Ufacık beynini kendine sakla burda harcama lazım olur belki . Ben sizin gibilerin yetistirdigi daha doğrusu yetiştiremedigi hayata doğuştan 1-0 yenik başlayan çocuklara acıyorum . Sizlerin elinde büyüyüp saygısız bencil ileri zamanın baş belaları olacaklar yazık
Siz olmayan beyninizle çok mutlusunuz belliUfacık beynini kendine sakla burda harcama lazım olur belki . Ben sizin gibilerin yetistirdigi daha doğrusu yetiştiremedigi hayata doğuştan 1-0 yenik başlayan çocuklara acıyorum . Sizlerin elinde büyüyüp saygısız bencil ileri zamanın baş belaları olacaklar yazık
Canım o dediğin şeyden olsaydım, uslüb olarak senin kendine yakıştırdığını kendime yakıştırırdım.. seninle olan farkım burdan geliyor.. Seviye, uslüb, hoşgörü, ağırlık bi kadına çok yakışan şeylerdir. Bi dene istersen!!Evet karşıt görüşe kapalı bir konu zamanında konmuş kurallar var çünkü ceza caydırıcı olsaydı görürdüm ben sizin gibi çingeneler nasıl dağa kaçıyor o zaman insan içinde yasayamaz kendi isteginizle giderdinz zaten
Konu sahibinin yazdıklarından anlaşılıyor resmen rahatsız bu insanEvet sizin hissetmediğiniz çocuk cıvıltısı.
Aaa pardon onlar çocuk değildi dimi.
Sadece sizin imalatınız çocuk.
Sizden iZin almalı herkes.
Kurallarınıza göre balkona filan çıkmak serbest mi?
Bence o apartmanda abartılacak bir sorun yok sizin anlattığınız gibi.
Eğer rahatsız olsalardı sizi atmak için imza toplamazlardı emin olun
Evet sizin hissetmediğiniz çocuk cıvıltısı.
Evet toplarlar çünkü medeniyetsizilklerine müdahale zorlarına gidiyor tıpkı sizin şuan rahatsız olmanız gibi aynı şeylere eminim yaşadığınız yerde Siz sebep oluyorsunuzEvet sizin hissetmediğiniz çocuk cıvıltısı.
Sizin gibi karakterler toplumda var olduğu sürece kin ve nefret dolu gelecek nesiller yetişecektir.Evet toplarlar çünkü medeniyetsizilklerine müdahale zorlarına gidiyor tıpkı sizin şuan rahatsız olmanız gibi aynı şeylere eminim yaşadığınız yerde Siz sebep oluyorsunuz
O kadar güzel söyledin ki, maalesef böyle insnaların olması çok üzücü, gelecek nesilleri etkiliyorlarSizin gibi karakterler toplumda var olduğu sürece kin ve nefret dolu gelecek nesiller yetişecektir.
Umarım çocuğunuz sizin gibi bir karaktere bürünmez.
Ben rahatsız olmuyorum çocuklardan çünkü siz gibi yetişmedim.
Onları sizin gibi görmüyorum.
Kime ne anlatıyorsam zaten anlayacak kapasiteye sahip değilsiniz.
Siz olmayan beyninizle çok mutlusunuz belli
Ne zaman atacaklar sizi eşinize de acıdım böyle bir kadınla evli olmasına.
Yazık adama kim bilir nasıl mıymıy layıp ömrünü yiyorsundur
Bide başını da senin gibi birisi için belaya sokuyor
Oysa baksa elindeki mala
Ne olduğunu anlaşa
ah bu apartman tam size göre ne de olsa it iyi ısırmaz. Atamazlar malesef heveslenme herşeyden bir habersin ya ne kötü ilkokul terk mi?Siz olmayan beyninizle çok mutlusunuz belli
Ne zaman atacaklar sizi eşinize de acıdım böyle bir kadınla evli olmasına.
Yazık adama kim bilir nasıl mıymıy layıp ömrünü yiyorsundur
Bide başını da senin gibi birisi için belaya sokuyor
Oysa baksa elindeki mala
Ne olduğunu anlaşa da yanlıştan dönse
Gudubet kadın
Ben çocuklara hakaret etmedim iyi oku cahil cuhelayla uğraşmak zor iş. Ama sen benim bebeğime küfredebilen insan dışı mahluku savunuyorsun güzelce buda senin insan olmadığının kanıtıCanım o dediğin şeyden olsaydım, uslüb olarak senin kendine yakıştırdığını kendime yakıştırırdım.. seninle olan farkım burdan geliyor.. Seviye, uslüb, hoşgörü, ağırlık bi kadına çok yakışan şeylerdir. Bi dene istersen!!
