• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuna aşık olduğunuz ve asla vazgeçemem dediğiniz parfümler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
flowerbomb(çok övmüşler açığı varmı acaba)
narciso rodrigez(çok bayıldığını söylemişler nette araştırdığım kadarıyla)
lolita lempicka(araştırdığım kadarıyla herkes soruyormus bu kokuyu)
lady million(bunu biliyorum kokusu hoşuma gitti ama harikamı değilmi kararsızım)
hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim şuan hypnotic poison sensuelle kullanıyorum.Alternatif olarak çekici bi parfüm varmı vanilya misk içerikli olabilir Sadece çok şeker gibi çilek gibi çocuk kokmak istemem.?

lady million(bunu biliyorum kokusu hoşuma gitti ama harikamı değilmi kararsızım)
hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim şuan hypnotic poison sensuelle kullanıyorum.Alternatif olarak çekici bi parfüm varmı vanilya misk içerikli olabilir Sadece çok şeker gibi çilek gibi çocuk kokmak istemem.?

bargelloda var canım hatta aldım begenmedim yani tamam şekerli ama ne bileyim midemi bulandırdı benim araba kokusu gibi. boşuna aldım ya ne yapacağım bilmem. lady biliyorum o da güzel gelmişti ama bir süre kullanınca o da baydi ve sıktı. lolita beğenen de var da anason rakı gibi kokuyor diyen de var bakmadım ona. narciso desen evet çok duydum ama ona gelene kadar listemde daha çok parfüm var. :)

Lady million harikadır :16: ben orjinalini limangodan almıştım gerçekten kalıcı ve erkekleri etkiliyor :31:

bargelloda var canım hatta aldım begenmedim yani tamam şekerli ama ne bileyim midemi bulandırdı benim araba kokusu gibi. boşuna aldım ya ne yapacağım bilmem. lady biliyorum o da güzel gelmişti ama bir süre kullanınca o da baydi ve sıktı. lolita beğenen de var da anason rakı gibi kokuyor diyen de var bakmadım ona. narciso desen evet çok duydum ama ona gelene kadar listemde daha çok parfüm var. :)

ben şekerli sevmiyorum zaten benim hoşlandığım tarz biraz erkek parfümüne yakın gibi mesela ange ou demon çok beğenirim one million çok beğenirim.Öyle şekerli çikolatalı şeyleri sevmiyorum bunlar araştırdığım kaddarıyla gördüm kokularını bilmiyorum onlara gelene kadar hangileri var paylasırmısın onlarada bakıyım:))buzamana kadar kullandıklarım:tüm avon parfümleri,alien gucci flora,guilty,hugo boss(sevdim ama baydı ve başımı çok ağrıttı sonra chanel chance geçtim oda herkeste çok olan bi parfüm pek hoşuma gitmedi ange ou demon kullandım onu bikaç kişi sormuştu ay çok güzel diye sonra armani code kullandık oda güzel ama harika diyemem biraz limonumsu kokuyor:)şuan lady million ve hypnotic poisonum var poisonu çok günlük kullanmak istemiyorum.Böyle çok güzel insanın koklaıdkça koklayası gelirya öyle bi parfüm istiyorum ama bunların içinden beni en çok etkileyen ange ou demon olmuştur ve bayıldığım bi parfüm var ama fiyatı tuzluydu alamadım:( herhalde bütün parfümleri denemişimdir bvlgari dolce gabbana versace hariç:) hastalık bu bendeki bitane harika bişey almak ve değişmemek istiyorum skıldım hergün parfüm arayışından:(

