• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMŞU

Uyku müziği surekliyse zararlarınin olduğunu okumuştum, arastirmanizi tavsiye ediyorum..

Bende açmam, ses cikarttirmam , terlik giymem v.s uzar gider liste ama yere cam gibi tehlikeli bir şey düştüğünde supurgemi açarım, aşağı konuşma da mesaj atarım.

Her zaman sessizsem ve supurgeme ses gelirse kızarım.

Misafir gelince illaki ses oluyor.
Bizde sürekli açık doktor açabilirsiniz fakat sesini azaltabilirsiniz sonra demişti.Ne gibi sakıncaları var yazar mısınız öyle alıştırdık bilmiyorum nasıl bırakıcaz

Bizde sürekli açık doktor açabilirsiniz fakat sesini azaltabilirsiniz sonra demişti.Ne gibi sakıncaları var yazar mısınız öyle alıştırdık bilmiyorum nasıl bırakıcaz

Beyni yoruyor. Gece boyunca gereksiz veri yüklüyor diye okumuştum.

Uyuduktan sonra kapanabilir.

Muhtemelen bişey döküldü açtı açmışken şurayı burayı da süpüreyim dedi düşünmedi biran
yarın konuşursunuz güzelce

bu arada misafirde illa ses olacak onda yapılacak bişey yok

bazen bana bazi seyler cok abartilmis gibi geliyor acikcasi. ben cocugum uykurken onun yattigi yer haric tüm evi süpürürüm yinede uyanmaz, kaldi ki komsunun süpürge sesine uyanacak.....
Her çocuk farklı çocugum ses duymasın diye başında uyku müziği açık ona rağmen duydu.

bebek süpürge sesine içli içli niye ağlasın ki, dramatikleştirmeyin olayı. devamlı olan bişey ise ben mesaj atmazdım.
dramatikleştirmekle alakası yok korktuğundan öyle ağladı o sesi duyunca korkuyo ben evi onu kucağıma alıp süpürüyorum,süpürgenin kablosundan bile korkar.

Her çocuk farklı çocugum ses duymasın diye başında uyku müziği açık ona rağmen duydu.

elbette her cocuk farkli ama komsuda gelip cocugun kulaginin dibinde süpürmedi ya evi. ayrica devamli olsa tamam dicem.

sabaha kadar müzikle uyku ne kadar saglikli olabilir o da ayri bi tartisma alani.....

elbette her cocuk farkli ama komsuda gelip cocugun kulaginin dibinde süpürmedi ya evi. ayrica devamli olsa tamam dicem.

sabaha kadar müzikle uyku ne kadar saglikli olabilir o da ayri bi tartisma alani.....
Doktora sorduk kısık bir şekilde olabilir demişti

Elbette belli bir saatten sonra süpürmek vs. Hoş değil . Apartman kurallarına aykırı ama zaten hep olan birşey değilse bu tarz şeyler gözardı edilebilir -edilmeli diye düşünüyorum .
Toplu yaşam böyle birşey çünkü ...
ayrıca üst katın elektrik süpürgesinden uyanan bir çocuğunuz varsa işiniz gerçekten zor :/ bebeğim 4 aylık doğduğu ilk günden beri hayatımda ‘ses’ anlamında birşey değiştirmedim . Çünkü anca o uyuduğunda iş yapıyorum , o sebeple sese alıştırdım . Siz de keşke alıştırsanız , kendiniz için . Rahat edersiniz .

Elbette belli bir saatten sonra süpürmek vs. Hoş değil . Apartman kurallarına aykırı ama zaten hep olan birşey değilse bu tarz şeyler gözardı edilebilir -edilmeli diye düşünüyorum .
Toplu yaşam böyle birşey çünkü ...
ayrıca üst katın elektrik süpürgesinden uyanan bir çocuğunuz varsa işiniz gerçekten zor :/ bebeğim 4 aylık doğduğu ilk günden beri hayatımda ‘ses’ anlamında birşey değiştirmedim . Çünkü anca o uyuduğunda iş yapıyorum , o sebeple sese alıştırdım . Siz de keşke alıştırsanız , kendiniz için . Rahat edersiniz .
daha bir kaç aylıkken 2-3 aylık yani o uyurken başında tost ısırmıştım ona bile gözlerini aralamıştı.Seslere uyandığı için sonra ben uğraşıyorum o yüzden ortamı sessiz tutmaya çalışıyorum.Bu arada bende çok derin dalmadıysam o süpürge sesini duyardım çünkü duyuluyor uyku modunda olsam bende uyanıp rahatsız olurdum

Çocuğu korkutacak kadar çok ses mi geliyor bizde mesela varla yok arası bir ses oluyor
Sürekli ses yaparsk rahatsz etmiyorlarsa dile getirilecek bir durum değilmiş bence
Bir aralar çok misafirleri geliyordu bişey demiyoduk veya 12.30 a kadar koşturma sesleri geliyodu demedik yine.Ama o saatte süpürge açmak bana yanlış geliyor

Back