• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası evi terk eden var mı ?

Benim eniştem de evini terk edip ablasına gitmişti.
( ama tamamen psikolojik yaşadığı travma yüzünden.) Ablamda annemde yaşadı tam 1 yıl 2 çocuğuyla ki onları görmeye bile gelmedi eşi hiç annem okuttu annem baktı hep. Sonra ev ev üzerine olmuyor diye ablam evine döndü 1 hafta sonrada eniştem döndü süpriz bir şekilde. Şimdi iyiler çok şükür..

Canm benim kocam adam olmadiktan biz anlasamadiktan sonra ailesi baris dese nolur ki. Bosanmayin diye defalarca eve geldiler. Ama adamin bana tek dedigi sey ben boyleyim beni kabul ediyosan buyum. Surekli bana hakaret ve kufur ederdi hala daha oyle. Karsimda beni insan yerine koymayan bir adam varken ailesi bosanma dese nolur ki.
Aynen öyle haklısın cnm

Benim eniştem de evini terk edip ablasına gitmişti.
( ama tamamen psikolojik yaşadığı travma yüzünden.) Ablamda annemde yaşadı tam 1 yıl 2 çocuğuyla ki onları görmeye bile gelmedi eşi hiç annem okuttu annem baktı hep. Sonra ev ev üzerine olmuyor diye ablam evine döndü 1 hafta sonrada eniştem döndü süpriz bir şekilde. Şimdi iyiler çok şükür..
Çok şaşırdım 1 sene sonra bi araya gelmisler helal olsun ablana büyük konusmayim ama ben o kadar beklesem barisma yapamam heralde
Allah daim etsin cnm

Bi kavgada gitmeye kalkti yollamadim.. ama buyuk bi kavga olursa o gitsin! Tipis tipis donecek yani ne diye kendimi zora sokayim :)

Allah kimseye yaşatmasin yaşamadım ama yaşamiş yada yaşayacak olsaydım koyarım kapının önüne. Ki zaten adam dediğin bitirecekse gider. Benim eşimde gider bitirirsek.
Bence öyle çekip gitmeklede adam olunmuyor cnm sen al 18 yaşında bi kizi koş peşinden aklına gir bendeki de cahillik tabi 10 sene sonra kirada beş kuruş parasız 8 yasindaki bi kız çocuğuyla bırak git bi anda bi insanın hayatını alt üst et bu kadar kolay mı bu ben Allah'ima havale ettim herseyi herkesi
Tabikide Rabbim kimseye yasatmasin zor bisey cnm

Sen şimdi böyle yazınca bnm aklıma kızım geldi 8 yaşına yarın giriyor küçük ama farkında herseyin
Sözüm meclisten disari ama bazi babalar böyle işte cnm anneler kadar olamazlar
Babam gittiğinde 17 yaşındaydım abim bize sahip çıktı sağolsun ben onu babam gibi biliyorum giden kendine yapar biz muhtaç düşelim istedi kendisi o hale düştü sonra çıktı gitti bu dünyadan tanıdık biri ölmüş gibi hissettim anılarım hep silik unutmuşum hayat bu yapan kendine yapıyor.

Babam gittiğinde 17 yaşındaydım abim bize sahip çıktı sağolsun ben onu babam gibi biliyorum giden kendine yapar biz muhtaç düşelim istedi kendisi o hale düştü sonra çıktı gitti bu dünyadan tanıdık biri ölmüş gibi hissettim anılarım hep silik unutmuşum hayat bu yapan kendine yapıyor.
Abine helal olsun cnm dediğin gibi yapan kendine yapar elbet bunların hesabı sorulacak onun rahatı içindeyim çok şükür

Abine helal olsun cnm dediğin gibi yapan kendine yapar elbet bunların hesabı sorulacak onun rahatı içindeyim çok şükür
Abimin hakkını ödeyemem ben razıyım Rabbim razı olsun ondan.Benim hakkım helal çünkü sıkıntı çekmedik zor zaman geçirmedik çok şükür.

