Bugün ikinci konum :) arkadaslar esimde bende calisiyoruz hatta ayni is yerinde. Benim isim ona gore daha yorucu. Ev islerinde genelde bana yardim eder. Zaten cok duzenlidir kendi esyalarini hep toplar, hatta ütüyüde hep esim yapar sagolsun. Hafta sonlari evide süpürür onun haricinde butun isler bende. Isten gelir gelmez mutfaga girerim malum. Yemek, bulasik, ortalik topla, camasir katla vs.derken bi bakmisim saat 10 olmus tam otururum kahve ister yaparim. Birde nargile olayi vardir. Sigara icmez ama nargile icer arada. Arada isteyince yapiyorum ama bazen her aksam istiyo. Mesela daha dun yaptim ve az once yine hem kahve istedi hem nargile. Kahveyi yaptim nargile isteyince sinirlendim ve yapamam dedim hizmetcin yok senin zaten butun gun yoruluyorum dedim. Suratimi astim oturdum. Oda kahvesini icerken tamam tamam istemedim bisey surat yapma dedi. Bende uzuldum adamin daginikligi yok biseyi yok bi nargile yapmiyosun diye kizdim kendime. Sonrada cokmu sey istiyor dedim. Sizce yanlismi yaptim acaba yoksa oda dusundugum gibi her aksam istemesin mi. Bi fikir verin.