Kokan iş arkadaşı

Şiddetle bunu tavsiye ediyorum kokusuz roll on. ter kokusunu önlüyor mis. Diğer roll onlar ter kokusu ile karışık parfüm gibi kokuyor. Bunu arkadaşınıza tavsiye edin çok iyiymiş fln diye. Hatta sana da aldım diyebilirsiniz çok maruz kalıyorsanız

Eklentiler

• IMG_4388.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 148
Ben de haftada iki duş alıyorum ve kullandığım deodorant çok iyi yumuşatıcım da öyle işyerimde adımı yumoş koydular(aman reklam olmasın) ben odaya girince yumoş kokusu yayılıyor diye parfüm kullanmıyorum canım yumoşum ama o da boykot ürünü maalesef ayrılacağız onunla da

Bende öyle kışın mesela hafta da 2 duş yeterli oluyor zaten ek ürünlerimiz var düzenli çamaşır kıyafet değiştirmek var eee sigara da içmiyorum hergün duş alan insandan çok çok temizimdir

Bizim okulda bir tane öyle kız vardi bu konu bana onu hatırlatti.Hep ter kokuyordu kız aynı sınıfta olanlar bu durumu konuşuyodular.Böyle olanlar kokmadığını söyluyor birde hiss etme duyulari ölmüş herhalde.Sinifta herkes ona söyluyordu ama kız bir turlu kendine çeki düzen vermedi.Geçen yaz denk geldim şu an kokmuyordu.Artık genç insan herhalde farkına vardı.

çok et yiyen kokar
Vejetaryen/vegan mısınız? Üni zamanında 3 yıl pesketaryen beslendim fazla etçillerin teninin kokusu inanılmaz vuruyordu burnuma ama ortamda başka kimsenin çok da almadığı boğuk bir koku gibi sonradan hepçil beslenmeye başlayınca bu koku yok oldu kimsenin öyle ten kokusu falan vurmadı burnuma. Benim gibi vegan/vejetaryen olan insanlar alıyor bu kokuyu et tüketen farkında olmuyor

Bende öyle kışın mesela hafta da 2 duş yeterli oluyor zaten ek ürünlerimiz var düzenli çamaşır kıyafet değiştirmek var eee sigara da içmiyorum hergün duş alan insandan çok çok temizimdir
Ben deodarant'sız yaşayamam.
Duşumu alirim hep parfumler falanlar.Kokuya hiç dayanamıyorum çunki çorabi kokan birisi görürsem hemen ortami terk ederim.Eskiden evde herkes benden bıkmıştı eve kim geliyorsa çoraplar degişecek yikanilacak kimse ter kokmayacak yoksa darlatirim.Dışarı çikincada bana fenalıklar geliyor bazen koku duyunca.

Çevremde var öyle insanlar. Evet bariz kokuyorlar. Ben yaz kış her gün duş alırım. Ama kocaman insanlara da sen kokuyorsun diyemiyorum.

Ne imalar yapıldı varya hic üstüne alinmadi Allahtan saglikciyiz maske takiyoruz bahane oluyodu başka sektörde düsünemiyorum. Yani abartmiyorum gectigi yeri anliyoduk kokudan ayak izi gibi kokusu vardi ..

Gerçekten iğrenç ya bu insanlarin elinden bi bardak su içilmez taharette almiyodur bu kafadaki insanlar

Hazır konusu geçmişken şöyle zararsız, etkili roll on önerisi olan var mı? Benimkinden hiç memnun değilim.
Life-co. İçeriği temiz kokusu güzel, gebelikten dolayı içeriği iyi diye rexonadan geçtim ama normal hayatımda da devam ederim bundan sonra da

Bu gercekten olabilir bu arada.

Bir sevgilim vardi ve bir gun gece yarisina kadar eglenmistik haliyle terlenmiş.
Neyse sabah uyaninca adamin dun gece ustunden cikarttigi kiyafeti oylesine ben ustume gecirmistim ve hafif bi guzel kokusu vardi koklayip durmustum hatta eve giderken goturmustum el koymustum. meger dümdüz ter kokusuymuş o.
Hayatimda bi ter kokusunu o kadar begenecegim aklima gelmezdi hayatimdaki ilk ve sondu.
Bence herkesin teri herkesi etkilemez yani sirf karşi cins diye farkli bir durum oluyor galiba.

Eskiden kokuyorsun.com gibi siteler vardı, kokan kişinin maili yazılır nefes kokusu mu ter kokusu mu diye seçenek seçilir site sizin yerinize anonim mail atardı. Bu sitenin muadili varsa işe yarayabilir.
Şaka mı djsjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…