kocasının yanında gururunu mu kırdım ?

tanım çok iyiymiş :) kafaları öyle olabilir ama görüntüde hiç ergenimsi hava yoktu ya :) öyle olsa hiç takmaz geçerdim sanıyorum. boyları öyle uzun değildi hafif basık ama olgun duruyorlardı biraz. gerçi yeni nesil biraz hormonlu gibi. kızkardeşim de ergendir ama yanyana gelsek benden büyük durur :)

ayrıca farketmemişim ama ben de kızları bayağı kesmişim heralde :) ama içimden kötülük geçirmemiştim valla

Geçen gün arkadaşımla sohbet ederek yuruyoruz arkamızda da iki kız var lise öğrencisi tam yanımdan geçerken bana bakıp miyavladi bi tanesi bildiğin kedi gibi

Benim tip de konuşma tarzı da Arzum Onan i andırıyor kız demek ki o tarzi kediye benzetti miyavlama gereği duydu

Valla bişi diyemedim sonuçta karşımdaki iki öğrenci güldüm geçtim

Valla sende haklısın ama onada yazık olms zaten evlilk zor ufak tefek seyler öyle sorun oluyo ki bazen...

Ay süper cevap vermişsin bayıldım :)) o da mağazayı niye ayağa kaldırıyor çıkınca mağazadan söylesin kocasına ayıp yanii

yok yani kendileri ergen değilse bile kafa ergen o manada demek istedim :)

İlk anlattığınız olayda kesinlikle haklısınız.

Ama bu mesajda anlattığınız olaya göre siz de hikayedeki kadının aynısısınız.

Yani vicdan azabı duymanız normal.

Hatta kendimi ne sandiysam bi sana bak bi bana bak benim yanımdaki sana bakar mi dedim

Sevgilime dedim ki yer değiştirelim de şu karaktersizin hevesi kursaginda kalsın

Ya yanındaki insan dünyada kalan son kişiymiş gibi davranmayan biri olun, ya da öyle davranan biri olun. Hikayedeki sıfatınıza göre karakter değiştiren biri olmayın.

bence yapilmasa da olur bir hareketmis,kadin apacik sekilde size direkt bisey dememis ki,eger dogru bisey yaptiginizi düsünseydiniz burda onaylanmak istemezdiniz. . . ve vicdan azabi cekmezdiniz.

yalnız kadın da nasıl hemen geri vites yapmış demek öyle bir şey dememiş ha
böyle milletin arkasından sallayıp da yüzüne gelince moraran tiplere gıcık oluyorum iyi yapmışsınız

Valla bence iyi yapmışsın.Ne bileyim kendimi senin yerine koydumda ne demek yani bu kadında sana niye baktı ve filan,yedik sanki.O yüzden bence ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlar için çok yerinde bi karşılık olmuş.Hiç canını sıkma valla.

Çok yerinde bir hareket.
Hatta kendime örnek aldım, başıma gelirse uygulayacağım.
Şu hemcinslerimin, kendileri dışındaki diğer tüm canlılara 'evlerinde kaşıkçı elmasıyla yaşıyorlar', onlar dışında herkes arsız gibi olan tavırları, beni çileden çıkarıyor.
Anladık arkadaş, o adam senin kocan.
İyi de bundan bize ne yahu, zaten gözümüz yok ki!

Haklisin bence.. vicdan azabi cekmene gerek .. boylesi kadinlarin soyu ne zmn tukenecek cok merak ediyorum.. benim basimada geldi bu tarz bir olay dakka bir gol kadinin kocasi sira bekliyor bende arkasindayim.. arkami bir dondum kadinin biri bana disardan ters ters bakiyor noluyor dedim ya icimden.. ondan sonra olayi caktim tabikide.. kadin bebegini arabada birakip subeye girdi hem beni dikizliyor hem bana ters ters bakiyor hemde kocasinin koluna giriyor.. yetmiyormus gibi birde suratini asti .. kocasida kadina noldu birseymi var dedi.. agzimi acmadim sadece guldum gectim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…