- 25 Nisan 2020
- 958
- 5.538
- Konu Sahibi Cektigimcile06
Ne üzülüyorsunuz beter olsunlar. Davayı ne zaman açacaksınız en kısa zamanda kurtulun. İşi uzatmayınDaha önce de konu açmıştım. Çok bunaldim aklımda hep sorular lütfen destek olun.. 5 yıllık evlilik 2 çocuk kv yaşıyordum. Sabah kalkarım akşama kadar eşime ve ailesine hizmet ederim çocuklara bakarım eşim şuan çalışmadığı için bütün gün hatta sabah 4 5 kadar pc de oyun oynar.. beraber bile uyumuyorduk bu yüzden. Yemeği çayı pc basında yer içer hizmetini ederim. Ailesinede öyle. Yanımıza gelip oturur mutfakta annesi ben eşim. Annesi salona gider eşimde gider. Benle asla oturmaz. Internettwn hobi evi bakmış küçük parçaları olan mesela annesine gösteriyor alalım da beraber yapalim diyor.. her yere annesiyle gidiyor beraber yanlız bir yere asla gitmiyoruz odada sigara içme dedim diye annesinin yanında bana senelerdir annem karışmıyor sen dedin diye mi icmicm gibi bir cümle kullandı. Hastalandım başım çok dönüyordu çocuklara o halde baktım sonra gittim yattim annesiyle dizi izliyordu geldi nasil oldun dedi kapıdan çok kötüyüm dedim kapattı kapıyı gitti dizi izleme.. umrunda bile değildi. O gün kavga ettim ölsem umrunda değil sen beni sevmiyosun dedim gidicem ben dedim. Bana gidicem dediğin an bende bittin açıklama bile yapmicam dedi çocuklarımı aldım ailemin yanına döndüm. Heryerden engellemiş beni annesinden falanda. Umrunuzda değil açıkçası. Kapıdan çıktığın anda cocuklarida senide silerim demişti. Şimdi sürekli aklıma geliyor üzülüyorum. Sizce haklı miyim böyle evlilik olurmu. Nasıl düşünmeyi bırakıp hayatima odaklanabilirim