- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.189
- 598
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ben kokarım diyen tek insan benim heraldeKonu kokmuşben kokmam diyen kim varsa koktuğunun farkında değildir insanların burnunu rahatsız ediyordur.
Aşırı haklısınız Kayseri pastırması gibi gezenleri anlayamıyorum. Çok kokan insanların “ay ben hiç kokmam” diye gezdiğini çok gördümBen kokarım diyen tek insan benim heraldedikkat etmezsem kokuyorum arkadaş bunun neyini inkar edeyim. O yüzden çok dikkatliyim. Hiç bişey yapmasam bile ucu fırçalı bir koltukaltı köpüğüm var, her sabah onunla köpürtüp yıkarım, roll on, deo oldu bitti.
Kokmadığını iddia eden arkadaşın kokusu yüzüne vurulunca üyelik iptali yaptırmışAy geçen hastane serüvenimde buradan bi canım kadın bizi ziyarete gelecekti, leş gibiyim yok no dedim istemedim. İnsan nasıl kokmadığını düşünebilir ki kokunca kokuyosunuz buram buram
Bir gün öğretmenler odasında öğrencilerin regl döneminde yikanilmaz diye yanlış bilgileri olduğundan dert yaniyordum, iki tane öğretmen arkadaş (biri aşırı kokoş takılırdı ) kendilerinin de regl boyunca yikanmadiklarini söylemişlerdi. Çok yayginmis bu olayGörüyorum ve arttırıyorumregl iken duşa girmeyen biri vardı adetliyim banyo yapamam diyodu 1 hafta o kanamayla düşün üstüne eklenen hormonla berbat kokardı. Terleyince kiyafetini petege asar havalandirirdı kuruyunca giyerdi inan yaninda maskesiz duramazdik (is yeri ve dipdibe ortam düsün) ekip kokudan bayilmak uzereyken biri cam açar kurtarirdi herkesi ve bu kisi hep saçi yapili makyajli sürekli bakimdan bahseden estetik yaptiran, kilolu insanlari elestiren biri , erkeklerden yakinirdi yahu adamlar kokudan yaklaşamiyo ya diyemiyoda insan imalari asla anlamazdi.
Benim kokulara çok hassasiyetim var bu yuzden covit onceside maske takardim hasta muayene ederken bu kiside beni desteklerdi evet ya insanlar kokuyor diyekoku konusunda kokan kisi kendi kokusunu asla almiyor
Ya saçmalamasınlar öğğğ hormonlar ter bakteriler o dönemde yıkanmamak insanlık adına günah güpgünahBir gün öğretmenler odasında öğrencilerin regl döneminde yikanilmaz diye yanlış bilgileri olduğundan dert yaniyordum, iki tane öğretmen arkadaş (biri aşırı kokoş takılırdı ) kendilerinin de regl boyunca yikanmadiklarini söylemişlerdi. Çok yayginmis bu olay
Geçmiş olsun hala koku alamıyor musunuz? Ne zamandan beri böylesiniz.Çok kokan bir iş arkadaşım vardı, kokuyor kokuyor derken korona olup koku alma duyumu yitirdim
Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Ben kokarım diyen tek insan benim heraldedikkat etmezsem kokuyorum arkadaş bunun neyini inkar edeyim. O yüzden çok dikkatliyim. Hiç bişey yapmasam bile ucu fırçalı bir koltukaltı köpüğüm var, her sabah onunla köpürtüp yıkarım, roll on, deo oldu bitti.
2020Geçmiş olsun hala koku alamıyor musunuz? Ne zamandan beri böylesiniz.
Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Arada laf atın hergün duş almasa da insan vücudunu en azından yıkaması lazım kendi anlamasa da dışardan illaki ter kokusu duyulur insanız terliyoruz soğuk da olsa farketmez falan diye. Anlamıyorsa bir kaç gün denedikten sonra açıkça burnum çok hassas ter kokusu geliyor duramıyorum de uzaklaşSelam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik
Ben garnier kullanıyorum ama stoklarım bitince alamayacağım maalesef boykot ürünü aşırı memnundumHazır konusu geçmişken şöyle zararsız, etkili roll on önerisi olan var mı? Benimkinden hiç memnun değilim.
Haftada bir duş muBen haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?