• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMŞU

Hain komşu pis komşu, utanmamışmı minik prensinizi/prensesinizi süpürge çalıştırmak suretiyle korkutmaktan? Ahlaksız insan nasıl düşünmez sizin birtanecik kıymetli bebeğinizi de gecenin bir yarısına kadar yanlışlıkla dökülen bir şeyi süpürür. Normal olan süpürmeyip o pisliğin içinde sabahı beklemesiydi çünkü sizin aşk böcüğünüz her şeyden önemli. Bir de misafir mi çağırıyormuş eşek kafalılar? Bu devirde insan evine misafir mi çağırır, biraz alt komşuyu düşünsünler.

Bizde onların kaç kere tepemizde gürültülerini çektik saat 12:30 olduğunda ev başımıza yıkılıcak gibi olduğunda ses etmedik ve hiçbir zaman biz öyle gürültü yapmadık hanımefendi
Tamam hanımefendi yoldan geçen arabalara, korna sesine, WC sesine, tost sesine bile uyanan bebeğiniz yüzünden sizin belliki sinirleriniz bozulmuş. Umarım uyardığınız komşularınız size önceki hallerini aratmaz. Madem bu kadar haklısınız neden konu açıyorsunuz?

Oğlum tam anlamıyla ayaklanıp her yere bir şeyler dökmeden önce ben de açmazdım.
Şu anda ne demek istediğimi anlayacağınızı sanmıyorum..

Mesela dün akşam bastığım yerde ayağıma ekmek kırığı gibi takılan kurumuş oyun hamuru zerreciklerine sinir olup süpürdüm..
Öyle etkinlik yaptık kaldır da olmuyor belli yaştan sonra..
Normalde olsa birşey demezdim fakat uykusundan uyandırınca ve baya ağlayınca çocuk sinir oldum öylelikle yazdım

Hain komşu pis komşu, utanmamışmı minik prensinizi/prensesinizi süpürge çalıştırmak suretiyle korkutmaktan? Ahlaksız insan nasıl düşünmez sizin birtanecik kıymetli bebeğinizi de gecenin bir yarısına kadar yanlışlıkla dökülen bir şeyi süpürür. Normal olan süpürmeyip o pisliğin içinde sabahı beklemesiydi çünkü sizin aşk böcüğünüz her şeyden önemli. Bir de misafir mi çağırıyormuş eşek kafalılar? Bu devirde insan evine misafir mi çağırır, biraz alt komşuyu düşünsünler.
Çok komiksiniz.Ben buldumcuk annelerden değilim.Ayrıca evlerinde misafir yoktu.Çocugumun korkarak uyanıp çok kötü ağlamasından dolayı kızdım sonuçta apartmanda yaşıyoruz her yerin kuralları vardır,bir şey döküldü süpürdün hadi 10 dk süpürdün 20 dk nedir ben o saatte yatagada yatabiliyorum herkesin saygılı olması gerekiyor.

Tamam hanımefendi yoldan geçen arabalara, korna sesine, WC sesine, tost sesine bile uyanan bebeğiniz yüzünden sizin belliki sinirleriniz bozulmuş. Umarım uyardığınız komşularınız size önceki hallerini aratmaz. Madem bu kadar haklısınız neden konu açıyorsunuz?
Bebeğime sinirlerim bozulmadı düşüncesiz insanlara sinirim bozuldu hanımefendi anlatabildim mi

Çok komiksiniz.Ben buldumcuk annelerden değilim.Ayrıca evlerinde misafir yoktu.Çocugumun korkarak uyanıp çok kötü ağlamasından dolayı kızdım sonuçta apartmanda yaşıyoruz her yerin kuralları vardır,bir şey döküldü süpürdün hadi 10 dk süpürdün 20 dk nedir ben o saatte yatagada yatabiliyorum herkesin saygılı olması gerekiyor.

Maşallah hiç buldumcuk değilsiniz. Size buldumcuk diyen mi oldu? Onlar da terbiyesiz pis ve hainmiş.

Apartmanda yaşam kurallarından sadece saygıyı alır, toleransı bir kenara atarsanız saygısız olursunuz. Saygı karşılıklı olursa güzeldir.

Ben böyle durumlarda anlayış gösterilmesi taraftarı değilim. Çadırda yaşamıyorsun. 2dk mecbur açtın diyelim.yarım saatte ev temizlenir. Saygısızlık. Ne yazık ki ülkemizde çoğu insan hala gece kondu veya müstakil ev kültüründen çıkamadı
Aynen iki yerden uyku muzigi aciyorum biri yagmur biri su sesi yaz penere acik bagirip duruyorlar biri dan dan demire vurup duruyo

Maşallah hiç buldumcuk değilsiniz. Size buldumcuk diyen mi oldu? Onlar da terbiyesiz pis ve hainmiş.

Apartmanda yaşam kurallarından sadece saygıyı alır, toleransı bir kenara atarsanız saygısız olursunuz. Saygı karşılıklı olursa güzeldir.
Sizinde uyuyan çocuguzu uykusundan uyandırsalar sizde sinir olursunuz ay benim prensesimi uyandırdılar havalarında değilim herhalde

Her çocuk farklı çocugum ses duymasın diye başında uyku müziği açık ona rağmen duydu.
Uyanacagı varmış hanımefendiciğim. Uykunun dönemleri var.hafif uyku dönemindeyniş demekki uyanmış işte. Abartmayalım yahu insanlık halleri. Bugu. Siz onu idare edersiniz yarı. O sizi idare eder. Gexenin köründe hiç mi bebeğiniz ağlayıp ses yapmadı.

