Inşallah aynı barınakta oluruz da eğlenirim seninle biraz seni sevmeye başladım aslında eğitime acım eğit beni lütfen
Sizi ben ve buradaki arkadaşlar eğitmeye çalışsa da Bir gelişim gösteremezsiniz.
Sizin gibi cahil ne dediğini bilmez bencil yaratıklar laftan anlamaz ki
Siz kafanızda insanları
kendi çocuğunuz ve diğerleri olarak gruplandığınız için bu at gözlüğünü çıkartmadığınız takdirde ne desek saatlerce yazsak boş anlayacağınızı düşünmüyorum.
Size acımıyorum aslında öyle ya da böyle sürünüp yaşarsınız.Alışkınsınız belli
Ben sadece çocuğunuza üzülüyorum. Böyle birinin yanında yetişmesine.
Sizin gibi sığ düşünceli ve bencil olur diye tüm endişem.
Bu zamana kadar çevremde sizin gibi olmadı karşımda bu sevindirici demek nesliniz azalıyor.
Ama size birkaç öneri
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Uyanın kalkın bi bakın çevrenize insanları gözlemleyin arkadaşınız vs yoktur tahminen bu egoistlikle kimse çekmez sizi ama etrafa bakın.
Çocukları insanları sevin belki onlar da sizi sever zor bir ihtimal ama en azından deneyin.
İleride çocuğunuz büyüdüğünde sokağa da çıkartın.Oyun oynasın arkadaş edinsin gülsün eğlensin.
Kısacası size benzememesi için emek harcayın.
İnsanlarla didişip ezik ezik tehditler alıp kenarda sümüğünü çeken biri haline dönüştürmeyin.
Burada kaç arkadaş sizi eleştirdiği için zıtlaştınız.Ders çıkartmaya kendinizi düzeltmeye çalışın.
Kimse mükemmel değil akıl almak için yazıyoruz hepimiz. Ama eleştirilere karşı da duyarlı olmak lazım.Kaldıramıyorsanız yapılan farklı yorumları konu açmanın mantığı yok.
Muhtemelen bunları da anlamayacaksınız seviyeniz anlama kapasiteniz yetmeyecek ama belki başkası okur o anlar