Sen nereden bakarsan bak çocuklar hakkında böyle düşündüğün için insanlıktan nasibini alamadığın belli oluyor.Sen ve senin gibileri toplumdan ayiklayip bir arada yasatmali o zaman çok mutlu olurdum ama maalesef dışardan insana benziyorsunuz ne yapcan
Desteğiniz için teşekkür ederim bu yaşanılanları savunan zihniyete ofkelenmemek elde değil ama hata bende cevap bile vermemek gerek sizin gibi insanların yurt dışından turkiyeye gelmesi gerek gerçekten buna ihtiyaç var
Siz hiç doktora göründünüz mu bence şimdi acil servis arama vakti alakan olmayan konuya bu kadar niye icerledin psikolojik sorunların varsa dinlerim kim sana çocukluğunda ne yaptı anlat hepsini tek tek cekinme özelden de yazabilirsinSen nereden bakarsan bak çocuklar hakkında böyle düşündüğün için insanlıktan nasibini alamadığın belli oluyor.
Senin üslubunla konuşayım seversin sen duayı
Yeni barınağın bu apartmandan daha şenlikli olsun ahahahha
O zaman kabul edersin düşüncelerinin yanlış olduğunu ve aramıza dönersin
İçerlemek mi ben sizi kazanmaya çalışıyorum.Siz hiç doktora göründünüz mu bence şimdi acil servis arama vakti alakan olmayan konuya bu kadar niye icerledin psikolojik sorunların varsa dinlerim kim sana çocukluğunda ne yaptı anlat hepsini tek tek cekinme özelden de yazabilirsin
Bakin yanlış anlıyorsunuz ben çocuklar eğlenmesin demedim oynamasın demedim asla tabi ki bu onların en doğal hakkı ben çocuklardan değil anne babalarının sorumsuzluklarindan şikayetçiyim çocuklarına asla müdahale etmeyen onlar için eğlencenin sokakta sabahtan akşama kadar oynamaktan ibaret olduğunu düşünen çocuğunu yararlı hiç bir faaliyette bulundurmayan ilgilenmeyen insan çocuğunu bir spor faaliyetine ne bileyim bir parka bir pikniğe de götürür onunla vakit geçirir geçirmek ister en azında hafta sonu bunu yapar burada sorun çocuk değil çocuk yetiştiremeyen insanlarSitemdeki bütün çocukların seslerinden hangisi olduğunu bilirim anneleriyle selamlaşmam vardır görüşmem hele bir oğlanın sesi beni öldürüyordu özelikle migren zamanlarım lakin hiç sesiz olun demedim zaten çocuklar bir yaz günü oynuyorlar kışın herkes evinde onlardan bu hakkı almak susturmak gelecekteki neslimiz için büyük bir hatta yeterince gerginiz hepimiz bari çocuklar 3 ay eğlensin derim ben..
Maalesef canim beni kazanıyım derken kendini kaybettinİçerlemek mi ben sizi kazanmaya çalışıyorum.
İnsanlığa hizmettir belki benim işim ve bu yüzden uğraşıyorumdur.
Çevrenizle bu kadar uyumsuz yaratığı topluma kazandırmaya çalışıyorumdur.
