Beter olsunlar :)))İşte böyle kadınlara bayılıyorum. Hep biz mi mağdur olacağız biraz da onlar olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beter olsunlar :)))İşte böyle kadınlara bayılıyorum. Hep biz mi mağdur olacağız biraz da onlar olsun.
En iyisini yapmışsınızbenim esim evi terk etti tartismasiz. amaci bana blof yapip turkiyeye dondurmekdi. 11 gun icinde evliligimizi alt ust etti ailesinin etkisiyle bakti bende tepki yok. bu kezde gizlice mahkemeye basvurmus ayni evde yasarken en son beni asalamak istedi tebligat geldimi diye. bende tartisma olmadan kurtulmanin suskun kalmam olacagini dusundum 40 gun ortalama ayri odada yatti bende hic orali olmadim. cunku ilk degildi bu bunu yapmasi isim vardi evden onun cikmasini bekledim ben cikmadim cunku onceleri o beni evden cikmam icin cok zorlamisti cok yiprandim ama en son cikisinda birdaha geri gelemedi direk bosanma dilekcesiyle avukatina imzami verdim hic mahkemeye bile cikmadim avukatinin sekreteri bana siz hic savunmanizi yapmiyacakmisiniz dedi. hayir dedim bu sekilde ayrildik 14 yil oldu 3 kez daha evlendi. simdi o Turkiyede bense Hollandada yasiyorum
Aynen cnm heraldeBen olsam simdiye davayi acmistim bir de beyefendinin paşa gonlunu mu bekleyecegim? Zamani gelince acacakmis, yeni eş ariyor herhalde, bulup bosanacak, simdi acikta kalmaktan korkuyordur.
Diyorum çünkü nefret ediyorum kocamdan 5 yılı burnumdan getirdi maalesefEvet oyle diyenlerde var
Var benimkide kafasini dinlemeye gitti biktirmisim cenemle bugun gelecek ins bakalim.Meraba kizlar hep bayanlar diyor ben çektim gittim babamın evine diye tam tersi olan varmı eşi terk edenler ...
Temelli gitmemiş ama bakalım konuştuk biraz once yarın dilekceyi verecekVar benimkide kafasini dinlemeye gitti biktirmisim cenemle bugun gelecek ins bakalim.
Senin ki geri gelenlerden mis bizimde yarın dava açılacak öyle dedibenimki arada bir terk eder. akşamına gelir.
Olur öyle şeyler her evde bizim sonumuz belli bosanmaAman benimki hayatta gitmez anca istemiyorsan sen git der
Hayırlısı olsun hakkinizdaDiyorum çünkü nefret ediyorum kocamdan 5 yılı burnumdan getirdi maalesef
Yarın verecekmis bakalım gorucezAdam duvar olmuş ne desem boş cvp vermiyor dilekceyi vericem diyor sallıyor
Benimkininde kafa karisik oda beni yildirdi gerci bendede iki cocuk var ev kira .allahtan para yatiriyo hesabima bir haftadir bi geliyo bi gidiyo naptigi belli deyil.bugun telde bagirdim cagirdim geleceksen gel gelmiceksen defol git bi daha ugrama dedim.gelecem dedi bakalim.gercekten zor bi durum anlayabiliyorum seni.Temelli gitmemiş ama bakalım konuştuk biraz once yarın dilekceyi verecek
Saol cnm evlilik böyle işte hele birde çocuk olunca daha zorBenimkininde kafa karisik oda beni yildirdi gerci bendede iki cocuk var ev kira .allahtan para yatiriyo hesabima bir haftadir bi geliyo bi gidiyo naptigi belli deyil.bugun telde bagirdim cagirdim geleceksen gel gelmiceksen defol git bi daha ugrama dedim.gelecem dedi bakalim.gercekten zor bi durum anlayabiliyorum seni.
Bu kadar kolay mı yuva yıkmak, ne demek dilekçe verecek falan, barışmak için uğraşmıyor muSaol cnm evlilik böyle işte hele birde çocuk olunca daha zor
Amin teşekkür ederimHa
Hayırlısı olsun hakkinizda