Bakın siz mesaj atmak ile yanlış mı yaptım diye konu açtınız değil mi çoğunlukla size süpürge sesinden uyanıyor ise sese alıştırın sürekli olan birşey değilse sorun etmeyin diyor siz ise o saatte süpürge açmadım misafiri geliyor falan diyorsunuz yani siz kendini zaten haklı görüyorsunuz msj atmak yanlışmıydı demenin manası kalmıyorbende uyardım işte kendisini.Ben olsam o saatte süpürge açmam açtın diyelim 20 dk da süpürge yapmam
Tabi siz bilirsiniz ama tost yeme sesine bile uyanmak normal gelmedi . İşinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuzdaha bir kaç aylıkken 2-3 aylık yani o uyurken başında tost ısırmıştım ona bile gözlerini aralamıştı.Seslere uyandığı için sonra ben uğraşıyorum o yüzden ortamı sessiz tutmaya çalışıyorum.Bu arada bende çok derin dalmadıysam o süpürge sesini duyardım çünkü duyuluyor uyku modunda olsam bende uyanıp rahatsız olurdum
Başucunda uyku müziği açık olduğu halde o sesi duyup korktu
insanlarin evine gelene gidene karisma gibi bi hakkimiz mi var?Bir aralar çok misafirleri geliyordu bişey demiyoduk veya 12.30 a kadar koşturma sesleri geliyodu demedik yine.Ama o saatte süpürge açmak bana yanlış geliyor
onu 5 dk da süpürebilir 20 dk süpürmek nedirbence hoş olmamış ,
yere birşey döküldüyse helede nimetse eee neyapsın kadın süpürmesin mi ,
Karışıyorum mu dedim iyi okuyun zaten sesleri tolere ettiğimi söylüyorum hanımefendi iyi okuyuninsanlarin evine gelene gidene karisma gibi bi hakkimiz mi var?
Sürekli ses olmuyorsa sorun yaratılmayabilir denmiş.Bende zaten sürekli misafirleri geliyor birşey demiyorum fakat süpürge sesi olunca söylediğimi yazdımBakın siz mesaj atmak ile yanlış mı yaptım diye konu açtınız değil mi çoğunlukla size süpürge sesinden uyanıyor ise sese alıştırın sürekli olan birşey değilse sorun etmeyin diyor siz ise o saatte süpürge açmadım misafiri geliyor falan diyorsunuz yani siz kendini zaten haklı görüyorsunuz msj atmak yanlışmıydı demenin manası kalmıyor
O çok küçükkendi işimi genelde o uyanıkken yapıyorumTabi siz bilirsiniz ama tost yeme sesine bile uyanmak normal gelmedi . İşinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz
Bende çalışıyorum ve çocukla inanın evi süpüremiyorum anca evde birinin olması lazım çocuga bakması için çünkü korkuyor sesten.cumartesi eşim çalışıyor evde kimse yokkken çocuk ağlıyo zorla süpürüyorum veya kucağıma alıp süpürüyorum haftaiçi kesinlikle o saatte açmıyorumSürekli olan bir şey değilse iade edin.
Çalışan insanlar bazen mecbur kalıyor.
Dediğim gibi bazen mecbur kalınıyor.Bende çalışıyorum ve çocukla inanın evi süpüremiyorum anca evde birinin olması lazım çocuga bakması için çünkü korkuyor sesten.cumartesi eşim çalışıyor evde kimse yokkken çocuk ağlıyo zorla süpürüyorum veya kucağıma alıp süpürüyorum haftaiçi kesinlikle o saatte açmıyorum
Bende çalışıyorum ama haftaiçi açmıyorum haftasonu yapıyorum süpürge işini evet bir seferlikti fakat çocuk öyle korkudan ağlayınca ve saat 10 a geliyoken süpürge sesini duyunca sini oldumDün akşam ben de küçük süpürgeyle süpürdüğümde saat 21:00 di. Saate baktım ama açmam gerekiyordu..