Mıy mıy mıy insanların ömrünü yemeyin diye uğraşıyorumdur
Bu yönden bak biraz da olaya
Siz şuan gerginsiniz haklı olduğunuz kadar olmadığınız yönlerde var ve kkda bir sürü fikir ayrılığı konu açarken bunlarıda bilin..polis bir komşuyla tartışan biri olarak onlara hiç bir şey yapılmadığını hatta tutanağı tutan polisin bile benim anlatığım konuyu öyle yumuşatığını gördümki orda Vazgeçtim çünkü söylediklerim yazılmıyordu..yani şikayetleri bir şey çıkmaz siz taşının kızdırmak için yazmıyorum yüksek Binali evlerden en üst katları seçin gürültüye çözüm önerim bu.Bakin yanlış anlıyorsunuz ben çocuklar eğlenmesin demedim oynamasın demedim asla tabi ki bu onların en doğal hakkı ben çocuklardan değil anne babalarının sorumsuzluklarindan şikayetçiyim çocuklarına asla müdahale etmeyen onlar için eğlencenin sokakta sabahtan akşama kadar oynamaktan ibaret olduğunu düşünen çocuğunu yararlı hiç bir faaliyette bulundurmayan ilgilenmeyen insan çocuğunu bir spor faaliyetine ne bileyim bir parka bir pikniğe de götürür onunla vakit geçirir geçirmek ister en azında hafta sonu bunu yapar burada sorun çocuk değil çocuk yetiştiremeyen insanlar
Ama sen çok sıkıcı cevaplar vermeye başladın bütün heyecanım gitti azcık kendine gel toparlan bi silkelen barınak sahibi bayanHerkes yanlış anlıyor konu sahibini
Acaba kendisi mi anlatamıyor ya da haksızsınız demeyin beddua eder
Bakin yanlış anlıyorsunuz ben çocuklar eğlenmesin demedim oynamasın demedim asla tabi ki bu onların en doğal hakkı ben çocuklardan değil anne babalarının sorumsuzluklarindan şikayetçiyim çocuklarına asla müdahale etmeyen onlar için eğlencenin sokakta sabahtan akşama kadar oynamaktan ibaret olduğunu düşünen çocuğunu yararlı hiç bir faaliyette bulundurmayan ilgilenmeyen insan çocuğunu bir spor faaliyetine ne bileyim bir parka bir pikniğe de götürür onunla vakit geçirir geçirmek ister en azında hafta sonu bunu yapar burada sorun çocuk değil çocuk yetiştiremeyen insanlar
Hiç düsünmeyin hemen cagirin polisi yoksa artarak devamediyor bu saygisizliklar biz de ise yaradı bugün sükunet var apartmanda anladıkları dilden konuşmayınca tepenize çıkıyorlarBenim üst komşum gecenin 10 30 unda bi başladı 1.5 saat boyunca itmeli çekmeli dökmeli bağırmalı çağırmalı temizlik yaptı.. Ve bunu yaparken inanın utanmaları yok daha önce defalarca uyarmama rağmen bu seferde gece yaptılar düşünün. Terlik sesleri beynimi deliyor ama bu eşya sürükleme atma çarpma sesi herşeyin ötesinde. Ben napayım a dostlar. Acayip hanımefendi görünen bi kadın ve bi görsenizeli belinde hanım hanım diye kavga ediyor. Yönetici de bıktı napcam ben bunlarla. Kızım her çekme sürtme sesinde yerinden ağlayarak kalkıyor. En son polis çağırcam hepten ağzımızın tadı kaçacak
Kendi yaptıklarını duyunca sıkıldın tabiAma sen çok sıkıcı cevaplar vermeye başladın bütün heyecanım gitti azcık kendine gel toparlan bi silkelen barınak sahibi bayan
Mesajlarımı iyi okuyun da yorumlayın lütfenÇocukları düşündüğünüzü sanmıyorum ki öyle olsa çocuğun eline tablet telefon vermekten dışarda yaşıtlarıyla oynamasının daha sağlıklı olduğunu (hele ki günümüzde) bilirdiniz
Ben sizin hayat ve sorunlarınız hakkında tüm düşüncelerinizi bilemem ki öyle genel konuşacak olsaydım alıntılayarak cevap vermezdimMesajlarımı iyi okuyun da yorumlayın lütfen
Inşallah aynı barınakta oluruz da eğlenirim seninle biraz seni sevmeye başladım aslında eğitime acım eğit beni lütfenKendi yaptıklarını duyunca sıkıldın tabi
Sabaha kadar eğitirim seni sorun değil
Heyecan yeni barınakta gidince habersiz bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?