farkındamısınız, farklı görüş bildiren sizi haksız görenlere direk bu şekilde cevaplar veriyorsunuz. Size hakaret etmeyenlere bile bu şekilde yaklaşıyosunuz.yarası olanda atlıyor sizin gibi
Yaşadığım apartmanın aynısına denk gelmenizi diliyorum sadece ..Siz şimdi bilip bilmeden yorum yapınca ne geçiyor elinize. Benim çocuğum 2.5 yaşında değil dışarıda evde dahil bir saniye ayrılmam yanından bişey olur diye. Ama kimsenin çocuğuna dışarıda oynarken ses oluyor diye kızamazsınız. Apartmanda ses olur illaki insanlık hali deyip idare ederseniz onlar da sizi idare eder. Ama siz sanki sizin çocuk padişah torunu diğerleri hep maraba olarak gördüğünüz için sizinki uyurken etraf ölüm sessizliğine bürünsün istiyorsunuz.
Konu sahibine destekleyici yorum yapmayınca kendini kaybediyor ya,Siz şimdi bilip bilmeden yorum yapınca ne geçiyor elinize. Benim çocuğum 2.5 yaşında değil dışarıda evde dahil bir saniye ayrılmam yanından bişey olur diye. Ama kimsenin çocuğuna dışarıda oynarken ses oluyor diye kızamazsınız. Apartmanda ses olur illaki insanlık hali deyip idare ederseniz onlar da sizi idare eder. Ama siz sanki sizin çocuk padişah torunu diğerleri hep maraba olarak gördüğünüz için sizinki uyurken etraf ölüm sessizliğine bürünsün istiyorsunuz.
O insanların tehdit ve daha ileri giden davranışları kesinlikle doğru değil ama insan hergün kemik kırmaz evinde yani biraz idare etseniz ne olurdu. Tabiki sizin fevri davranışınız onları haklı çıkarmaz ama niye bulaşıyorsunuz böyle insanlara. Bizim binada çok belalı olduğu söylenen bi adam var biz mesela adını bile anmaya imtina ederiz.Ben gerçekleri konuşuyorum yarası olanda atlıyor sizin gibi . Bu ülkede insan tacizleri cinayetleri darplari neden bitmiyor diye düşündünüz mü hiç yanlış yetiştirilen kötü ebeveyn elinden çıkan çocukta kötü insan oluyor cevap basit hiç kimse durduk yere psikopat olmuyor. 70 yaşında elinde sopayla aşağı inen çocuğumameleğime küfreden teyze torun büyütüyor siz sağlıklı bir çocuk yetistirecegineinanıyor musunuz?
Ya madem eleştiri yapılsın istemiyorsan açma buraya konu. Konu sahibi sokakta oynayan çocukları birlikte yuhalayalım istiyordu herhalde.Konu sahibine destekleyici yorum yapmayınca kendini kaybediyor ya,
Siz bana taktınız kafayı sanırım . Anlayış göstermedigim için beni suçlayan siz berbat bir akşam geçirmiş sinirleri yıpranmış üstelik kocasının üstüne yurunmus çocuğuna hakaret edilmiş sabri zaten dün harcanmış birine neden anlayış göstermeyip eleştiriyorsunuz?farkındamısınız, farklı görüş bildiren sizi haksız görenlere direk bu şekilde cevaplar veriyorsunuz. Size hakaret etmeyenlere bile bu şekilde yaklaşıyosunuz.
Ben konuyu neler yapabilirim hakkımı nasıl ararım başına gelenler ne yaptı diye açtım çocukları yuhlayin diye değilYa madem eleştiri yapılsın istemiyorsan açma buraya konu. Konu sahibi sokakta oynayan çocukları birlikte yuhalayalım istiyordu herhalde.
çağırıp temizletmediniz mi yada toplayıp kapısından içeri fırlatmadınız mıO kadar iyi anlıyorum ki sizi. Bende üst komşum yüzünden çıldıracak gibi oluyorum zaman zaman. 2 çocuğu var evde bisiklet sürüyor çocuklar. Ağlamaları, bağırmaları bitmiyor. Ellerine geçeni aşağı atıyorlar. Kadın balkon yıkar aşağı su döker. Camlarımı mahveder. Bugün yeni yıkadığım balkondan kesilmiş saç topladım mesela. Kendi evimiz olmasa sırf bu arsız görgüsüzler yüzünden taşınırdım evimden.
Ben yaşadıklarımın bir kısmını anlattım evet kemik kırmak her gün olmaz ama her gün gürültüye sabredince bunu alttan alalım diyemiyorsunuz malesef üstelik sizin en ufak sesinize duvarlara vurulup mesajlar atılıyorsa size sıfır tahammül varken sizden sonsuz tahammül bekliyorlarsa ne yaparsınızO insanların tehdit ve daha ileri giden davranışları kesinlikle doğru değil ama insan hergün kemik kırmaz evinde yani biraz idare etseniz ne olurdu. Tabiki sizin fevri davranışınız onları haklı çıkarmaz ama niye bulaşıyorsunuz böyle insanlara. Bizim binada çok belalı olduğu söylenen bi adam var biz mesela adını bile anmaya imtina ederiz.
