• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuna aşık olduğunuz ve asla vazgeçemem dediğiniz parfümler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar :16:

uzun zaman önce üye olmuştum ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı. acilen parfüm almam lazım bi ara 60's mod kullanmıştım avondan çok hoşuma gitmişti nişanlım da çok beğenmişti ama kaldırılmış çok üzüldüm :53: :43: ona benzer bi koku önerebilir misiniz bana? odunsuydu sanırım..

bir de etrafımda avon satış temsilcisi yok trabzondayım yeni parfümlerini de hiç bilmiyorum avonun bana numunelerinden gönderebilecek birisi lazım =) :16:

Armani Night
Naomi Campbell
Givenchy - Hot Couture
Escada Collection
Chopard- Wish ... aklıma gelenler ...

üc tane parfum kullanıorum wish of,pur bluns,perceıve..ucude muhtesem

Armani code

..........................

Christina Aguilera-Royal Desire meyveli gibi ama iddalı ben bayıldım bu kokuya.
Escada collection- baymayan tek şeker kokusu bana göre. Erkek arkadasım bayılıyor.
Avon spotlight indrime girdikçe kaçırmam alırım.
Chanel chance- bana erkek parfümü gibi geldi başta ama bu parfümün kokusunu ne zaman duysam sanki siyah diz üstü dar bir etek oturtmalı dar bir ceket elinde iş çantası çok sexi işe giden bir kadın canlanıyor gözümde. :D
Carmina classic: harika bebek gibi bir kokusu. Annem kullanıyor ama ondan ziyade ben kullanıyorum. Cieksi meyveli karısık cokk cok hafif ve kalıcı bir koku. Aşığım bu kokuya. 20 tl fiyatıda üstelik.

Bu aralar Jil Sander- Everose

Ciceksi, Gül kokularini sevenlere siddetle tavsiye ediyorum :16:

Givenchy - Very irresistible ve Chanel Chance yıllardır kullanmaktan vazgeçemediğim parfümler oldu :16:

henüz bulamadım öyle bi kokuyu ama bu aralar tease ve intimately kullanıyorum ikisinden de çok memnunum

Uzun yıllar Kenzo L'eau par kullandım ama artık bozulmuş..Eskiden buram buram ortama yayılmayan ama tokalaşıp,öpme mesafesinde inanılmaz bir koku yayan müthiş bir parfümdü,şimdi hemen uçup gidiyor..

$00778132706.jpg

Şu an favorim Chanel No.5 o da süper.. :12:

$101106_chanel_a.jpg

Arkaşlar ankarada olanlar warmıı :) kızılyda atatürk bulvarında kök çarşısı içinde batı sezer die parfümcü warmış we herkes acaipp öwüoo :) dp bargello ixora sansioryu tek geçiomuş orjnlle birebir yağsızz kalıcı harika kokularmıış :) deneyen varmı acabaa hem kokusu hem ücreti hakkında bilgisi olan warmı :) ?

E. Lauder Pleasures ve yaz için de aynısının pembe rengi , pleasures intense. Pleasures yıllardır vazgeçilmezimdir , geçen yaz da intense i kullanmaya başladım.

merhaba:))) bu pleasurasın kokusunu tarif edermisn bende buna bakmak istiorum nasıl bi koku:) we bide plesauras exotic warmış o daha çok öwülüo onun hakındada bilgin wrmı:) birde orjnlmi klnıosn bunlrı açkmı:)

Back