İyi siz ölün o halde ne yapalım yasal hakkını kullanmakla inadına bir şey yapmanın arasındaki farkı anlamayan birine laf anlatmak uğraşacağım bir şey değil.İzmir'in Torbalı ilçesinde bir çocuk sahibi ….. yaşındaki ……….. ‘nı sokakta eşinin gözü önünde tabancayla vurarak öldüren …… yaşındaki …………….. tutuklandı. Olayla ilgili yapılan soruşturmada ………’ın kira artışı nedeniyle ev sahibi A.D. ile tartıştığı, cinayeti işleyen ……….'ın ise ev sahibinin akrabası olduğu ortaya çıktı.
Her konuda aynı hassasiyeti!! göstermediğinizi fark ettim. Kiracıya öneriniz bir ölümle de sonuçlanabilir değil mi? Veya boşanma konularındaki yorumlarınız her gün yaşanan onlarca kadın cinayetlerinden birine neden olabilir değil mi?
Bu konuya dönecek olursak aşırıya kaçmayan günlük olabilecek ölçüdeki seslere tolerans göstermeyen, polislik olacak kadar olayı büyüten komşu için nasıl bir öneriniz olur merak ediyorum. Konu sahibinin kardeşinin de bir ailesi bir çocuğu olabilirdi. O da buraya yazabilirdi. Ben günlük hayatlarına devam etmelerini önerirdim. Ama size göre bunun ölümle sonuçlanma ihtimali var. Haksızlıklar zulümler karşısında ne yapalım.
Birinde yasal hakkını kullanmak için diretmek var diğerinde inadına rahatsız etmek var.