• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası evi terk eden var mı ?

benim esim evi terk etti tartismasiz. amaci bana blof yapip turkiyeye dondurmekdi. 11 gun icinde evliligimizi alt ust etti ailesinin etkisiyle bakti bende tepki yok. bu kezde gizlice mahkemeye basvurmus ayni evde yasarken en son beni asalamak istedi tebligat geldimi diye. bende tartisma olmadan kurtulmanin suskun kalmam olacagini dusundum 40 gun ortalama ayri odada yatti bende hic orali olmadim. cunku ilk degildi bu bunu yapmasi isim vardi evden onun cikmasini bekledim ben cikmadim cunku onceleri o beni evden cikmam icin cok zorlamisti cok yiprandim ama en son cikisinda birdaha geri gelemedi direk bosanma dilekcesiyle avukatina imzami verdim hic mahkemeye bile cikmadim avukatinin sekreteri bana siz hic savunmanizi yapmiyacakmisiniz dedi. hayir dedim bu sekilde ayrildik 14 yil oldu 3 kez daha evlendi. simdi o Turkiyede bense Hollandada yasiyorum
En iyisini yapmışsınız

Kusura bakmayın arkadaşlar çalıştığım için her zaman yazamıyorum cvp veremiyorum sizlere aksama veririm

Ablası yakında eşini postalar en fazla 3-5 ay daha sabreder. Eşinde evsiz kalınca sana dönmek ister.

Temelli gitmemiş ama bakalım konuştuk biraz once yarın dilekceyi verecek
Benimkininde kafa karisik oda beni yildirdi gerci bendede iki cocuk var ev kira .allahtan para yatiriyo hesabima bir haftadir bi geliyo bi gidiyo naptigi belli deyil.bugun telde bagirdim cagirdim geleceksen gel gelmiceksen defol git bi daha ugrama dedim.gelecem dedi bakalim.gercekten zor bi durum anlayabiliyorum seni.

Benimkininde kafa karisik oda beni yildirdi gerci bendede iki cocuk var ev kira .allahtan para yatiriyo hesabima bir haftadir bi geliyo bi gidiyo naptigi belli deyil.bugun telde bagirdim cagirdim geleceksen gel gelmiceksen defol git bi daha ugrama dedim.gelecem dedi bakalim.gercekten zor bi durum anlayabiliyorum seni.
Saol cnm evlilik böyle işte hele birde çocuk olunca daha zor

İlk fırsatı değerlendirmiş boşanmak için , hayret bir şey , sen ciddi ciddi özrünü diledin mi peki ? YüzyüZe buluşup ? Mesajla va dilenecek özürle düzelecek bi olay değil yaşadığınız

Back