O terkederse en fazla 20 dk snra gelir yada ölüyümde kurtul der çıkar arabada sigara içip döner. Terkederse cıngar çıkarrım nere gtti niye gtti kime gtti komşulllaaaeerr die :KK8: Gidemez

Çok şaşırdım 1 sene sonra bi araya gelmisler helal olsun ablana büyük konusmayim ama ben o kadar beklesem barisma yapamam heralde
Allah daim etsin cnm

Ya ama bizde durum farklıydı anne ve babasını aynı anda kaybetti sonra 400 bin borç kaldığını öğrendi. Ağır ilaçlar kullanmaya başladı vs.
Iyiki canına zarar vermedi...
Şimdi yuvasına 4 elle sarıldı borçlarda yavaş ödeniyor işte. Önemli olan onların mutlu olması sende çok üzülme su akıp yolunu buluyor bir türlü işte canm istesende istemesende...

Konuyu yeni okudum yorumlari da bastan sona okuyamadim. Konu sahibi bosanmak icin onun dava acmasini bekleme eger kesin kararliysan terk davasi acilir. Cekismeli davada kaybedecegin bir sey yok. Madem bir avukatla gorustun seni dava konusunda bilgilendirmesi gerekirdi.

Konu sahibi esinin işi varsa şu anda madden eve yardim etmiyorsa sen de boşanmak istiyorsan davani ac cok masrafli değil ayrica dava suresince tedbir nafakasi alabilirsin sonucunda da istirak ve yoksullluk yani çocuk ve kendin icin.

Bosanmak istemiyorsan da allah yardimcin olsun her sey gönlünce olsun.

Konuyu yeni okudum yorumlari da bastan sona okuyamadim. Konu sahibi bosanmak icin onun dava acmasini bekleme eger kesin kararliysan terk davasi acilir. Cekismeli davada kaybedecegin bir sey yok. Madem bir avukatla gorustun seni dava konusunda bilgilendirmesi gerekirdi.
Bilgi aldım cnm da avukat biraz paraya bakıyor malesef durumum belli çalışıyorum kira fatura ihtiyaç anca yetiyor yinede çok şükür işte o kesin kararı veremiyorum bi verebilsem Rabbimin izni ile vericem bigün insallah

Konu sahibi esinin işi varsa şu anda madden eve yardim etmiyorsa sen de boşanmak istiyorsan davani ac cok masrafli değil ayrica dava suresince tedbir nafakasi alabilirsin sonucunda da istirak ve yoksullluk yani çocuk ve kendin icin.

Bosanmak istemiyorsan da allah yardimcin olsun her sey gönlünce olsun.
Saol cnm elime biraz imkan geçsin her konuda acicam davayı bu gidişle işi vardı ama yine cikarilmis ee tabi malum bnm gibi çalar saat yok başında

Ya ama bizde durum farklıydı anne ve babasını aynı anda kaybetti sonra 400 bin borç kaldığını öğrendi. Ağır ilaçlar kullanmaya başladı vs.
Iyiki canına zarar vermedi...
Şimdi yuvasına 4 elle sarıldı borçlarda yavaş ödeniyor işte. Önemli olan onların mutlu olması sende çok üzülme su akıp yolunu buluyor bir türlü işte canm istesende istemesende...
Peki bu olaylardan sonra ayri oldugu donemde mi kaybetti anne ile babasını enisten

Saol cnm elime biraz imkan geçsin her konuda acicam davayı bu gidişle işi vardı ama yine cikarilmis ee tabi malum bnm gibi çalar saat yok başında

Anladim calismazsa neyini alacaksin zaten beklemeni anliyorum. Adli yardim talep edebilirsin. Böylece dava masrafı senden cikmaz barolar karsilar.

Bilgi aldım cnm da avukat biraz paraya bakıyor malesef durumum belli çalışıyorum kira fatura ihtiyaç anca yetiyor yinede çok şükür işte o kesin kararı veremiyorum bi verebilsem Rabbimin izni ile vericem bigün insallah
Isı vardı yeni cikarilmis işten hiç bir konuda yardım etmedi

Back