıyor

Akşamın 9 u , 10 unda hala iki kopmuş gibi koştursan çocukların ebeveynlerine şaşırıyorum , uyuz oluyorum, büyük konuşmak istemem ama 9 da 10 da çocuk dediğin yatar uyur. Ayrıca o saatte balkonda çat küt iş yapılmaz , diyelim ki yapıldı , bi bebek söz konusu yaa.. Bırakır yahut sessizce halletmeye çalışırsın. Ama böyle bencil insanlar varken yazık o bebeğe de size de. Zaten karakolluk da olmuşsunuz. Dayanın biraz ev arayın, toplu yaşamayı bilen , apartmanda olduğunu unutmayan birileriyle komşu olun. Edep adap bilen insanlarla.. Hiç üşenmeyin. Her gün o derdi çekeceğinize 1 hafta yorulun , kafanız rahat olsun..

Çocuklar sabahtan akşam 10 a kadar bağırış çağırış oynadıklarında rahatsız olmuyorsunuz öyle mi?

Hayatınızdan araba sesini korna sesini bile çıkaramıyosunuz niye çocuk sesini çıkarmaya çalışıyosunuz?her şeyi canımızın istediği gibi yapamayız böyle bi dünya yok her dünya ülkesinde çocuklara sevgi ve anlayış gösterilir ister rahatsız ol ister olma

Komşunuzun tavrı hiç uygun olmamış. Eşinizle arasında nasıl bir diyalog geçti bilmiyorum ama bebek uyuyor diye acil değilse kemik kırma işi sabaha da bırakılabilirdi. Anladığım kadarıyla bu iş inatlaşmaya gitmiş. Yoksa uyarmada bir sıkıntı görmüyorum bebek olduğu için. Ama dışarda oynayan çocuk sesini de çok takmayın ya. Bırakın oynasınlar. Zaten yaz bitmek üzere. Kışın da okul, soğuk derken sokakta durmuyorlar. Öğretmen olduğum için olabilir en son beni rahatsız edecek şey çocukların sesi.Bazen okulda bıktığımız oluyor haliyle onca çocuk gürültüsü Çok rahatsızsanız da durumdan taşının gitsin imkanınız varsa. İmkanınız yoksa da çok takılmamaya çalışın.dediğim gibi sanki bir inatlaşmaya dönmüş konu. Üzerine gittikçe daha da canınız sıkılmasın. Bizim sitede de yalıtım çok kötü. Alt kattaki çocukların sesi banyo su sesi, çamaşır makinesi sesi bile geliyor. Hatta komşularımızın kavga sesleri. Ama olabilir insanlık hali.Benim de kesin onlara gidiyordur.

Size cevap bile vermicem o kadar boşsunuz

Bu kadar güzel açıklanırDi ancak

Çocuk cıvıltısı mı? Yoksa çıldırması mi ya siz gitseniz dağ başına salsaniz rahatça çocuklarınızı rahatça mangal yapsanız bağıra çağıra çingeneler gibi yasasanizda bizler de insan olan insanlarla yaşasak toplu olarak ne güzel olur dağ başı sizin gibi kural bilmeyen kimseye saygı duymayanlara göre tam

Canım karşıt görüş mü bildirdin eyvah diyorım konu sahibi katlanamıyor
Evet karşıt görüşe kapalı bir konu zamanında konmuş kurallar var çünkü ceza caydırıcı olsaydı görürdüm ben sizin gibi çingeneler nasıl dağa kaçıyor o zaman insan içinde yasayamaz kendi isteginizle giderdinz zaten

Hay agziniza sağlık

Ufacık beynini kendine sakla burda harcama lazım olur belki . Ben sizin gibilerin yetistirdigi daha doğrusu yetiştiremedigi hayata doğuştan 1-0 yenik başlayan çocuklara acıyorum . Sizlerin elinde büyüyüp saygısız bencil ileri zamanın baş belaları olacaklar yazık

Evet sizin hissetmediğiniz çocuk cıvıltısı.
Aaa pardon onlar çocuk değildi dimi.
Sadece sizin imalatınız çocuk.
Sizden iZin almalı herkes.
Kurallarınıza göre balkona filan çıkmak serbest mi?
Bence o apartmanda abartılacak bir sorun yok sizin anlattığınız gibi.
Eğer rahatsız olsalardı sizi atmak için imza toplamazlardı emin olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…