kocasının yanında gururunu mu kırdım ?

cok iyi yapmissin ayyy cok gicik oluyorum bende kocalarini bulunmaz hint kumasi gibi gorup butun bayanlar uzerine atlayacakmis gibi davrananlari ohhhh iyi olmus bir daha yapmaz

Dün markette alışveriş yapıyordum ben de, kasanın birinde arıza çıktı nakit ödemeleri yan kasaya yönlendirdiler. Neyse işte ben de bayağı bir şey almıştım. Aldıklarımı yan kasaya koymam vakit aldı, beyfendinin biri de yardım etti. Yanında da eşi vardı ama kadın nasıl bakıyor bana bakmakla yüzümde delik açılsaydı uzay boşluğu yaratırdı suratımda herhalde. Tırstım adama bir teşekkür bile edemedim ya. :KK17: Neme lazım varsın terbiyesiz desinler, erkek avcısı demesinler de...:KK28: Beni sindirdiler artık, siz geçin buyrun:KK51:

Hiç de pişman olma. Başkasına laf söyleyerek şımarıcaksa,kocasını kapmışlar gibi davranıcaksa rencide olmayı gayet haketmiş :KK12:

Kadınlar milletin kocasına bakar, bizde de bana bakıyorlar. Neden acaba anlayamadım :KK70:

cok iyi yapmissin az bile yapmissin
biktim bu ozguvensiz hemcinslerimizden
fanuste saklasinlar kocislerini bukadar kiskananlar sacmalik yaa

madem kocasını o kadar kıskanıyor dışarı çıkarmasın
eve odaya kilitlesin:KK45:
sorun sende degil karşıda iyi demişsin:KK53:

Iyi akşamlar
bir kaç gündür ben de vicdan azabı olan bir konu var yanlış mı yaptım doğru mu bilmiyorum

Yorumlara göre ya rahatlarim ya da daha çok üzülürüm bir daha başıma gelirse aynı tepkiyi göstermem hepinize şimdiden teşekkür ederim

Bundan 1 hafta once ailemin yanına geldim .
dışarıya çıktım
kaldırım var kaldirimin yanını dukkan yapmislar yani kalabalık bir yerden geçiyordum insanlar haliyle birbirine yakın yürüyor

karşıdan genç sayılabilecek evli bir çift geliyordu bebek arabaları da vardı

adam öksürdü mü hapsirdi mi ne öyle bi ses çıkardı gayri ihtiyari baktım ama 1 saniye bile bakmamisimdir kadın hemen kocasının koluna girdi göz göze geldik

tam yanımdan geçerken bu kız niye sana baktı be sabır Yarabbim dedi . Ses tonu size nasıl anlatsam hani birini aşağılamak istersiniz ya aslında küfür etmek istersiniz de edemezsiniz yerine ses tonunuzu kullanirsiniz aynı öyleydi

Kaldırım kalabalık insanlar zaten dip dibe yürüyor kadın da yüksek sesle soyleyince köşedeki esnafla göz göze geldik önce frenledim kendimi

Sonra 3 -4 adım sonra duramadim geri döndüm hanimefendi bakar misiniz dedim

Döndü ben kocaniza bakmadım dedim
afalladi ne diyeceğini bilemedi sanırım beklemiyordu
öyle bir şey demedim dedi
lütfen yaptığınız çok ayıp dedim

Ama kadın gerçekten çok şaşırdı asla beklemiyordu kocası olaya müdahil oldu

Özür dilerim dedi adam sonra kadını kolundan sert bi şekilde çekti

Adamın da canı baya sıkıldı belli Karisinin tavrı yüzünden

sonra içime dert oldu belki kadın kocasına simarmak istedi Belki kırk yılın başında dışarı çıkıyorlar da onu ben mi Fevri davranarak mahvettim diye

bir yandan da onun beni bu duruma düşürmesi çok çirkindi gerekeni yaptım diyorum ama gerçekten ciddi şekilde üzülüyorum bir kaç gündür

Bir şekilde aklıma geliyor

sizce hatalı miyim ?
hemn sokakta artislik yap hemde buraya yaz kadına laf sokmakta neyin nesi yani o senin icini bilemez dediyse dedi sende göz göze geliceksin o zaman

bencede haklısınız. herkese potansiyel sapık, evli adama asılacak kadın muamelesi yapmak büyük bir hakaret. hem bakmakla görmek arasında fark var. çoğu zaman bakarız ama oradaki insanları görmeyiz bile. hem bir sese herkes tepki verir. refleks hareketleri omurilik yönetimindedir yani beyin girmez devreye. dolayısıyla düşünerek yapılmış şeyler değil insan doğasının sonucudur. ben olsam bende aynısını yapardım.

X