Kokusuna aşık olduğunuz ve asla vazgeçemem dediğiniz parfümler ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chanel chance ve chanel coco mademoiselle ikisinin de kalıcılığı harika ayrıca

lolita lift ve tabiki esmer tene angel yoldan gecenın burnunu boynuma dogru uzattıgına sahıdım

DKNY be delicious vazgeçemem :))) ama aynı zamanda yazın da trendy vüct spreyleri favorimdr :))) bunu nasıl unuttm blmyrm ama escada magnetism :))

Son düzenleme:
farklı farklı parfümler kullandım, her seferinde kürkçü dükkanım Givenchy-Absolutely Irresistable'a döndüm

basit kalsa da avon-pur blanca vee tabiki hala daha vazgeçemediğim kürkçü dükkanıma döndüğüm chanel chance

Uzun süre bilindik kozmetikçilerde parfüm işinde çalıştıktan sonra ve hemen hemen her kokuyu bilerekten ,asla vazgeçmeyeceğim kokular (ki hiçbirini ayıramam :)

Kenzo amour (pembe)

-La prairie midnight rain-

versace versense-

nina ricci nina-

victor&rolf flower bomb

ve tabi ki daha fresh olan

ralph lauren:ralph

Ağır ve fresh diye ayırırsak asla vazgeçemeyeceğim şu iki koku "Dior hypnotic poison ve Escada into the blue"
Tatlı şekerli koku olarak Lacoste dream of fink'i çok kullandım ama son gözdem VICTORIA'S SECRET Very Sexy Touch
, birde son aldığım Calvin Klein Euphoria da çok güzel

Son düzenleme:
kızlar benim sevgilim bi kaç haftadır tutturmuş bi sabun kokusu sabun gibi kokan parfüm varsa alsana diyip duruyor geçen elimi yüzümü yıkadım yanına gittim off çok güzel kokuyorsun diyo var mı böyle bir parfüm markası sabun gibi temizlik kokayım???

Bence arakdasim sen burda yazilanlarin hepsini denemeye kalkarsan Parfumcude fenalik gecirirsin :) neyse benim kullandigim

sicak mevsiminde LANCOME MIRACLE

soguk mevsimde WISH

ben oriflamenin after hours u çok beğeniyordum ama artık üretilmiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…