Kokan iş arkadaşı

Ben haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.

Sevgilisi rahatsız değil sanırım bilmiyorum açıkçası

Hah aynen öyle peynirli doritos gibi kokuyor

Kokuyorsanız allah çevrenizdekilerw sabır verdin
Sevgilisi kokan kadın seviyordur belki. Kasiyer Ken ne dayılar vardı.Yuzume üfleyerek konuşan sarımsağı yiyip yiyip.Agiz kokusu ter kokusu olan yaz günü bile çektim ben o kokuları.

Birkere yıllar önce bir kız ile erkek otobüste yanimdalar.Sevgililer hava yağmurlu artık sigara icmisler.Deodorant mi sıkmışlar.Kiz çok kötü kokuyordu.

Kis günü de hergun dus alınmaz.Kiyafeti düzenli değiştiren insan kokmaz.Birde sabahları hasta olunur.

Benim de böyle bı arkadaşım vardı,her yolu denedim her gün duş alıyorum dedim olmadı.deodaranttan bahsettim süpermiş dedim aldı ama demekki kullanmiyo.yetmedi kendimde parfüm aldım yine kullanmadı.yapacak bişey yok kendi haline bıraktım ama çekilecek çile değil.agiz kokusu olsa neyse diycem temiz olsada kokuyo ama ter kokusu tamamen duş almamaktan

Kis günü de hergun dus alınmaz.Kiyafeti düzenli değiştiren insan kokmaz.Birde sabahları hasta olunur.
Yoo ben her sabah duş alıyorum,temiz kıyafet giyiyorum yetmiyo bide kıyafetlerine yumoş sıkıyorum gayette güzel oluyo.hasta da olmuyorum herkes ne güzel kimden geliyo bu koku diyo.kiş bile olsa her gün mutlaka duş alinmali

Benim de oda arkadaşımda aynı durum var söyleyemiyorum ve midem acayip bulanıyor offf Bir de yaşı benden büyük söyleyemem yani

Neden alınmasın ve neden hasta olunsun anlamadım? Ben oğlumu bile sabahları yıkayıp okula yollarım aman öğrensin diye. Biz hepimiz sabah yıkanıyoruz sadece küçük bebeğimi akşam uyku öncesi yıkarım ve her gün. Sobalı yerse ok derim. Ama artık herkes neredeyse doğalgazlı evlerde oturuyor. Sabah niye hasta olalım? Millet kar kıyamette buzlu suya girip kalıyor. İnsan içine toplu taşımaya giriliyorsa kişinin kokmaması mümkün değil, kış yaz farketmiyor. İşte temizlik sıkıntısı yüzünden hastalıklar bitmiyor ya!

Her akşam eve gelince duş alır koltuğuma yatağıma o şekilde temiz temiz otururum. Dışarının bir ton kiri pisi var. Her gün duş almayan insan farkına varmasa da kokuyodur ve etrafındakiler söylemeye çekiniyodur aynen bu konuda olduğu gibi

Ben öyle alismadim işte.Mesela akşam yikanirim.Ama evden çıkacağım zaman yikanirsam hasta olurum.

Ben haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.
Bu siteye kusma ifadesi şart artık. Yapmayın gözünüzü seveyim, çaydanlıkta su ısıtıp yıkanmıyorsanız bu devirde haftada bir duş alınmaz. Evden çıkmasanız dahi alınmaz. Bu nedir arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…