Uzaklaşması gerekir evet müstakil bir eve dağ başına vs.
Canım karşıt görüş mü bildirdin eyvah diyorım konu sahibi katlanamıyorSiz de beter olun hanımefendi
Az bile size önüne gelene beddua edin haksız olduğunuz en azından hatalı olabileceğinizi görmeniz lazım.
Bi çocuk siz de var zaten diğerleri sokaktan topladı. Mıy mıy gerçekten çekilir gibi değilsiniz.
aman bir şey olmasın kraliyet ailesine mensuptur hanımefendi
Toplu alanda uyum sağlamaya bakın bence her şeye çirkefleşmek yerine
Aldık bedduayı tatlım hayırlısıCanım karşıt görüş mü bildirdin eyvah diyorım konu sahibi katlanamıyor
Komşulara acıyorum ben konu sahibi sabahtan akşama kadar beddua ediyordur onlara.Anında beddua ediyor zaten
Çocuklar sabahtan akşam 10 a kadar bağırış çağırış oynadıklarında rahatsız olmuyorsunuz öyle mi?
Okuduklarınızı anlamada sorunlarınız var sanırımÇocuktan rahatsız olan gidip dağ başında oturacak kusura bakmayın
Size cevap bile vermicem o kadar boşsunuzHayatınızdan araba sesini korna sesini bile çıkaramıyosunuz niye çocuk sesini çıkarmaya çalışıyosunuz?her şeyi canımızın istediği gibi yapamayız böyle bi dünya yok her dünya ülkesinde çocuklara sevgi ve anlayış gösterilir ister rahatsız ol ister olma
Bu kadar güzel açıklanırDi ancakO çocuklar büyüyünce hayvan oluyor demek şu; markette, hastanede ayakta tuvaletini yapan insanlar var ya onlardan oluyorlar demek istiyor. Çünkü siz yeşil alan isteyip çocuğu oynaması gereken yere götürmüyorsunuz. Etrafa saygı duymayan çocuk büyüyünce mi saygılı olacak?
Ayrıca kamera alınabilir bence. Kamusal alan değil mi?
Sizin söylediklerinizi savunmadigi için mi siz bu kadar taktınız dert ettinizAvukat mısınız ya da 2.üyelik filan
Neden sorun edindiniz bu kadar?
Çocuk cıvıltısı mı? Yoksa çıldırması mi ya siz gitseniz dağ başına salsaniz rahatça çocuklarınızı rahatça mangal yapsanız bağıra çağıra çingeneler gibi yasasanizda bizler de insan olan insanlarla yaşasak toplu olarak ne güzel olur dağ başı sizin gibi kural bilmeyen kimseye saygı duymayanlara göre tamUzaklaşması gerekir evet müstakil bir eve dağ başına vs.
Oynasın çocuklar dışarıda.
Ellerinde tablet evde oturmasınlar.Sevinmek bile gerekir.Çocuk cıvıltısına.
Ama hanımefendi sadece kendi çocuğunu çocuk ilan edip,diğer çocukların sokaktan toplandığını düşündüğü için sadece beddua ediyordur sabahtan akşama kadar uslübu böyle çünkü
Evet karşıt görüşe kapalı bir konu zamanında konmuş kurallar var çünkü ceza caydırıcı olsaydı görürdüm ben sizin gibi çingeneler nasıl dağa kaçıyor o zaman insan içinde yasayamaz kendi isteginizle giderdinz zatenCanım karşıt görüş mü bildirdin eyvah diyorım konu sahibi katlanamıyor
Hay agziniza sağlıkAkşamın 9 u , 10 unda hala iki kopmuş gibi koştursan çocukların ebeveynlerine şaşırıyorum , uyuz oluyorum, büyük konuşmak istemem ama 9 da 10 da çocuk dediğin yatar uyur. Ayrıca o saatte balkonda çat küt iş yapılmaz , diyelim ki yapıldı , bi bebek söz konusu yaa.. Bırakır yahut sessizce halletmeye çalışırsın. Ama böyle bencil insanlar varken yazık o bebeğe de size de. Zaten karakolluk da olmuşsunuz. Dayanın biraz ev arayın, toplu yaşamayı bilen , apartmanda olduğunu unutmayan birileriyle komşu olun. Edep adap bilen insanlarla.. Hiç üşenmeyin. Her gün o derdi çekeceğinize 1 hafta yorulun , kafanız rahat olsun..
Ufacık beynini kendine sakla burda harcama lazım olur belki . Ben sizin gibilerin yetistirdigi daha doğrusu yetiştiremedigi hayata doğuştan 1-0 yenik başlayan çocuklara acıyorum . Sizlerin elinde büyüyüp saygısız bencil ileri zamanın baş belaları olacaklar yazıkKomşulara acıyorum ben konu sahibi sabahtan akşama kadar beddua ediyordur onlara.
Düşününce burada bile öfkesine yenik düşüp neler yazabiliyor.
Hayır yani düşünceni destekleyelim diye mi açıyorsun konuyu.
Evet sizin hissetmediğiniz çocuk cıvıltısı.Çocuk cıvıltısı mı? Yoksa çıldırması mi ya siz gitseniz dağ başına salsaniz rahatça çocuklarınızı rahatça mangal yapsanız bağıra çağıra çingeneler gibi yasasanizda bizler de insan olan insanlarla yaşasak toplu olarak ne güzel olur dağ başı sizin gibi kural bilmeyen kimseye saygı duymayanlara göre tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?