• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Arkadaşım Kokuyor

Bu konu tamamen pislikle alakalı ve o adam yeterince duş almıyordur. Bizim iş yerinde de vardı. Odasını ayırmıştık ve oraya evrak bırakmak bile bizim için zulümdü. Biz diyorduk ki eşi de mi uyarmıyor. Ama tabi onlar bu kokuya alışmış bence ve farkında bile değillerdi. Öğğkk iğrenç. Siz cam açın soğuk oldu falan derse oda kokuyo rahatsız oluyorum deyin belki anlar.
Benim daha önce çalıştığım yerde bi adam vardı böyle. Eşiyle samimi oldum bi süre sonra. Kadın gıcık bi anında anlattı. Meğer evde her gün kavga çıkarmış. Kadın deodorant sür diyormuş ama adam deodorantı sağlıksız buluyormuş 😅 O sağlıklı olcak diye eziyetini biz çekiyoruz. Şu anda boşandılar. Tabi sebep bu değil ama belki de etkisi vardır 😅

Kızlar merhaba,
İşyerinde yanımda çalışan arkadaş inanılmaz derecede ter kokuyor. Keskin de bir kokusu var. Tamam ağırlık kaldırıyor işi gereği terlemesi normal ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor. Canı sıkıldıkça parfüm banyosu yapıyor bu sefer de terle karışık parfüm kokuyor. Kış günü cam kapı açamıyoruz sıklıkla. Burama kadar geldi artık. Rencide etmeden nasıl çözebilirim bu işi akıl verir misiniz? Erkek kendisi.
Kesin yıkanmıyordur pis pis dolanıyor ortada 🤭 bazen direkt söylemek lazım ya belli etmeden kırk takla atarsın anlamaz. Zaten çok önem Verse ter kokmaz öyle. Bence direkt diyin arkadaşım seni kırmak istemiyorum ama işimiz ağır terliyoruz günlük duş almamız lazım yoksa kokuyoruz hepimiz de

Son düzenleme:
Bu iş yerindeki ter kokulu konular beni benden alıyor. Bacım bunun çözümü yok, kendisi fark edene kadar burnunuz sızlaya sızlaya o ekşi kokuyla kanka oluyosunuz😄.
Fark etmesini sağlayın, açık açıkta denmez, koskoca insana kıyafetini yıkada giy de diyemez insan.
Kelin ilacı olsa başına sürermiş biz bi çözüm bulamamıştık asffjajah
Ne hikmetse bu kokanlar kendi kokularının farkında olmuyor yahu. Çok ilginç asla anlayamıyorum. Etrafını kokutacak kadar nasıl bu denli kokabilir insan.. :( ama evet katılıyorum, çözümü yok. Deodorant hediye et en iyisi :) belki anlar..

Kızlar merhaba,
İşyerinde yanımda çalışan arkadaş inanılmaz derecede ter kokuyor. Keskin de bir kokusu var. Tamam ağırlık kaldırıyor işi gereği terlemesi normal ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor. Canı sıkıldıkça parfüm banyosu yapıyor bu sefer de terle karışık parfüm kokuyor. Kış günü cam kapı açamıyoruz sıklıkla. Burama kadar geldi artık. Rencide etmeden nasıl çözebilirim bu işi akıl verir misiniz? Erkek kendisi.
bizde de aynısının kadın versiyonu var :(

Kızlar merhaba,
Of çok zor bende nefret ederım kokudan ve dayanamam soylerım yapıcak bısey yok dıkkat etsın.

Kızlar merhaba,
Madem parfüm sıkıyor kapatmak için o zaman ter koktuğunun da farkındadır. Siz parfüm sıktığını gördüğünüzde ona kol altı roll on deoderant önerebilirsiniz. Hatta samimiyetinizi bilmiyorum ama ona bir tane hediye edebilirsiniz.

Back