Son düzenleme:
chanel mademoiselle :54: ama biraz ağır ve kış kokusu gibii
burberry body ve calvin klein shock tercihlerim arasındandır :))

ben şekerli sevmiyorum zaten benim hoşlandığım tarz biraz erkek parfümüne yakın gibi mesela ange ou demon çok beğenirim one million çok beğenirim.Öyle şekerli çikolatalı şeyleri sevmiyorum bunlar araştırdığım kaddarıyla gördüm kokularını bilmiyorum onlara gelene kadar hangileri var paylasırmısın onlarada bakıyım:))buzamana kadar kullandıklarım:tüm avon parfümleri,alien gucci flora,guilty,hugo boss(sevdim ama baydı ve başımı çok ağrıttı sonra chanel chance geçtim oda herkeste çok olan bi parfüm pek hoşuma gitmedi ange ou demon kullandım onu bikaç kişi sormuştu ay çok güzel diye sonra armani code kullandık oda güzel ama harika diyemem biraz limonumsu kokuyor:)şuan lady million ve hypnotic poisonum var poisonu çok günlük kullanmak istemiyorum.Böyle çok güzel insanın koklaıdkça koklayası gelirya öyle bi parfüm istiyorum ama bunların içinden beni en çok etkileyen ange ou demon olmuştur ve bayıldığım bi parfüm var ama fiyatı tuzluydu alamadım:( herhalde bütün parfümleri denemişimdir bvlgari dolce gabbana versace hariç:) hastalık bu bendeki bitane harika bişey almak ve değişmemek istiyorum skıldım hergün parfüm arayışından:(

ben de sıkldım denemekten ama hala listem kabarık. hugo boss deep red senin istedigin gibi olabilir. ben begendim olgun bi koku öle şekrli de değil. chance olgun geldi. dediggin gibi hypnotic poison guzel. lancome hypnose guzel. ben de cok denemedim iste şu her yerde yazan markaları tek tek deniorum. escada, chloe, lacoste armani she falan lolita lift euphoria.. euphoria da şekerli deil mesela hoş farklı bişi kokuo. benim buralarda parfüm alacak yer olmadıgı icin her fırsatta gidip bakamıom. cogunlukla da istedigim koku kalmamış oluo zaten..

avon simply because vazgeçemediğim parfümüm ve sevdiğim tek şekerli parfüm :) bide armani she var tabii :) :12:

Merhaba...

Ben avon oriflame dışında açık parfüm aldım hep.

Avonun little black dress, Ungaro= vazgeçilmezimdi ama artık yok :( , wish of love, incandessence,...

Oriflame amber elixir ( Çok kadınsı , çok beğeniyorum ) Avon ve Oriflame temsilcisi iken bunları beğenip kullandım, artık temsilciliğini yapmıyorum ve etrafımda yapan biri de yok o yüzden kullanamıyorum.

Açık parfümde ise thieryy mugler alien, lacoste , lancome hypnose, jennifer lopez, burberry weekend, naomi campbell, hugo bos femme....

Daha hatırlamadığım bir çok parfüm kullandım.

Bugün de forumda ki yorumlara bakıp chanel chance aldım ama aklım thieryy mugler alien'de kaldı :( Birde avon'un wish of love açık parfümünü aldım.

Jennifer lopez in hangi kokusuydu ve açık parfümde hangi markaydı ? :))

Chanel Chance, Cacherel Noa, Guerlain Insolence EDT, Victoria's Secret Angel Dream
Bittikçe alırım bunları:)

bugün yves rocher'de vanilla noire denedim. diğer güzel kokuların içinde en aşık olunası buydu:16:
ikinci aşık olunası da evidence intense

nerden başlasam bilemedim:1::1:

burberry weekend/classic
nina ricci ricci
far away
amber elixir
lancome hypnose
little black dress
instinct forbidden
premiere luxe
dior jadore
pacco rabanne lady million :ssz:

Guerlain insolence edp,guerlain samsara edp,lancome la vie est belle edp,guerlain idylle edp bunlardan asla vazgecmem diye dusunuorum:)

Sanırım Gucci Rush'tan da hiç vazgeçemeyeceğim.:27:

Bvlgari Omnia Crystalline Edt :69:

Bu kokuyu Sephora'da denedim ve aşık oldum.
Koluma , üstüme sıkınca hiç koku almıyorum ben.
Bu yüzden en iyisi kağıtta denemek.
O zaman anladım ne kadar güzel, ferah ve zengin bir koku olduğunu.

Yarın sipariş vereceğim hemen. :) :31::12:

Back