Komşularla gürültü sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buranın da kurallarını yaz da üyeler insanlık görsün.
Mahrum etme bizi kültür seviyenden
Nasıl böyle çekilmez varlık oldun apartmanda rezilliklerini anlatmaya devam etsene.
Zira komiksin
Buranın veya başka yerin kurallarını anlamaya senin kafan yetmeyecek dağ veya mağara mis senin için ne uğraşcan çok şey yapma sen

Buranın veya başka yerin kurallarını anlamaya senin kafan yetmeyecek dağ veya mağara mis senin için ne uğraşcan çok şey yapma sen
Apartmandan çenen yüzünden dayağı tehditi yiyen sen dışlanan sen ve defolup gidecek olan sen farkettin mi
Ama idrak edemiyorsun olmuyor boş teneke olunca

Yurtdışında yaşıyorum, site tarzı bir yerde. Burada da onlarca çocuklu aile var ama akşam saatlerinde dışarıda bağrış çağrış oynamıyorlar, saat akşam 9dan sonra herhangi bir şekilde,rahatsız edici ses çıkarmak kanunen yasak. Yasak olduğu için ailelerde çocuklarına bunu öğretiyorlar. Yani demek ki öğretilebilen bir şey.
Sabah saat 6 da işe gitmek için uyanan insanlar, akşam erken uyuyorlar ve çocukların çıkardığı bu sesler uyumalarına engel oluyor.
Biraz empati, zor değil!
Ayrıca o saatlerdw zaten çocukların uykuda olmaları, en kötü uykuya hazırlanmaları lazım.
Gece saat 11,12 dışarıda oynamak için asla kabul edilir değil. En geç akşam 9 da seslerin kesilmesi gerekiyor.
Bazı ekstrem durumlar dışında da 3 yaş üzeri çocuklara ne zaman sessiz olmaları gerektiği öğretilebilir.
Öğretmeyip, aman çocukturun arkasına sığınmak sorumsuzluk.
Kesinlikle haklısınız.

Ben insan besinleri tuketiyorum ama sen sanırım sadece ot ah be canim acıyorum senin gibi bos beleş insanlara zavallısın

İnsanlık mı sen ve insanlık mı
Neler de biliyorsun öyle zavallı filan diyebiliyorsun.
Çok hakaret yemişsin belli cümle içerisinde de kullanmaya çalışmalar filan
Hadi bakalım insan içine çıkabilirsin bi 100 sene sonra ancak tamamlarsın gelişimini tek hücreli

Apartmandan çenen yüzünden dayağı tehditi yiyen sen dışlanan sen ve defolup gidecek olan sen farkettin mi
Ama idrak edemiyorsun olmuyor boş teneke olunca
Canım ben evimden yazıyorum sana şuan farkında mısın :)ben buradan kendi isteğimle tasinacagim zaten senin gibi seviyesiz medeniyetsizlerin arasinda yasamak istemiyorum ama sen bu karakterinle evde kalmis kız kurusu olarak ömrünü tamamlayacaksın içinde bastirdigin duyguların sıkıntısını kadinlar kulübünde atmaya çalışıyorsun sanırım gerçek hayatta sindirilmiş pısırık biri olduğuna şüphem yok klavye delikanlısı seni bu cingeneliginle kimse almaz zaten içindeki kötülük dışınada yansımıştır eminim

Anlatamıyorsunuz anlamıyorlar çocuk bağırır çocuk bu yaparın arkasına sığınıyorlar ama ebeveynlik yapmak 0 eğitmek asla salıyorlar dışarı çocuğun suçu yok öğretmemişlerki bir şey çocukta gördüğünü yapıyor anne babasından işte

Ahahahha yemedi değil mi o apartmanda kalmasıkaçacak delik ararsın öyle sen ve ezik kocan
Nasıl ezikseniz Millet baltaysa tehdit edebiliyor size aile diyemem hayvan deyip hayvanlara da hakaret edemem yaratıksanız diyelim
Sindirilmiş pısırık sizin gibi yaratıklar tehditle barınağa gider oralarda pislenir biri de gelir işte arada döver söver bundan anlarsın sen

Ya he he konuş seninle diyolaga girip seviyene indigim için ben kendimden özür diliyorum sen takıl burda kafana göre ben kaçmıyorum bebeğim için taşınacagim senin gibi anlayışı kıtlar ne anlar bir gün anne olursan bunları yasama umarim

Ben sizi anlıyorum sinirlerinizde bozulmuş, size hak verilmediği için bayağı öfkelenmişsiniz ama gerçekten bunun size yararı olmadığı gibi, stresinizide arttırır.
Bence tüm dikkat ve enerjinizi çözüm bulmaya verin.
Komşularınızlada tartışmamanızı tavsiye ederim, anlaşamayacaksınız burası kesin.
İnşallah gönlünüze göre bir muhit bulursunuz.

Aynı bizim apartman iki tane komşu var tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş evlerini temizliyorlar sözde çok temizler kapılarının önü toz içinde örümcek bağlamış çocukları koridorda yemek yiyor top oynuyor çiş yapıyor hanım efendiler merdivenci gelsin de temizlesin diye bekliyor kadın sanki onların hizmetçisi merdivenci belki 2 gün sonra gelecek o çiş orda kalıyor çocukta sadece onlarda yok ama diğerlerinin çocukları çok terbiyeli buda aile meselesi bunların kocaları çalışıyor karıları evde ne yapıyor çocuklara nasıl bakıyor haberleri yok ve çocukları o kadar gürültücüler ki bir kapı kapatmaları var güm diye bina sallanıyor çocukları gürültü yaptığında veya apartmana zarar verdiğinde bön bön bakıyorlar çocuklarına yapma bile demiyorlar terbiye yok hiç birde şimdi apartmanın içini doldurmaya başladılar bebek arabası Pazar arabası bisiklet ne ararsan var sanki apartman onlara ait hiç bizim pazar arabamız yok bisiklet alamıyoruz sanki müstakil evde yaşıyorlar gibi Allahtan ev sahibi değiller biri oturduğu yeri satın almaya çalışıyor umarım alamaz şimdi biz bunları uyardık Yok uymuyorlarmı kurallara hemen ev sahiplerini arıyoruz sizin de bu komşular kiracı ise önce bir uyarın yok olmadı ev sahibine şikayet etin

Son düzenleme:
Biz seni burada 1-2saat çektik.Sorun değil git komşularından özür dile bence
Sağda solda saçmasapan kurallarını yazmak yerine. Uyumlu ılımlı yaratığa dönüşmeye çalış
Yeni barınağındaki maceralarını bekliyorum

Desteğiniz için teşekkür ederim bu yaşanılanları savunan zihniyete ofkelenmemek elde değil ama hata bende cevap bile vermemek gerek sizin gibi insanların yurt dışından turkiyeye gelmesi gerek gerçekten buna ihtiyaç var

Siz ses yapmadığınız halde alt kiracı şikayet ediyorsa. Belkide sizde başkalarından gereksiz yere rahatsızlık duyuyorsunuz. İnsanların size cephe alması bu yüzden olabilir mi?

Haklisiniz ama bundan şikayetçi olduğunuz için sizin taşınmaniz gerektiğini düşünen bir zihniyet yığını var müstakil eve sizin gitmeniz gerektiğini düşünecek kadar medeniyet yoksunu tam örneği hakaret edip duran şahsiyet insanda da seviye bırakmıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…