kocasının yanında gururunu mu kırdım ?

cok iyi yapmissin ayyy cok gicik oluyorum bende kocalarini bulunmaz hint kumasi gibi gorup butun bayanlar uzerine atlayacakmis gibi davrananlari ohhhh iyi olmus bir daha yapmaz

Dün markette alışveriş yapıyordum ben de, kasanın birinde arıza çıktı nakit ödemeleri yan kasaya yönlendirdiler. Neyse işte ben de bayağı bir şey almıştım. Aldıklarımı yan kasaya koymam vakit aldı, beyfendinin biri de yardım etti. Yanında da eşi vardı ama kadın nasıl bakıyor bana bakmakla yüzümde delik açılsaydı uzay boşluğu yaratırdı suratımda herhalde. Tırstım adama bir teşekkür bile edemedim ya. Neme lazım varsın terbiyesiz desinler, erkek avcısı demesinler de... Beni sindirdiler artık, siz geçin buyrun

Hiç de pişman olma. Başkasına laf söyleyerek şımarıcaksa,kocasını kapmışlar gibi davranıcaksa rencide olmayı gayet haketmiş

Kadınlar milletin kocasına bakar, bizde de bana bakıyorlar. Neden acaba anlayamadım

cok iyi yapmissin az bile yapmissin
biktim bu ozguvensiz hemcinslerimizden
fanuste saklasinlar kocislerini bukadar kiskananlar sacmalik yaa

madem kocasını o kadar kıskanıyor dışarı çıkarmasın
eve odaya kilitlesin
sorun sende degil karşıda iyi demişsin

hemn sokakta artislik yap hemde buraya yaz kadına laf sokmakta neyin nesi yani o senin icini bilemez dediyse dedi sende göz göze geliceksin o zaman

bencede haklısınız. herkese potansiyel sapık, evli adama asılacak kadın muamelesi yapmak büyük bir hakaret. hem bakmakla görmek arasında fark var. çoğu zaman bakarız ama oradaki insanları görmeyiz bile. hem bir sese herkes tepki verir. refleks hareketleri omurilik yönetimindedir yani beyin girmez devreye. dolayısıyla düşünerek yapılmış şeyler değil insan doğasının sonucudur. ben olsam bende aynısını yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…