• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Arkadaşım Kokuyor

Not kağıdı yazıp montuna koyun.Yüzsüz ise kim koydu diye sorar bilmiyorum dersiniz.Yüzsüz değil ve utanırsa mis gibi kurtulursunuz

Kızlar merhaba,
İşyerinde yanımda çalışan arkadaş inanılmaz derecede ter kokuyor. Keskin de bir kokusu var. Tamam ağırlık kaldırıyor işi gereği terlemesi normal ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor. Canı sıkıldıkça parfüm banyosu yapıyor bu sefer de terle karışık parfüm kokuyor. Kış günü cam kapı açamıyoruz sıklıkla. Burama kadar geldi artık. Rencide etmeden nasıl çözebilirim bu işi akıl verir misiniz? Erkek kendisi.
terkokuyorsun.com dan mail atabilirsiniz , adınız görünmez

Birde bunlar uyanık haftada bir duş alıyor dediğim o işe denk getiriyorlar karı koca extra banyo masrafı çıkmasın oda aradan çıksın diye. Kaynanam marifet gibi anlatiyor birde bunu. Pis pis nasıl mideleri tutuyorsa. Gerçekten iğrenç aklıma geldikçe öğürüyorum.
Seks yaptıklarını mı ima ediyor , kusucam

Aklıma anonim mail atmak geldi, böyle şeyler için isimsiz mail atan siteler var. Ya da maske takabilirsiniz, zaten salgın sezonu hem de mikroptan virüsten korunmuş olursunuz? Farkındayım hiç pratik olmadığının ama aklıma başka bir yol gelmedi:110:

Benim çalıştığım şirkette bir kadın vardı… bir kokardı, bir kokardı arkadaş ömrümde böyle bir koku bilmiyorum tarifi yok klasik ter kokusu yanında mis kalır. Bir kere tertemiz kokuyordu doğum yapmıştı bi sebepten şirkete gelmişti o gün mis gibi temiz kokuyordu, sanırım hamama gitmişti…….. Arkadaş insan hiç mi almaz kokusunu… Odasına girdiğimizde nefesimizi tutar hemen konu ne ise söyler çıkardık.
Bu kadın sabahları arabaya bindiğinde diğer çalışma arkadaşları neler çekiyordu gelene kadar anlatırlardı.
İki patronunda bir numaraları adamı olduğu için kimse bişey diyemiyordu.

Sizde böyle patronun adamı vs sorunu yoksa, açık açık konuşun.

Ben kokma sebeplerini buldum bu insanların. Banyo yapmasını bilmiyorlar su dökünüp çıkmayı temizlik sanıyorlar.
Alacaklar ellerine sabunluk köpürtecekler boyun, koltuk altı, dirsekler iyice köpükleyecekler, sonra genatal bölge, bacaklar…
Sabunlugu her sabunlanmada durulayıp köpürtmeleri gerek. 3 kere sabunlan durulan…
Yalap şap bir kere üstün körü köpüklenmeyi bile temizlik sanıyorlar.

Birde banyodan hemen sonra temiz koltuk altına roll on vs kullanmaları gerekiyor. Yıkanıp bekliyorlar sonra istedikleri kadad sürsünler kâr etmiyor.
Bende su dökünüp çıksam leş gibi kokarım.
Sabunlan her 10-15 günde banyoda bi kese yap.
Bu eğitimler aileden geliyor.
5 yaşındaki ogluma her banyoda ilmek gibi isliyorum bu temizlik konusunu.

Hiç çekinmeden konuşun.

Back