Gerçi senin gibi çocuklara bile hakaret edebilen, insanların anneliğine dil uzatan bi kadının umut vaad ettiği söylenemez..
Yetiştiğiniz yer cennet mahallesi? Evet hiç kinci değil tam bir sevgi kelebeği olduğunuz için alakanız olmayan bir konuda cevaplar atıp duruyorsunuz ben konuyu anlatıp yapabileceklerimi öğrenmek istedim siz sataşıp durdunuz kalbini temiz göstermeye çalışma smdiSizin gibi karakterler toplumda var olduğu sürece kin ve nefret dolu gelecek nesiller yetişecektir.
Umarım çocuğunuz sizin gibi bir karaktere bürünmez.
Ben rahatsız olmuyorum çocuklardan çünkü siz gibi yetişmedim.
Onları sizin gibi görmüyorum.
Kime ne anlatıyorsam zaten anlayacak kapasiteye sahip değilsiniz.
Ben tabiki öyle bişe yapmam, orrda o kişi bebeğine hakaret etmek için yazmadı onu.Ben çocuklara hakaret etmedim iyi oku cahil cuhelayla uğraşmak zor iş. Ama sen benim bebeğime küfredebilen insan dışı mahluku savunuyorsun güzelce buda senin insan olmadığının kanıtı
Haklisiniz ..Taşınmak en iyi çözüm. Satırla sopayla tehdit edildiğim yerde çocuk büyütmeyi düşünmem
Mesajların hepsini okumadın sanırım yazan kişiden bahsetmiyorum ben tartışma yaşadığımız insanlardan bahsediyorum asla savunulmayacak insanları savunup seviyeden bahsediyorsunuz ben şaşırıyorumBen tabiki öyle bişe yapmam, orrda o kişi bebeğine hakaret etmek için yazmadı onu.
Özür dilerim ama çok seviyesiz bi tarzın var ben böyle bi ağız dalaşına giremem seninle.
Ah canım kıyamam. Cevap yazarken de sana soralım.Baya baya kendini bir şey sanıyorsun anlaşılan. Bu kafayla daha çok çekersin senYetiştiğiniz yer cennet mahallesi? Evet hiç kinci değil tam bir sevgi kelebeği olduğunuz için alakanız olmayan bir konuda cevaplar atıp duruyorsunuz ben konuyu anlatıp yapabileceklerimi öğrenmek istedim siz sataşıp durdunuz kalbini temiz göstermeye çalışma smdi
Bi kere kinci bi psikopat olmasan senle alakası olmayan konuda münakaşaya girmezsin bu kadar. her yerde kavgadan kargasadan besleniyorsunuz kabul etAh canım kıyamam. Cevap yazarken de sana soralım.Baya baya kendini bir şey sanıyorsun anlaşılan. Bu kafayla daha çok çekersin sen
Ben inanıyorum sizin gibi çirkefi barındırmazlar orada. Boşa tehdit etmiyorlardır belki bi barınak filan bakmaya başla kendineah bu apartman tam size göre ne de olsa it iyi ısırmaz. Atamazlar malesef heveslenme herşeyden bir habersin ya ne kötü ilkokul terk mi?
Bi kere kinci bi psikopat olmasan senle alakası olmayan konuda münakaşaya girmezsin bu kadar. her yerde kavgadan kargasadan besleniyorsunuz kabul et
Ah canım kıyamam. Cevap yazarken de sana soralım.Baya baya kendini bir şey sanıyorsun anlaşılan. Bu kafayla daha çok çekersin sen
Has nicktirin elle tutulur tarafı var sen tam bir sefilsin ötede eğlen. Kaostan beslenen hasta ruhlu .Ben inanıyorum sizin gibi çirkefi barındırmazlar orada. Boşa tehdit etmiyorlardır belki bi barınak filan bakmaya başla kendine
Tasını tarağını topla.
Medeniyetten nasibini al gel öyle konusalim seninle aynı frekansta değiliz malesefKin mi psikopat mı bi bakın yazdıklarınıza seviyenize en önemlisi de insanlığınızı bi değerlendirin.
İnsan olmaya davet ettikçe böyle mutlusunuz demek ki
Buranın da kurallarını yaz da üyeler insanlık görsün.Has nicktirin elle tutulur tarafı var sen tam bir sefilsin ötede eğlen. Kaostan beslenen hasta ruhlu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?