- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.442
- Konu Sahibi Cektigimcile06
Seni ve çocukları silerim ne demek yahu. Valla zaten kendiniz anlamışsınız yaşadıklarınızı gayet kolay atlatırsınız. Kendnize ve çocuklarınıza bakın bundan snra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortada evlilik yok. Sen beleş hizmetçisin onların gözünde. Beleş bakıcısın. Bunlara rağmen üzülüyorsan da yani...
Yillar sonrada cikarlar cocuklarin karsilarina ben babanizim babannenizim bizi hic mi sevmiyorsunuz sayginiz yok derler insallah mahkemede boyle insanlara gorus gunu vermez haketmiyorlar
Allah askina su aciz halden kurtulun..bosanin yeni bir hayat kurun..
Kolay düşünmeyi bırakamazsın herşeyin zamanı var . Çok güzel doğru bir karar vermişsin .
Dibine kadar haklısınız. Hadi bi koca olarak sevmiyodur iletişim probleminiz vardır sizinle ilgilenmiyodur vs, ama bi insan, "insan" sıfatıyla, hasta yatan birine bişey ister misin? Su getireyim mi falan diye bile sormaz mı yahu. İnsanlıktan nasibini almamış sizin eşiniz, size köle, hizmetçi falan değil insan muamelesi bile yapmiyo. O gün siz yatarken halinizi de merak ettiğinden sormamistir iyilestiyseniz hizmet buyurmak için sormuştur kesin. Evladını bile silebilicek olan adam size acır mi
Seni ve çocukları silerim ne demek yahu. Valla zaten kendiniz anlamışsınız yaşadıklarınızı gayet kolay atlatırsınız. Kendnize ve çocuklarınıza bakın bundan snra
İnsan olarak, ayı ininde yaşayamamız normal değil mi?
Hala onu aklamaya çalışan, kendinizde kusur görme çabanıza sağlık ama boşa, herhalde varlığınız suçunuzdur.
Hepiniz çok haklısınız. Dönmeyi zaten düşünmüyorum ama takip ediyorum sürekli bu huyunu bırakmam lazimSizi eve yatılı hizmetçi olarak almışlar.. Tek fark arada cinsel ihtiyaçlarını gideriyor olması, annesini de torun sahibi yapmış böylece..
Haaa bir de yatılı hizmetçilere maaş verirler bir de hasta falan olduğunda onunla duygusal olarak olmasa da yine de ilgilenirler..
Sizin adınıza üzüldüm ama Neyseki çocuklarınızı da alıp kurtulmuşsunuz.. Merak etmeyin 2 3 ay sonra iyi ki de kurtulmuşum keşke daha önce çıksaymışım ordan diyeceksiniz.. Yani hiç canınızı sıkmayın...
Bende aynını dusunuyorumyaa güzel kardeşim güzel bacım
valla birşey diyecem banlanacam , sana çocukları bırak öyle git dedim diğer konunda kaçtane begenmedim tıkladılar ,
ohh mis gibi evlerinde yaşıyorlar sende adamın çocuklarına bakıyorsun ( kimse o çocuklar senın demesin bana )
bırakacaktın çocukları yana yakıla senı arayıp yalvaracaklardı ,
kocası daha evlenıcek kadar olgunlasmamıs bencede..Ne baba ne eş ne adam olur bu davardan.
Helal olsun ailene sana sahip çıkıyorlar.
Yoluna bak o da anasıyla evcilik oynasın..
Hiç üzülmeyin en güzelini yapmışsınız evi terkederek. Şimdi kalsın anneciğiyle beraber, sarılıp uyusunlar takılsınlar. Sizin de dediğiniz gibi onların hizmetlisi gibiymişsiniz zaten. Daha yeni diye kafanıza takmanız çok normal bence zamanla geçicektir muhakkak. Hele ki ne kadar doğru bi karar verdiğinizi anladıkça.. Aileniz de arkanızdaysa ne mutlu size. Zararın neresinden dönersen kardırDaha önce de konu açmıştım. Çok bunaldim aklımda hep sorular lütfen destek olun.. 5 yıllık evlilik 2 çocuk kv yaşıyordum. Sabah kalkarım akşama kadar eşime ve ailesine hizmet ederim çocuklara bakarım eşim şuan çalışmadığı için bütün gün hatta sabah 4 5 kadar pc de oyun oynar.. beraber bile uyumuyorduk bu yüzden. Yemeği çayı pc basında yer içer hizmetini ederim. Ailesinede öyle. Yanımıza gelip oturur mutfakta annesi ben eşim. Annesi salona gider eşimde gider. Benle asla oturmaz. Internettwn hobi evi bakmış küçük parçaları olan mesela annesine gösteriyor alalım da beraber yapalim diyor.. her yere annesiyle gidiyor beraber yanlız bir yere asla gitmiyoruz odada sigara içme dedim diye annesinin yanında bana senelerdir annem karışmıyor sen dedin diye mi icmicm gibi bir cümle kullandı. Hastalandım başım çok dönüyordu çocuklara o halde baktım sonra gittim yattim annesiyle dizi izliyordu geldi nasil oldun dedi kapıdan çok kötüyüm dedim kapattı kapıyı gitti dizi izleme.. umrunda bile değildi. O gün kavga ettim ölsem umrunda değil sen beni sevmiyosun dedim gidicem ben dedim. Bana gidicem dediğin an bende bittin açıklama bile yapmicam dedi çocuklarımı aldım ailemin yanına döndüm. Heryerden engellemiş beni annesinden falanda. Umrunuzda değil açıkçası. Kapıdan çıktığın anda cocuklarida senide silerim demişti. Şimdi sürekli aklıma geliyor üzülüyorum. Sizce haklı miyim böyle evlilik olurmu. Nasıl düşünmeyi bırakıp hayatima odaklanabilirim
Ozlemiyorum. Ama alışkanlık takip ediyorumBu ne ya. Ne kocalık yapıyor ne babalık. Neyini özlüyorsunuz ki hizmet etmeyi mi?