Çalışıyorum etrafı toplamaya başlamam anca o saati buluyor. Bunu da genelde haftaiçi bir akşam yaparım yoksa haftasonuna kadar her yer kırıntı oluyor..
Kim ister bir ev hanımının tüm güne yaydığı işleri akşamın 2 saatine sığdırmayı?
Her zaman olan bir şey değilse büyütmeyin. Komşuluğun şartı biraz saygıysa biraz da anlayıştır..
Sizin çocuğunuz ağlama seside belkide o aileyi kaç kere rahatsız etti sadece anlayışı neden kendinize bekliyorsunuz.Böyle korkarak uyanmıyor sonuçta gözyaşlarıyla ağladı.5dk da dökülen yer temizlenebilir ki ben olsam açmazdım o saatte fakat o süpürmeye devam etti açmışken her yeri süpürdü
onu 5 dk da süpürebilir 20 dk süpürmek nedir
Evet ben öfkeme yenik düşen biriyim çocuğu hemen susturamayınca o kadar ağladığını görünce sinir oldum baktım saat 9 45 olmuş hala süpürge sesi gelince yazma gereği hissettim.Yazdıktan sonrada acaba yazmasamıydım dedim.Zaten seslere birşey demiyorum hepimiz yapabiliriz çocukalrını nasıl sevdiklerini hangi cümleleri bile duyuyorum ama tabiki o seslere birşey demem bizdende gidebilir ben dikkat ederim o konularda annem bile yüksek sesle konussun hemen uyarırımSürekli bir durum yoksa eğer uyarmama taraftarıyım.
Bizde ses yapıyoruz muhtemelen hele ki evde çocuk olunca. Birbirimizi komşular olarak tolere etmeliyiz diye düşünüyorum.
Siz misafir sesleri geliyor ses yapıyorlar demissiniz ama eğer o durumda aşırı bir ses varsa o zaman uyarmalıydınız. . Şimdi istisna olan bir duruma mesaj atmak doğru olmamıs bence.
Aslında sizde yaptığınızdan emin değilsiniz ki konu açma gereği duymuşsunuz.
Bizde onların kaç kere tepemizde gürültülerini çektik saat 12:30 olduğunda ev başımıza yıkılıcak gibi olduğunda ses etmedik ve hiçbir zaman biz öyle gürültü yapmadık hanımefendiSizin çocuğunuz ağlama seside belkide o aileyi kaç kere rahatsız etti sadece anlayışı neden kendinize bekliyorsunuz.
Bende çalışıyorum ama haftaiçi açmıyorum haftasonu yapıyorum süpürge işini evet bir seferlikti fakat çocuk öyle korkudan ağlayınca ve saat 10 a geliyoken süpürge sesini duyunca sini oldum
Bu toplum kurallarıdır yalnız o kurallara uyulması gerekir.Çocuğum olmasaydı da ben o sesi istemem açıkçası çünkü sabah erken kalktığım için yorgun olup o saatte de uyuyabilirim bir şey dermiyim demem tabi ama sinir olurdum apartmanda yaşıyorsak kurallara uyulmalı benceÇocuğum yokken bile çocuklu üst kat komşumun saat 22:00 de açtığı süpürgeye tepki vermezdim çocuklu ev dağılır kadın çalışıyor diye.
Anne oldum daha iyi anladım zamanı fırsata çevirmeyi..
Aşırı hassas annegillerdensiniz anlıyorum. Herkesin sizin çocuğunuzun yatma kalkma saatine göre hareket etmesini istiyorsunuz onu da anlıyorum. Ama bu gerginliğiniz çocuğunuza da sirayet ediyor bilin..
Oğlum 3 yaşında hala evde olduğum günler o uyurken yanında süpürge açamam uyanır. Başka işler yaparım. Her çocuk bir değil orası kesin. Yalnız gece uykusunun en derin yerinde başkasının süpürge sesine uyanmaz..
Uyku müziği gibi şeyler ilk kolik zamanlarında iyidir. Anne karnı etkisi verdiği için rahatlatır. Ama bilmem kaç aylık bebeğe tavsiye eden doktorun aklına şaşarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?