Çok teşekkürlerKonuyu yeni okudum yorumlari da bastan sona okuyamadim. Konu sahibi bosanmak icin onun dava acmasini bekleme eger kesin kararliysan terk davasi acilir. Cekismeli davada kaybedecegin bir sey yok. Madem bir avukatla gorustun seni dava konusunda bilgilendirmesi gerekirdi.
Adli yardım derken bosanma davasi acip barodan avukat mi talep edeyimAnladim calismazsa neyini alacaksin zaten beklemeni anliyorum. Adli yardim talep edebilirsin. Böylece dava masrafı senden cikmaz barolar karsilar.
Her insan farklı tabi bende güvenip evlendim ama 10 sene sonra böyle oldu bu saatten sonra tek ona değil kimseye güvenim kalmadıO terkederse en fazla 20 dk snra gelir yada ölüyümde kurtul der çıkar arabada sigara içip döner. Terkederse cıngar çıkarrım nere gtti niye gtti kime gtti komşulllaaaeerr dieGidemez
Adli yardım derken bosanma davasi acip barodan avukat mi talep edeyim
Öyle bişey varsa iyiymis cekismeli dava açsam maddi yönden ne kadar olur bilginiz var mı cnmBosanmayi istiyorsan davayi sen ac. Sonra anlasmaliya cevirebilirsiniz.
Ilk gittiğimde ödeme isterler mi benden isterlerse ne kadar olur tahminenBulundugun sehir neresi bilmiyorum ama normalre barolarin adli yardim bürosu olur. Dava acmadan gidersin basvurursun. Belgeler var onlari tamamladiginda sana avukst atarlar davayi da boylece direk avukatla acarsin.
İnternetten ayrintilari ogrenebilirsin ya da bulundugun sehirdeki adli yardim bürosuna gidebilirsin direk.
Ilk gittiğimde ödeme isterler mi benden isterlerse ne kadar olur tahminen
1000 liramiCanim inan kestiremiyorum her yerin uygulamasi farkli olabilir ama tahminim 1000 lirayi gecmeyecektir. Sadece masraflari isteyecektir avukat ilk basta.
1000 lirami
Tmm cnm çok teşekkür ederim ilgin alakan için seninde hersey gönlünce olsun inşallah ...Evet ama bunun icin adli yardim talebinizin kabul edilmesi gerek. İsterseniz gerekli belgelere bakin. Yarin da is saatleri icinde bulundugunuz ilin adli yardim bürosunu arayip ayrintili bilgiyi ogrenirsiniz.
Bunun bir standardi yok. Her avukat farkli fiyat veriyor malesef. Bir de bu isin icine bir suru sey de cikabiliyor. Bazi avukatlar su kadar alirsin falan diyorlar ama aslinda odenen meblaglar da cok cok komik. Nafakalar falan cok dusuk. Cocuk icin dava devam ederken genelde ayda 200 tl tedbir nafakasi veriliyor. Bosanma bitince de en fazla 500 tl. Tazminatlar da dusuk.Öyle bişey varsa iyiymis cekismeli dava açsam maddi yönden ne kadar olur bilginiz var mı cnm
Aynen öyle para olmadan bosanmak bile zor bu dünyada teşekkür ettim cnm bilgin için saolBunun bir standardi yok. Her avukat farkli fiyat veriyor malesef. Bir de bu isin icine bir suru sey de cikabiliyor. Bazi avukatlar su kadar alirsin falan diyorlar ama aslinda odenen meblaglar da cok cok komik. Nafakalar falan cok dusuk. Cocuk icin dava devam ederken genelde ayda 200 tl tedbir nafakasi veriliyor. Bosanma bitince de en fazla 500 tl. Tazminatlar da dusuk.
Bosanma davasinda da her avukat farkli meblag istiyor. Bir de iyi bir sozkesme yapmak ve sozlesmede her detayi yazmak gerekir bence. Cunku bosanma baslamadan davayi alirken farkli konusabiliyor avukatlar, davalar devam ederken de farkli seyler soyleyebiliyorlar. Meblaglari oyle konusmamistik falan da diyebiliyorlar. Bosansan bir dert bosanmasan bir dert.
Bir de cekismeli actiginda esin anladmaliya cevirmeye razi olur mu o onemli. O da inat yapar cekismeli devam edebilir.
Bnm içinde öyle bu yüzden bnm yapamadigimi karşı taraf yaptı birde dilekceyi verip noktayı koyabilse bende hayatıma baksam kafamı bosalta bilsem ne iyi olacakEv terk edilecek bir kavgamiz olmadı ama giderse, peşinden döndürmeye calişmazdim. Kendim gidersem blöf olsun diye gitmem. Ev terk etmek benim için ciddi bir olay.
Peki nereye gttiğni biliyormusn.. eğer biliyorsan biraz ayrı kalmak ikinizede iyi gelebilir.. sessiz kal aramaHer insan farklı tabi bende güvenip evlendim ama 10 sene sonra böyle oldu bu saatten sonra tek ona değil kimseye güvenim kalmadı
Bnm içinde öyle bu yüzden bnm yapamadigimi karşı taraf yaptı birde dilekceyi verip noktayı koyabilse bende hayatıma baksam kafamı bosalta bilsem ne iyi olacak
Ablasina gitti yerleşti ilk bir ay çok adım attim sonrasında dava konusunu konuştum anlasmali dedi başından beri iki buçuk ay oldu hala bi dilekçesi yok yani benden ses çıkmıyor artık sadece dilekçe isini naptin diye sorup duruyorum zamanı var diyor çocuk için arada konuşuyoruz o kadar o bi adım dahi atmadi kinci bi insandirPeki nereye gttiğni biliyormusn.. eğer biliyorsan biraz ayrı kalmak ikinizede iyi gelebilir.. sessiz kal arama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?