Elimizden bir şey gelmiyor olması ne kötü .. En iyi yaşayan anlat gerçekten çok üzüldüm adınıza . Herkes saygılı olsa hiç bir sorun olmayacak aslında ama nerdekendi ailemin evinde üst katımıza ev sahibinin oğlu taşındı yatak odasındaki seslerinden tutun her türlü gürültüyü eziyeti çektik. çok beddua ettim o sene sınava da hazırlanıyordum birgün huzur vermediler. renkli çamaşır astığımız balkona çamaşır sularıyla balkon yıkadı neler neler..
sonra o gitti arada iyi kötü kiracılar geldi gitti.. ben şimdi yine ailemin yanındayım bayramdan önce çıkan kiracıyı 1 ay çektim dan dan öyle bir yürüme ki ev sallanıyor çocugum da korku oluştu seslerden..
kendi oturdugum ilk evimde altta ayrı üstten ayrı çektik.. üstteki ayda yılda bir gelir osursan duyulan binada ses sisteimyle müzik açar içer içer böğüre böğüre ağlardı..
alttaki deseniz orta ve ilkokula giden çocukları vardı bir kavga ederlerdi hepsi birbirine girerdi kıyamet kopardı.. gecenin üçünde büyük kız banyo yapar bağıra bağıra şarkı söylerdi bir anne bir baba sus demez mi?
evet çocuk kısıtlayamazsın birşey diyemezsin ama ortaokulu bitirmek üzere olan bir çocuğa da laf anlatmak zor olmasa gerek. gece yarıları süpürge çalıştırmalar vs neler neler..
ordan tasındık hamile hamile ev taşıdım gittiğim yerde üst katımızda inanmıcaksınız ama 2 kuma birlikte yaşıyordu ve evde ki cocuk nüfusu 9 du..
çocuk alışkanlık edinmiş sürekli bizim camı taşlıyordu. karşıdaki bina da da bir çocuk zemin katta pencere önünde demirler olur ya oraya annesi kapatmış flüt orda çalıyor. kadındaki kafaya bakarmısınız.
birgün cama taş atan cocuğu o halimle kovaladım yaklasam dövecektim. hemen evlerine çıktım. annesiyle konuştum
o kesildi..
birgün de flüt çalanın annesine bağırdım senin çekmek istemediğn gürültüyü biz neden çekiyoruz diye..
sonra lojman çıktı da ordan da çıktık.
geçen hafta annemlerin mahallede lise 1 lise 2 ögrencileri top oynuyor 3 kişiler. bir çocuk sürekli topu apartmanlara atıyor camlara. annesi de izliyor camdan. tam içeri girdim 2 dk olmadı ki bizim balkon da pimapenle kapalı büyük cam açıktı. çocugun attıgı top balkon camından içeri girip hemen orda merdiven vs vardı onları devirdi ama öyle bir şangırtı oldu ki anlatamam.
çıkıp bağırdım topu da atmadım aşagı. birkaç gün kaldı. şimdi daha insan gibi oynuyor.
müstakil bir evde yaşamadığımız sürece bu tür insanlarla hep karşılaşacağız.
ben cocugum kreste giydigi pandufu evde giymek istedi de giydirmedim tabanı sert diye. aşağı gürültü gitmesin diye.
çektiğim için çok iyi biliyorumbu yüzden kimseyi rahatszı etmek istemiyorum ama alttaki de en ufak birşeyde vurur duvarlara. suan ona sabrediyorum
uzun oldu kusura bakmayın ama heryerde böyle şeyler var ne yazıkki ve bu yazdıklarım emin olun binde bir
Neden denmesin?yok sokaktaki çocuklar insanlıktan çıkmış şekilde bağırsın,herkes de onları çeksin.Sokakta oynayan çocuğa da sessiz ol mu denir..
Hiç bişey yapamazsınız adam öldürenler çıkıyor ertesi günü, sizin apartmanda olan üfürükten kavganızla kimse uğraşmaz. Bolca ya sabır çekin aynı zamanda komşulara da önerin zira onlarda sizinle uğraşıyorlarBen konuyu neler yapabilirim hakkımı nasıl ararım başına gelenler ne yaptı diye açtım çocukları yuhlayin diye değil
Doğru haklisinizHiç bişey yapamazsınız adam öldürenler çıkıyor ertesi günü, sizin apartmanda olan üfürükten kavganızla kimse uğraşmaz. Bolca ya sabır çekin aynı zamanda komşulara da önerin zira onlarda sizinle uğraşıyorlar
Üslup mükemmel medeniyet içeriyor maşallah !!!Sizin gibilerin büyüttüğü çocuk asıl büyüdüğünde hayvan gibi oluyor!
Bina 16 katlı. Ben 7.kattayım. Bi ara gittiler evden hiç problem yaşanmadı onlar dönene kadar. Çıksam niye yaptın desem ben yapmadım diyecek. Yada yine kapıyı açmayacak.çağırıp temizletmediniz mi yada toplayıp kapısından içeri fırlatmadınız mı
Lütfen neye cevap verdigimi okuyun asla bu sekilde konuşmak istemem ama verilecek başka cevap yoktuÜslup mükemmel medeniyet içeriyor maşallah !!!
İnsan gibi yaşamak istiyoruz çok mu şey istiyoruz anlamıyorum kiBina 16 katlı. Ben 7.kattayım. Bi ara gittiler evden hiç problem yaşanmadı onlar dönene kadar. Çıksam niye yaptın desem ben yapmadım diyecek. Yada yine kapıyı açmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?