Bizde onların kaç kere tepemizde gürültülerini çektik saat 12:30 olduğunda ev başımıza yıkılıcak gibi olduğunda ses etmedik ve hiçbir zaman biz öyle gürültü yapmadık hanımefendi

Sese çok hassas biriyim lakin apartman yaşamında her zaman sessizlik mümkün olmuyor, üst komşumun iki çocuğu var benim yok, misafiri de oluyor koşturmaları da oluyor idare ediyorum çünkü normal zamanda saat 10 dan sonra gürültü yapmıyorlar arada misafirleri gelmişse ses etmiyorum ne yapsın geleni geri mi göndersin insanlar. Keza iki kişilik çocuksuz bir aile olmamıza rağmen bazen bizimde misafirimiz oluyor, umulmadık şeyler de oluyor mesela geçen gece bir patırtıya uyandım kedim süs çakıl taşlarından birini kabından yere atmış ortalığı yıka yıka oyun oynuyor bir yerlere çarpıyor güm güm ordan burdan atlıyor sesin kaçıncı dakikasında uyandım bilmiyorum aldım elinden bitti ama olabiliyor böyle şeyler. Şimdi alt komşum bunun için bana mesaj atsa kızarım çünkü milyonda bir olan bir durum. Ertesi gün altımda oturan yaşlı teyzenin kapısını çalıp özür diledim kusura bakmayın diye duymadım kızım ben duysam ne olacak canı sağolsun minik kızımın dedi, sever de kedimi komşuluk böyle bir şey fazla abartmamak lazım insani haller olabiliyor bunun dışında dışarıda da bir sürü ses var, gecenin körü korna çalıyor, müzik son ses patinaj yapanlar oluyor, gece yarısı ilaçlama arabaları geçiyor, gençler kahkahalarla kaldırımdan geçiyor bu seslerin hepsini duyuyorum dördüncü katta keşke mümkün olsa sessizlik

belli ki gerçekten yere bişey dökülmüş kadın süpürüyor ve her günde yapmıyor, cam kırıldı ise parçaları vs uzun sürebilir yada başlamışken ay şurayı da alayım demiş olabilir bunlar hayatın olağan akışına göre normal şeyler bence

Sizinde uyuyan çocuguzu uykusundan uyandırsalar sizde sinir olursunuz ay benim prensesimi uyandırdılar havalarında değilim herhalde

Yok olmam, agresif bir insan değilim ve komşuluk ilişkilerinde toleransım oldukça yüksektir. Çocuk bu uyanır der geçerim.

Size tavsiyem minnoşunuzun odasını ses geçirmez materyallerle izole edin. Böylece kimse güzellik uykusundna uyandıramaz.

Uyanacagı varmış hanımefendiciğim. Uykunun dönemleri var.hafif uyku dönemindeyniş demekki uyanmış işte. Abartmayalım yahu insanlık halleri. Bugu. Siz onu idare edersiniz yarı. O sizi idare eder. Gexenin köründe hiç mi bebeğiniz ağlayıp ses yapmadı.
Zaten idare ediyorum hanımefendiciğim ev başıma yıkılırcasına olunca bile idare ediyorum anlatabildim mi

belli ki gerçekten yere bişey dökülmüş kadın süpürüyor ve her günde yapmıyor, cam kırıldı ise parçaları vs uzun sürebilir yada başlamışken ay şurayı da alayım demiş olabilir bunlar hayatın olağan akışına göre normal şeyler bence
Normal şeyler olabilir ama ben o saatte aceleyle süpürüp kapatırdım çünkü o saatte süpürge olmaz

Yok olmam, agresif bir insan değilim ve komşuluk ilişkilerinde toleransım oldukça yüksektir. Çocuk bu uyanır der geçerim.

Size tavsiyem minnoşunuzun odasını ses geçirmez materyallerle izole edin. Böylece kimse güzellik uykusundna uyandıramaz.
Çok sinir bozucusunuz bi gidin şurdan ve eminim sizin çocugunuz yok.Ben sakin bir insanımdır herkeste öyle bilir sadece düşüncesiz hareketlere gelemiyorum.Çocuk normal bir şekilde uyansaydı yine bir şey demezdim baya korkarak ağlıyo

Karışıyorum mu dedim iyi okuyun zaten sesleri tolere ettiğimi söylüyorum hanımefendi iyi okuyun

bakin bi tekrar ne yazmissiniz. misafirlerine karismiyormussunuz, ne kadar da iyi bir insansiniz....

Karışıyorum mu dedim iyi okuyun zaten sesleri tolere ettiğimi söylüyorum hanımefendi iyi okuyun
Sürekli ses olmuyorsa sorun yaratılmayabilir denmiş.Bende zaten sürekli misafirleri geliyor birşey demiyorum fakat süpürge sesi olunca söylediğimi yazdım

altına imzamı atıyorum çok yaşayın :)

Back