• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası evi terk eden var mı ?

zamanı var derken, tuzak peşinde olmasın, bence bi avukata danış

zamanı var derken, tuzak peşinde olmasın, bence bi avukata danış
Ne gibi cnm bi tuzak olabilir bana yardımcı olur musun
Avukata gittim 15 gün önce görüştüm anlasmali bosanma için ama ona ulasamadik aradık cvp vermedi msj attik böyle böyle diye dönmedi telini kapattı

Ne gibi cnm bi tuzak olabilir bana yardımcı olur musun
Avukata gittim 15 gün önce görüştüm anlasmali bosanma için ama ona ulasamadik aradık cvp vermedi msj attik böyle böyle diye dönmedi telini kapattı

valla canım avukat tanıdığım yokki yardımcı olayım, site de yol yordam bilen birileri vardır umarım

Canım benimki gitmedi evden
Tartıstık benim gitmemi istedi
Ben de ilk basta sen git ben niye gidiyorum dedim sonra zorladı baktım gideceği yok ben cıktım geldim aileme

Canım iki buçuk aydır hadi seni görmüyor diyelim, çocuğuna da mı görmüyor..
İki buçuk ay gelmeyen adam gözden çıkarmıştır artık evliliğini bence.
Allah güç versin.. Onu da bildiği gibi yapsın..

Canım benimki gitmedi evden
Tartıstık benim gitmemi istedi
Ben de ilk basta sen git ben niye gidiyorum dedim sonra zorladı baktım gideceği yok ben cıktım geldim aileme
Bizde de öyle olmuştu hatta bi ara esyalarini dolaptan çıkarıp firlatmistim git diye cok sinir etmisti ama gitmemisti ailesinin yanında ilk kez böyle bişey olunca iyice patladı yani evet yapmamam gerekiyordu ama oldu iste oda bagirdi cagirdi ailesinin yanında bana vardir Rabbimin bi bildiği oldu olan zamanı geri alamıyosun ama bnm vicdanım rahat çok adım attim elimden geleni yaptım Rabbim seninde yardimcin olsun arkadaşım

Back