• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası evi terk eden var mı ?

Bu kadar kolay mı yuva yıkmak, ne demek dilekçe verecek falan, barışmak için uğraşmıyor mu
Hayır iki buçuk ay oldu bi adım dahi atmadi ben attım ilk bir ay içinde iyi msja sert mesajda ama olmuyor çok kinci bi insan kafasını sürekli pc oyununa veren bi insan baska da hic bişey yapmaz böyle yani

İlk fırsatı değerlendirmiş boşanmak için , hayret bir şey , sen ciddi ciddi özrünü diledin mi peki ? YüzyüZe buluşup ? Mesajla va dilenecek özürle düzelecek bi olay değil yaşadığınız
Yüz yüze bi kere diledim sen degismezsin dedi çekti gitti pc oyun hastalığı var bu sebepten çok laf sokuyordum kendine hiç bakmiyor sütten çıkmış ak kasik

Ooo aynısını kaç kez yaşadım.
İlk evden gittiğinde öyle bir şok yaşadım ki anlatamam. O panikle bende cabaladim barışalım diye. Ben üstüne düştükçe onun bi tarafları kalktı. Halbuki 2 çocukl la kirada beş kuruş birakmadan gitmişti.
Sonrasında barişsakta bunu hep koz olarak kullandı en ufak problemde çekip gitmeye başladı. Zannetti ki ben ondan asla vazgeçemem.
Bu arada benimki de aşırı kinci ve bencil ailesinden hiç bahsetmiyorum bile.
Neyse yine evi terk ettiği hatta kendine ev ev tuttuğu bir dönem bana bi çark etti çektim resti beni gözden çıkaran adamı ben neden çıkarmayım ki. Baro dan avukat tuttum ( Avukat ücreti ve bazı masrafları devlet karşılıyor sadece ufak Bi miktar harç ödüyorsun ) avukat eşimi aradi anlaşmalı olsun diye kabul etmedi (o kadar kendinden emin ki blöf yaptığımı sanıyor )
Bizde çekişmeli olarak açtık davayı.
Mahkeme celbini eline alır almaz tutuşmuş aradı. Şimdi ben ağzıma geleni sayıyorum sesi çıkmıyor.Artık hiç umrumda değil gelmiş gitmiş 16 yıllık evliyim şimdiki aklım olsa en başından çekmezdim ama gençlik cahillik bazı şeyleri görmüyor insan.
Sana tavsiyem hiç vakit kaybetme korkma,dik dur, taviz verme, boşan demiyorum ama bir göz dağı ver
Gerçekten seviyorsa zaten gözü yemez ayrilmaya. Seninkinin tek derdi rahatı .
Sen Bi hamle yap ve seyret bak ne oluyor.
Allah yardımcın olsun.

Ooo aynısını kaç kez yaşadım.
İlk evden gittiğinde öyle bir şok yaşadım ki anlatamam. O panikle bende cabaladim barışalım diye. Ben üstüne düştükçe onun bi tarafları kalktı. Halbuki 2 çocukl la kirada beş kuruş birakmadan gitmişti.
Sonrasında barişsakta bunu hep koz olarak kullandı en ufak problemde çekip gitmeye başladı. Zannetti ki ben ondan asla vazgeçemem.
Bu arada benimki de aşırı kinci ve bencil ailesinden hiç bahsetmiyorum bile.
Neyse yine evi terk ettiği hatta kendine ev ev tuttuğu bir dönem bana bi çark etti çektim resti beni gözden çıkaran adamı ben neden çıkarmayım ki. Baro dan avukat tuttum ( Avukat ücreti ve bazı masrafları devlet karşılıyor sadece ufak Bi miktar harç ödüyorsun ) avukat eşimi aradi anlaşmalı olsun diye kabul etmedi (o kadar kendinden emin ki blöf yaptığımı sanıyor )
Bizde çekişmeli olarak açtık davayı.
Mahkeme celbini eline alır almaz tutuşmuş aradı. Şimdi ben ağzıma geleni sayıyorum sesi çıkmıyor.Artık hiç umrumda değil gelmiş gitmiş 16 yıllık evliyim şimdiki aklım olsa en başından çekmezdim ama gençlik cahillik bazı şeyleri görmüyor insan.
Sana tavsiyem hiç vakit kaybetme korkma,dik dur, taviz verme, boşan demiyorum ama bir göz dağı ver
Gerçekten seviyorsa zaten gözü yemez ayrilmaya. Seninkinin tek derdi rahatı .
Sen Bi hamle yap ve seyret bak ne oluyor.
Allah yardımcın olsun.
Çok saol cnm bnm seninde Rabbim yardımcın olsun aynı şeyleri yaşıyoruz çok benziyor hayatimiz

Back