- 2 Aralık 2023
- 1.260
- 1.445
- 53
- Konu Sahibi yazarhanim35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de haftada iki duş alıyorum ve kullandığım deodorant çok iyi yumuşatıcım da öyle işyerimde adımı yumoş koydular(aman reklam olmasın) ben odaya girince yumoş kokusu yayılıyor diye parfüm kullanmıyorum canım yumoşum ama o da boykot ürünü maalesef ayrılacağız onunla daYa haftada 1 uzun tamam da neyse de 2-3 günde bir duş alınsa terlemeyen biri ise zararı yok diye düşünüyorum neden illa hergün duş diye linçlenmiş kadın anlamadım çok abartılmış her gün ve sıcak suyla duş almak aynı zamanda ciltteki yararlı bakterilerin de ölmesine neden olabilir.
Ben de haftada iki duş alıyorum ve kullandığım deodorant çok iyi yumuşatıcım da öyle işyerimde adımı yumoş koydular(aman reklam olmasın) ben odaya girince yumoş kokusu yayılıyor diye parfüm kullanmıyorum canım yumoşum ama o da boykot ürünü maalesef ayrılacağız onunla da
Bizim okulda bir tane öyle kız vardi bu konu bana onu hatırlatti.Hep ter kokuyordu kız aynı sınıfta olanlar bu durumu konuşuyodular.Böyle olanlar kokmadığını söyluyor birde hiss etme duyulari ölmüş herhalde.Sinifta herkes ona söyluyordu ama kız bir turlu kendine çeki düzen vermedi.Geçen yaz denk geldim şu an kokmuyordu.Artık genç insan herhalde farkına vardı.Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Vejetaryen/vegan mısınız? Üni zamanında 3 yıl pesketaryen beslendim fazla etçillerin teninin kokusu inanılmaz vuruyordu burnuma ama ortamda başka kimsenin çok da almadığı boğuk bir koku gibi sonradan hepçil beslenmeye başlayınca bu koku yok oldu kimsenin öyle ten kokusu falan vurmadı burnuma. Benim gibi vegan/vejetaryen olan insanlar alıyor bu kokuyu et tüketen farkında olmuyorçok et yiyen kokar
Ben deodarant'sız yaşayamam.Bende öyle kışın mesela hafta da 2 duş yeterli oluyor zaten ek ürünlerimiz var düzenli çamaşır kıyafet değiştirmek var eee sigara da içmiyorum hergün duş alan insandan çok çok temizimdir
Ne imalar yapıldı varya hic üstüne alinmadi Allahtan saglikciyiz maske takiyoruz bahane oluyodu başka sektörde düsünemiyorum. Yani abartmiyorum gectigi yeri anliyoduk kokudan ayak izi gibi kokusu vardi ..Ayyy iğrençç. Ben dayanamazdım söylerdim bir şekilde. İnsan dayanamaz. Hem regl kokusu hem ter kokusu ayyy lağım bile daha temiz kokuyordur ıykk. Bir de ben anlamıyorum bu regl olunca duş almayanları! Neden yani sebep ne? Bu ne salakça şey ya!
Gerçekten iğrenç ya bu insanlarin elinden bi bardak su içilmez taharette almiyodur bu kafadaki insanlarBir gün öğretmenler odasında öğrencilerin regl döneminde yikanilmaz diye yanlış bilgileri olduğundan dert yaniyordum, iki tane öğretmen arkadaş (biri aşırı kokoş takılırdı ) kendilerinin de regl boyunca yikanmadiklarini söylemişlerdi. Çok yayginmis bu olay
Life-co. İçeriği temiz kokusu güzel, gebelikten dolayı içeriği iyi diye rexonadan geçtim ama normal hayatımda da devam ederim bundan sonra daHazır konusu geçmişken şöyle zararsız, etkili roll on önerisi olan var mı? Benimkinden hiç memnun değilim.
Bakayım teşekkür ederim.Life-co. İçeriği temiz kokusu güzel, gebelikten dolayı içeriği iyi diye rexonadan geçtim ama normal hayatımda da devam ederim bundan sonra da
Onu denemiştim pek sevemedim. Cilt yapısıyla alakalı belki de. Seveni çok.Ben garnier kullanıyorum ama stoklarım bitince alamayacağım maalesef boykot ürünü aşırı memnundum
Olabilir her ürünü herkes sevecek diye bişey yok sonuçtaOnu denemiştim pek sevemedim. Cilt yapısıyla alakalı belki de. Seveni çok.
anam, garib anam, daha garip bi şey söyleyeyim: bazı erkekler o kokudan hoşlanıyor. feromonun gücü işte bu. bizim "çeşçe canlı canlı kazanlara atıp beni kaynatsalar da şu anda bu kokuyu almasam" diyeceğimiz cinsten kadınların bazı ter kokuları erkekler için çekici bir unsur.
Şaka mı djsjdjdEskiden kokuyorsun.com gibi siteler vardı, kokan kişinin maili yazılır nefes kokusu mu ter kokusu mu diye seçenek seçilir site sizin yerinize anonim mail atardı. Bu sitenin muadili varsa işe yarayabilir.
Yaaa aynen bende öyleyim. Meğer koku almak ne değerli bir şeymiş2020 az az da olsa minik de olsa almaya başladım. Eskiden çok iyi derecede koku alırdım inşallah normale dönerim