• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan iş arkadaşı

her gün duş almanın cilt ve saç bariyerinde ne denli büyük sorunlar yarattığı konusunda konuşmak isterdim ama çok yorgunum.
arkadaşınızın da bu denli kokuyor olmasının sebebi yüksek ihtimalle düşük hijyenden ziyade hormonal, beslenme alışkanlığı, kıyafetindeki malzeme tercihleri gibi kontrol edilebilir ya da edilemez sebepler olabilir. dolayısıyla bir hamle yapmadan önce gözlemlemekte yarar var.

Çalıştığım yerde bi kız aynı böyle kötü kokuyordu yaşça kendisinden büyük oldugum için kenara çektim dedim
Genç kızsın, güzelsin hani hayvan falan mı bakıyorsunuz? demeye getirdim. Kokusu üstüne sinmiş demiştim. Banyo yapmayı unutma falan kız da valla yıkanıyorum koku üstümden gitmiyor demişti
neyse gel zaman git zaman birgün baktım bu kuru lavaşa sarıp sarıp birşeyler yiyor
Kız afiyet olsun ne yiyorsun öyle dedim
Abla gel bizim oranın meşhur peyniri dedi anam peyniri bi kokladım kız aynı peynir kokuyor
Meğersem peynirdenmiş belki o da yöresel besleniyordur :)

Benim migrenim tutuyor kokan biri olunca rollon kullansın şıp şıp yıkasın koltukaltını ay insana kendi kokusu gelir ya demek ki sallamıyor yuh artık ameliyat olduğumda bile sabah akşam köpüklerle yıkadım kol altlarımı duş almam yasak diye asla tahammül edemem söyleyin utanacak biri varsa o kişi. İnsan migren hastası olur böyle böyle

Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik 🤦🏼‍♀️
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
ay çok zor durum geçmiş olsun öncelikle.... bulunduğu odaya gidince au burası çok havasız kötü kokuyo diyip pencere vs açabilirisn... ya da deodorant fln sık yanında görsün de alışsın biraz :D

ya insanlar yıkanmayı su dökmekten ibaret sanıyor bizim gibi lifle foşur foşur yıkamıyor vücudunu bu arkadaş da öyle yapıyor muhtemelen.

bir de koltukaltı kılı ve diğer kıllar da koku yapar.

ayrıca naylon kıyafetler kokar, kıyafetler yıkanmazsa kokar.

sevgilisi kokuyu almıyor mu denmiş ben dersanedeyken aynı sorunu yaşamıştık işin garibi diğer arkadaşlar birbirimize o kızın koktuğunu söylemekten dahi utanmıştık. öyle ki onun kabanının üzerine koymuyorduk kabanlarımızı onun kabanı ayrıksı duruyordu biz üst üste asıyorduk. bir gün hoca bile dedi koku var diye kızın yanında kız tınlamadı bile. sevgilisine şaşardık nasıl almıyor diye ama ikisinin de koku alma reseptörlerinin bozulduğu kanısına vardık

ya insanlar yıkanmayı su dökmekten ibaret sanıyor bizim gibi lifle foşur foşur yıkamıyor vücudunu bu arkadaş da öyle yapıyor muhtemelen.

bir de koltukaltı kılı ve diğer kıllar da koku yapar.

ayrıca naylon kıyafetler kokar, kıyafetler yıkanmazsa kokar.

sevgilisi kokuyu almıyor mu denmiş ben dersanedeyken aynı sorunu yaşamıştık işin garibi diğer arkadaşlar birbirimize o kızın koktuğunu söylemekten dahi utanmıştık. öyle ki onun kabanının üzerine koymuyorduk kabanlarımızı onun kabanı ayrıksı duruyordu biz üst üste asıyorduk. bir gün hoca bile dedi koku var diye kızın yanında kız tınlamadı bile. sevgilisine şaşardık nasıl almıyor diye ama ikisinin de koku alma reseptörlerinin bozulduğu kanısına vardık

anam, garib anam, daha garip bi şey söyleyeyim: bazı erkekler o kokudan hoşlanıyor. feromonun gücü işte bu. bizim "çeşçe canlı canlı kazanlara atıp beni kaynatsalar da şu anda bu kokuyu almasam" diyeceğimiz cinsten kadınların bazı ter kokuları erkekler için çekici bir unsur.

