• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan iş arkadaşı

Kardesime mantar problemi için iki farkli jinekolog,
kukuya sulandırılmış elma sirkesiyle temizlik önermişti.
Evet bunu benim doktorum da söylemişti. 1 lt suya 2-3 yemek kaşığı kadar. Herhangi bi zararı olmadığı gibi kaşıntıyı falan anında kesmişti

Ben haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.
bir şey dicem bunu buraya yazarken utanmadınız mı? bir insanın 1 haftada kokmama gibi bir ihtimali yok çünkü. evde sıcak su mu yok

konu sahibi bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi merak ediyorum aynı sorun benim bı arkadaşımda da var çok kötü kokuyor

Görüyorum ve arttırıyorum 😄 regl iken duşa girmeyen biri vardı adetliyim banyo yapamam diyodu 1 hafta o kanamayla düşün üstüne eklenen hormonla berbat kokardı. Terleyince kiyafetini petege asar havalandirirdı kuruyunca giyerdi inan yaninda maskesiz duramazdik (is yeri ve dipdibe ortam düsün) ekip kokudan bayilmak uzereyken biri cam açar kurtarirdi herkesi 😂 ve bu kisi hep saçi yapili makyajli sürekli bakimdan bahseden estetik yaptiran, kilolu insanlari elestiren biri , erkeklerden yakinirdi yahu adamlar kokudan yaklaşamiyo ya diyemiyoda insan imalari asla anlamazdi.
Benim kokulara çok hassasiyetim var bu yuzden covit onceside maske takardim hasta muayene ederken bu kiside beni desteklerdi evet ya insanlar kokuyor diye😂 koku konusunda kokan kisi kendi kokusunu asla almiyor

Bende de vardı böyle bir model. Reglken duşa girince kesildiğini söylerdi. 5-6 gün boyunca yıkanmazdı. Buram buram kirli ped kokardı 🤮
face-vomiting_1f92e.png
Kötü koktuğunu söylesek de bir işe yaramazdı, pişkin pişkin "koklamayın, burnunuza mandal takın banane" derdi iygg

Benim yanimda oturan kiz full ter kokardi..daha masama dogru ilerlerken bile kabus gibiydi...pencere vardi dibimde acardim ama kis gunu yani havalandirsam da yine aynisi bi sure sonra..kizi da gorsen aman aman pek hassas boyle narin, en ufak laftan nem kapan havalarinda..ama buram buram bi erkekten falan cok daha fena pazartesi sabahi bile yani...ptesi sabahi hic cekilmiyordu zaten kisin en soguk gunlerinde bile...kocasi da mi demezdi ayni evde ayni yatakta acaba ya..neyde ordan ayrildim da kurtuldum

Bende de vardı böyle bir model. Reglken duşa girince kesildiğini söylerdi. 5-6 gün boyunca yıkanmazdı. Buram buram kirli ped kokardı 🤮Eki Görüntüle 3382540 Kötü koktuğunu söylesek de bir işe yaramazdı, pişkin pişkin "koklamayın, burnunuza mandal takın banane" derdi iygg
Ay midem bulandı. Tam tersi duş alırsın rahatlarsın reglken. Mis gibi olursun.

Ben koksam bana söylensin isterim Hicde kirilmam.Ama ben başkasına iş arkadaşıma soylermiydim diye düşündüm.Ya bı rahatsızlığı varsa ilaç kullanıyor onun yan etkisi ise ...Yani çok zor bu nasıl soylenirki

Back