Kocaya hizmet

Ben ev işi yapan adamın hayretle karşılandığını bu kk da gördüm. Benim babam dahil ailemdeki tüm erkekler her işi yapar. Kimse de kadın gibi demez. Burda bir bardak suyu kendisi alan erkeğe far görmüş tavşan gibi bakıyorlar. Gerçekten hayret ediyorum.
Ben de bazi kadinlarin ne kadar sansli oldugunu burada gordum. Dogru olanin bu oldugunu biliyordum ama hayatimda hic gormedim.

Ya arkadaslar bisey daha paylasmam lazim sizlerle yeni konu mu acmaliyim bunu icin yoksa buraya yazsam mı yorum kısmına. Burdan takip edebilirmisisniz.

Ya arkadaslar bisey daha paylasmam lazim sizlerle yeni konu mu acmaliyim bunu icin yoksa buraya yazsam mı yorum kısmına. Burdan takip edebilirmisisniz.
Bu konuyla alakaliysa buraya yazin, degilse baska konu acmaniz gerekir diye biliyorum.

Kadın gıbı sokak supurtulmez erkege .

kadın gibi kelime grubunu hakaret olarak kullandığınızın farkında mısınız
cinsiyetinizi aşağılamaya küçümsemeye ne kadar meraklısınız
bu düşüncelerinize layık bir evliliğiniz olur inşallah

İlk mesajınızı düzenleyebiliyosunuz ekleyin diğer konunuzu benzerse

12 yıllık evliyim eşim daha bir kez iş buyurmamıştır,
ikimiz de evdeyken ben herhangi bir şey yapıyorsam asla boş oturamaz, çok rahatsız oluyorum der,
yapacak hiçbir şeyi yoksa iş uydurur tuvaleti banyoyu yıkar yine de boş oturamaz.
açıkcası o otururken ben iş yapsam ben de rahatsız olurum o ne öyle...
o yüzden bana göre fazla bile yapıyorsunuz.

Kadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.

Zaten sokağı supurme işi varsa bu erkeğin görevi olmalı.
Ve hatta dışarıya çıktığında kıskançlık yapan erkekler , karısı cama çıkıp cam dilde uğrunda olmuyor.
Cam silme de erkek görevi olmalı.
Erkek yapınca maskara , kadın yapınca tamam oldu.

Eşiniz yardımcı oluyormuş tamm da. Akşam işten gelince de yemek bulaşık çamaşır gece 10 da anca oturabiliyorum diyorsunuz ya eşiniz o arada napıyor ??? Valla kusura bakmasın totosunu kaldırıp nargilesini de kendi yapsın. Canım isterse yaparım yani bu benim görevim değilki

Eşiniz yardımcı oluyormuş tamm da. Akşam işten gelince de yemek bulaşık çamaşır gece 10 da anca oturabiliyorum diyorsunuz ya eşiniz o arada napıyor ??? Valla kusura bakmasın totosunu kaldırıp nargilesini de kendi yapsın. Canım isterse yaparım yani bu benim görevim değilki
Valla oturuyo oyle bos bos tv falan izliyo spor yapiyo namaz kiliyo vs.

Zaten sokağı supurme işi varsa bu erkeğin görevi olmalı.
Ve hatta dışarıya çıktığında kıskançlık yapan erkekler , karısı cama çıkıp cam dilde uğrunda olmuyor.
Cam silme de erkek görevi olmalı.
Erkek yapınca maskara , kadın yapınca tamam oldu.
(Lafim size degil. )
Esim kiskanclik asla yapmaz ama bizim evde kadin cagirmadigimda camlar esimindir:KK53: maskarami oldu elaleme simdi tuhh:olamaz:
Kendi sildirmiyo duserim diye soyliyimde maskara olmasin:KK53:

Maşallah evliliğinize , istemediğiniz şeyleri daha usulüne uygun kırıcı kelimeler kullanmadan dile getirirseniz , gereksiz kalp kırmanın tatsızlığın da önüne geçersiniz . Anladığım kadarıyla eşiniz gayet uyumlu , anlayışlı birisi .
Bir ömür mutluluklar ...

(Lafim size degil. )
Esim kiskanclik asla yapmaz ama bizim evde kadin cagirmadigimda camlar esimindir:KK53: maskarami oldu elaleme simdi tuhh:olamaz:
Kendi sildirmiyo duserim diye soyliyimde maskara olmasin:KK53:

Ve evet doğrusunu yapıyor eşiniz, cam silme gercekten erkek işi olmalı.

Bunu yazan kişi gorumcelik yapıyor.

X