- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 34
Kadının yaptığı tam bi terbiyesizlik çok iyi yapmissinIyi akşamlar
bir kaç gündür ben de vicdan azabı olan bir konu var yanlış mı yaptım doğru mu bilmiyorum
Yorumlara göre ya rahatlarim ya da daha çok üzülürüm bir daha başıma gelirse aynı tepkiyi göstermem hepinize şimdiden teşekkür ederim
Bundan 1 hafta once ailemin yanına geldim .
dışarıya çıktım
kaldırım var kaldirimin yanını dukkan yapmislar yani kalabalık bir yerden geçiyordum insanlar haliyle birbirine yakın yürüyor
karşıdan genç sayılabilecek evli bir çift geliyordu bebek arabaları da vardı
adam öksürdü mü hapsirdi mi ne öyle bi ses çıkardı gayri ihtiyari baktım ama 1 saniye bile bakmamisimdir kadın hemen kocasının koluna girdi göz göze geldik
tam yanımdan geçerken bu kız niye sana baktı be sabır Yarabbim dedi . Ses tonu size nasıl anlatsam hani birini aşağılamak istersiniz ya aslında küfür etmek istersiniz de edemezsiniz yerine ses tonunuzu kullanirsiniz aynı öyleydi
Kaldırım kalabalık insanlar zaten dip dibe yürüyor kadın da yüksek sesle soyleyince köşedeki esnafla göz göze geldik önce frenledim kendimi
Sonra 3 -4 adım sonra duramadim geri döndüm hanimefendi bakar misiniz dedim
Döndü ben kocaniza bakmadım dedim
afalladi ne diyeceğini bilemedi sanırım beklemiyordu
öyle bir şey demedim dedi
lütfen yaptığınız çok ayıp dedim
Ama kadın gerçekten çok şaşırdı asla beklemiyordu kocası olaya müdahil oldu
Özür dilerim dedi adam sonra kadını kolundan sert bi şekilde çekti
Adamın da canı baya sıkıldı belli Karisinin tavrı yüzünden
sonra içime dert oldu belki kadın kocasına simarmak istedi Belki kırk yılın başında dışarı çıkıyorlar da onu ben mi Fevri davranarak mahvettim diye
bir yandan da onun beni bu duruma düşürmesi çok çirkindi gerekeni yaptım diyorum ama gerçekten ciddi şekilde üzülüyorum bir kaç gündür
Bir şekilde aklıma geliyor
sizce hatalı miyim ?