Evet. Ozlemiyorum öyle çok uzulmuyorumda ama alışkanlık takip edip düşünüyorumHiç üzülmeyin en güzelini yapmışsınız evi terkederek. Şimdi kalsın anneciğiyle beraber, sarılıp uyusunlar takılsınlar. Sizin de dediğiniz gibi onların hizmetlisi gibiymişsiniz zaten. Daha yeni diye kafanıza takmanız çok normal bence zamanla geçicektir muhakkak. Hele ki ne kadar doğru bi karar verdiğinizi anladıkça.. Aileniz de arkanızdaysa ne mutlu size. Zararın neresinden dönersen kardır
Evet çocuklar umrunda degilBöyle insanlar gamsız canım.O yüzden sizi kolay silmiş.İsci gözü ile bakıyor size.Siz bosansaniz fazla sürmeden yenisine bakıyorlardı belki de başladılar bile yeni kurbanlara.Duygusal olarak hiç yipratmayi. Takip de etmeyin değmez.Coxuklara üzüldüm yazık adam rahatlığa alışmış.
Evet bende kendi hayatima bakmaya çalışıyorum ama alışkanlıkC Cektigimcile06 zararın neresinden dönersen kâr senin için ama çocuklar için üzüldüm onların ne suçu var. Adamda olmayan babalığını görmüş oldun.
Hayır dönmeyi düşünmüyorum sadece alışkanlık takip ediyorumEsiniz size bir adim atsa donecekmissiniz gibi geliyor bana. Lutfen yapmayin bunu. Babanizda arkanizdaymis durumunuzda iyi saliverin gitsin esinizden adam olmaz. Kendi cocuguna merhamet etmeyen size hic etmez bir omur boyu hizmetcilik yapmak istemiyorsaniz def edin hayatinizdan. Anasiyla dip dibe mutlu mesut yasasinlar.
bence kayınvalıden arama oglum kemdı donsun dıye akıl verıyor olabılırEvet beynim uyuşuyor artik
Ben düşünmek.istemiyorum ama elimde değil zaten dönmek yazmak kimsenin egosunu tatmin etmek.gibi derdim yok bana bir gram değer veren birine. Adamın umrunda hile değil ama düşünmeye nasıl engel olurum
kocasının evı olmadıgı ıcın kayınvaldeyle yasıyorlarKv niye sizinle yasiyor peki
Sanki affet dese döneceksin gibi geldi banaDaha önce de konu açmıştım. Çok bunaldim aklımda hep sorular lütfen destek olun.. 5 yıllık evlilik 2 çocuk kv yaşıyordum. Sabah kalkarım akşama kadar eşime ve ailesine hizmet ederim çocuklara bakarım eşim şuan çalışmadığı için bütün gün hatta sabah 4 5 kadar pc de oyun oynar.. beraber bile uyumuyorduk bu yüzden. Yemeği çayı pc basında yer içer hizmetini ederim. Ailesinede öyle. Yanımıza gelip oturur mutfakta annesi ben eşim. Annesi salona gider eşimde gider. Benle asla oturmaz. Internettwn hobi evi bakmış küçük parçaları olan mesela annesine gösteriyor alalım da beraber yapalim diyor.. her yere annesiyle gidiyor beraber yanlız bir yere asla gitmiyoruz odada sigara içme dedim diye annesinin yanında bana senelerdir annem karışmıyor sen dedin diye mi icmicm gibi bir cümle kullandı. Hastalandım başım çok dönüyordu çocuklara o halde baktım sonra gittim yattim annesiyle dizi izliyordu geldi nasil oldun dedi kapıdan çok kötüyüm dedim kapattı kapıyı gitti dizi izleme.. umrunda bile değildi. O gün kavga ettim ölsem umrunda değil sen beni sevmiyosun dedim gidicem ben dedim. Bana gidicem dediğin an bende bittin açıklama bile yapmicam dedi çocuklarımı aldım ailemin yanına döndüm. Heryerden engellemiş beni annesinden falanda. Umrunuzda değil açıkçası. Kapıdan çıktığın anda cocuklarida senide silerim demişti. Şimdi sürekli aklıma geliyor üzülüyorum. Sizce haklı miyim böyle evlilik olurmu. Nasıl düşünmeyi bırakıp hayatima odaklanabilirim