YAkin mesafe de calisiyorsan Allah yardimcin olsun. En nefret ettigim durum. Hala su ve sabundan bi haber yurdum insani var su devirde 🤪 bi roll on hediye edebilirsin belki anlar

Kadın duşun sadece vücut yıkamak için de kullanıldığını, her seferinde saç yıkamasına gerek olmadığını, her sabah duş alması gerektiğini bile bilmiyor. Hele deodorant olayı apayrı bir şey. Böylesi imadan asla anlamaz.

Konu sahibi direk bam bam diyeceksiniz. Alın kenara söyleyin ya da yazın kağıda masasına koyun. Kokuyorsun artık dayanamıyoruz her gün duş al, elbiselerini her gün yıka, deodorant düzenli sür. Böyle açıklayın ki ne yapacağını bilsin.
Görüyorum ve arttırıyorum 😄 regl iken duşa girmeyen biri vardı adetliyim banyo yapamam diyodu 1 hafta o kanamayla düşün üstüne eklenen hormonla berbat kokardı. Terleyince kiyafetini petege asar havalandirirdı kuruyunca giyerdi inan yaninda maskesiz duramazdik (is yeri ve dipdibe ortam düsün) ekip kokudan bayilmak uzereyken biri cam açar kurtarirdi herkesi 😂 ve bu kisi hep saçi yapili makyajli sürekli bakimdan bahseden estetik yaptiran, kilolu insanlari elestiren biri , erkeklerden yakinirdi yahu adamlar kokudan yaklaşamiyo ya diyemiyoda insan imalari asla anlamazdi.
Benim kokulara çok hassasiyetim var bu yuzden covit onceside maske takardim hasta muayene ederken bu kiside beni desteklerdi evet ya insanlar kokuyor diye😂 koku konusunda kokan kisi kendi kokusunu asla almiyor

Ben haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.
Haftada bir olur mu hiç kokarsın kendin fark etmezsin. Efor sarfetmesende gün icinde dalgali nabzimiz nefes hizimiz bile efor sebebidir illa maroton koşmana gerek yok. Çalisan hormonlarimiz ten kokusu yapar kesinlikle arttir banyo sayını.

Görüyorum ve arttırıyorum 😄 regl iken duşa girmeyen biri vardı adetliyim banyo yapamam diyodu 1 hafta o kanamayla düşün üstüne eklenen hormonla berbat kokardı. Terleyince kiyafetini petege asar havalandirirdı kuruyunca giyerdi inan yaninda maskesiz duramazdik (is yeri ve dipdibe ortam düsün) ekip kokudan bayilmak uzereyken biri cam açar kurtarirdi herkesi 😂 ve bu kisi hep saçi yapili makyajli sürekli bakimdan bahseden estetik yaptiran, kilolu insanlari elestiren biri , erkeklerden yakinirdi yahu adamlar kokudan yaklaşamiyo ya diyemiyoda insan imalari asla anlamazdi.
Benim kokulara çok hassasiyetim var bu yuzden covit onceside maske takardim hasta muayene ederken bu kiside beni desteklerdi evet ya insanlar kokuyor diye😂 koku konusunda kokan kisi kendi kokusunu asla almiyor
Ayy 🤮 reglken insanın kokusu bile değişiyor zaten, bi de duş almamak nedir? Kıyafetleri petekte kurutma olayı zaten ….

Ben haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.
Kendin fark etmiyorsundur 1 hafta çok fazla. Saç ve cilt için her gün de çok sık, ben 2 güne 1in ideal olduğuna inanıyorum. Hadi evdesin diye 3 gün diyeyim max. O da kışın

Ayyy iğrençç. Ben dayanamazdım söylerdim bir şekilde. İnsan dayanamaz. Hem regl kokusu hem ter kokusu ayyy lağım bile daha temiz kokuyordur ıykk. Bir de ben anlamıyorum bu regl olunca duş almayanları! Neden yani sebep ne? Bu ne salakça şey ya!

Back