- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
sadist herhaldeÖpte başına koy hayatım o kocayı.. Herif memur ben market personeli o 8 5 çalışır ben 8 buçuk aksam kaç olursa artik bi buçuk metre boyumla aksama kadar imanim gevresin onun ustune akşam istediği kahve neki sabah 6 da kahvaltı hazirliyordum hergun (hamilelikle yirttim bu ara ama biliyorum ki doğurur doğurmaz gene baslicak) aksam gelirim yemek niye yok der yemek olur dolapta bozulur gider az bi vakit bulamiyim evi süpürüp silemiyim artık yerleri bi supursen mi hayatım olur her aksam kahve dönüşü beyimize özel ıvır zıvır hazırlanır o kahvedende aramadan dönmez hani her aksam bi ariycam illa.. Binde bir yardımcı olur nerdeyse 3 yıllık evliyiz bi keresinde banyomu yikamisti hic unutmam aglarim yani aklıma geldikçe o kadar duygulandim.. İki kerede zorla cam sildirdim hamileyim diye oda..
Ay git kocana sarıl valla sukret haline...
sadist herhalde
Görümcelik mi var biraz?Benim abim evde iş yapmazdı evlendı halı silme,kahvaltı hazırlama,aksam sofrayı hazırlama ,bulasıkları da yıkıyor mu bılmıyorum ama yıkıyordur gelın parmagında oynatıyor ,süpürgede yapıyor sokagı supuruyor falan fılan.Erkeklerı ne dusunceyle bu kadar ıkerı derecede kullanıyorlar anlamıyorum tamam iş bölumu olur ama bu kadar da degıl .
Benim abim evde iş yapmazdı evlendı halı silme,kahvaltı hazırlama,aksam sofrayı hazırlama ,bulasıkları da yıkıyor mu bılmıyorum ama yıkıyordur gelın parmagında oynatıyor ,süpürgede yapıyor sokagı supuruyor falan fılan.Erkeklerı ne dusunceyle bu kadar ıkerı derecede kullanıyorlar anlamıyorum tamam iş bölumu olur ama bu kadar da degıl .
iyiki gorumcem yok sukrettımGörümcelik mi var biraz?
Benim eşimde evde yapmazmış ama şimdi yaptırıyorum çalışmıyorum ama yapacak dağıtıyorsa birde çocuk varsa mecbur yardım edecek biraz. Analar ah oğlum paşa oğlum diye büyütmesinler oğullarını.Benim abim evde iş yapmazdı evlendı halı silme,kahvaltı hazırlama,aksam sofrayı hazırlama ,bulasıkları da yıkıyor mu bılmıyorum ama yıkıyordur gelın parmagında oynatıyor ,süpürgede yapıyor sokagı supuruyor falan fılan.Erkeklerı ne dusunceyle bu kadar ıkerı derecede kullanıyorlar anlamıyorum tamam iş bölumu olur ama bu kadar da degıl .
Bizimkisi de tam tersi olmuş. Benim abim de evdeyken yapardı şimdi evlendi su almaya bile kalkmaz yengemden ister.Benim eşimde evde yapmazmış ama şimdi yaptırıyorum çalışmıyorum ama yapacak dağıtıyorsa birde çocuk varsa mecbur yardım edecek biraz. Analar ah oğlum paşa oğlum diye büyütmesinler oğullarını.
2 erkek kardeşim var onlarda anneme yardım eder.
Bir ailenin yapısını anlamak istiyorsanız o ailedeki erkeklere bakın,kayınlarım su bardaklarini bile kaldırmazlar yerden çok sinir bozucu gerçekten.
Yani ben bayanın vazifesi olduğunu düşünüyorum saydığınız şeylerin .. tabi ki eş de anlayışlı olmalı saygılı sevgili merhametli olmalı ..Bugün ikinci konum :) arkadaslar esimde bende calisiyoruz hatta ayni is yerinde. Benim isim ona gore daha yorucu. Ev islerinde genelde bana yardim eder. Zaten cok duzenlidir kendi esyalarini hep toplar, hatta ütüyüde hep esim yapar sagolsun. Hafta sonlari evide süpürür onun haricinde butun isler bende. Isten gelir gelmez mutfaga girerim malum. Yemek, bulasik, ortalik topla, camasir katla vs.derken bi bakmisim saat 10 olmus tam otururum kahve ister yaparim. Birde nargile olayi vardir. Sigara icmez ama nargile icer arada. Arada isteyince yapiyorum ama bazen her aksam istiyo. Mesela daha dun yaptim ve az once yine hem kahve istedi hem nargile. Kahveyi yaptim nargile isteyince sinirlendim ve yapamam dedim hizmetcin yok senin zaten butun gun yoruluyorum dedim. Suratimi astim oturdum. Oda kahvesini icerken tamam tamam istemedim bisey surat yapma dedi. Bende uzuldum adamin daginikligi yok biseyi yok bi nargile yapmiyosun diye kizdim kendime. Sonrada cokmu sey istiyor dedim. Sizce yanlismi yaptim acaba yoksa oda dusundugum gibi her aksam istemesin mi. Bi fikir verin.
GÜNCELLEME...
Birde şu meşhur bayram ziyaretleri ve gelen misafire hizmet olayi vardir ya buna deli oluyorum iste. Zaten bi bayram tatilimiz var ondada gidip is gucle ugrasmak istemiyorum acikcasi. Hic sevmedigim seyler yapiyorum. Normalde kv is yaptirmaz pek cok tatlidir severim onu. Ama her bayram onun misafirlerine hizmet etmek istemiyorum.
Yo tüm işler bende demedim sadece mutfağın tüm işleri bende, mutfağa karışmaz çünkü anlamaz. Ama onun haricinde bayi bir yardım eder.Tüm işler bende demiş konu sahibi. Çalışan bir kadın evin tüm işini yapmak zorunda değil. İki kişi de çalışıyorsa erkek sadece yardım etmeyecek bildiğin işlerin yarısını yapacak. Ya da maaşını iki katına çıkaracak eşi çalışmayacak. Konu sahibi haklı. Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
Şimdi ben anlamadım bu yorum benim için mi yoksa diğer yorumlar için mi. Çünkü eşinden bir nargile hazırlamasını rica etmek hizmetçilik olmaz sanırım. Ki bu adam evde birçok işi yapıyorsa.Gel 21, yuzyil gel. Turkiye'ye de ugra ne olur. Hala kadinin hizmetci oldugunu dusunenlerin beynine de ugra....