- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliyor çocuğu almaya 15 günde bir falan birde sırıtıyor çok komik bişey varmış gibiCanım iki buçuk aydır hadi seni görmüyor diyelim, çocuğuna da mı görmüyor..
İki buçuk ay gelmeyen adam gözden çıkarmıştır artık evliliğini bence.
Allah güç versin.. Onu da bildiği gibi yapsın..
Açıkta birseymi görmüş pardon ne siritiyo :○Geliyor çocuğu almaya 15 günde bir falan birde sırıtıyor çok komik bişey varmış gibi
Amin canım hepimizin hayırlısı olsun inşallah mutlu oluruzzBizde de öyle olmuştu hatta bi ara esyalarini dolaptan çıkarıp firlatmistim git diye cok sinir etmisti ama gitmemisti ailesinin yanında ilk kez böyle bişey olunca iyice patladı yani evet yapmamam gerekiyordu ama oldu iste oda bagirdi cagirdi ailesinin yanında bana vardir Rabbimin bi bildiği oldu olan zamanı geri alamıyosun ama bnm vicdanım rahat çok adım attim elimden geleni yaptım Rabbim seninde yardimcin olsun arkadaşım
Amin cnm saol çalışıyorum annem yanımda maddi destek yok çok şükür sağlığım yerimde dediğin gibi hersey olacağına varirAllah yardımcın olsun canım
Dik dur nasılsa herşey olacağına varır.
Maddi durum için kimden destek alıyorsun, hayatını düzene sokman lazım.
Bir sonuca varmanız lazım hayırlısıyla
DayaklıkGeliyor çocuğu almaya 15 günde bir falan birde sırıtıyor çok komik bişey varmış gibi
Çalışıyorum annem yanımda çok şükür idare ediyorum Hayır o kadar kararlıydi ki evden çık elektrik doğalgaz aboneligini iptal ettiricem falan demisti onuda yapmadı hala bende kabul ediyorum bosanmayi en başından beri ama zamanı var diyor ne zamani diyorum cvp vermiyor Allah seninde yardimcin olsun cnm saolAmin canım hepimizin hayırlısı olsun inşallah mutlu oluruzz
Nasıl geçiniyosunuz peki napıyosunuz şuan eşin de teli kapatıyosa nolcak böyle boşanmıyo da gelmiyo da..
Ben geleli iki gün oldu ses yok canım
Boşanma dilekçesi gönderirse kabul etcdm
Af diler pişman olursa hemen affetmicem
Banada geliyorlar arada açayım diye de annem sen uğraşma diyor maddi açıdan falanda zaten zordasin diyor o açsın diyorlarDayaklık
Ben olsam inadımdan doğru yanlış bakmadan açardım dava. Ama sen yapma, sakin davranmaya çalış.
Aynen öyle kendini bi halt sanıyor ...Açıkta birseymi görmüş pardon ne siritiyo :○
Peki hiç adım atmadi miBen varim. 8 ay once kavgadan sonra hic bir seyini almadan evden annesine gitti.
Peki hiç adım atmadi mi
Özel esyalarini ve bilgisayarını masasini alıp gitti çünkü pc oyunu onun herseyi çocuğunun bile önünde ablacigi na gitti yerleşti 7 senedir kustuk o ablasi ile ramazan ayında baristik ve böyle oldu onunda parmağı var saolsun
Peki ne zaman adım atmaya başladıAdim atti hatta cokta pisman oldu gittigine ama ben afetmedim. Gittikten 4 ay sonra bosanma davami cekismeli olarak actim.hala esyalari ayni yerinde duruyor. Alacagi gunu bekliyorum
Canım tıklıyorum linke ama profilinden başka bişey çıkmıyor@matmazelAnjel canim bi bakarmisin
Acikcasi tam hatirlamiyorum ama 1 ayi bulmamistir. Cunku ailesi bosanmamizi istemiyordu. her gun onunla kavga ettiler evine don baris ozur dile diye. O yuzden hala anne evinde rahat degilPeki ne zaman adım atmaya başladı
Işte bizde o yok ailesi karışmıyor bugüne kadar hiç biri arayıp sormadi zaten ablasinda kaldığı için o ablasi tam ters gazliyordur böyle insanlar yani 10 sene mi harcamışım boşu bosuna elbet Allah büyük kimsenin yaptığı yanına kalmazAcikcasi tam hatirlamiyorum ama 1 ayi bulmamistir. Cunku ailesi bosanmamizi istemiyordu. her gun onunla kavga ettiler evine don baris ozur dile diye. O yuzden hala anne evinde rahat degil
Canm benim kocam adam olmadiktan biz anlasamadiktan sonra ailesi baris dese nolur ki. Bosanmayin diye defalarca eve geldiler. Ama adamin bana tek dedigi sey ben boyleyim beni kabul ediyosan buyum. Surekli bana hakaret ve kufur ederdi hala daha oyle. Karsimda beni insan yerine koymayan bir adam varken ailesi bosanma dese nolur ki.Işte bizde o yok ailesi karışmıyor bugüne kadar hiç biri arayıp sormadi zaten ablasinda kaldığı için o ablasi tam ters gazliyordur böyle insanlar yani 10 sene mi harcamışım boşu bosuna elbet Allah büyük kimsenin yaptığı yanına kalmaz