kocamla uyurken kv odamıza girmesi

ya ben ondan önce uyanacağım eğer kapıyı açarsada annecim ben uyanıyorum gerek yok senin gelmene falan derim artık birşeyler o an ne gelirse :)
Tam olarak bunu söyleyecektim ben de..
yalnız tavsiyem araya biraz mesafe koyun fazla muhabbet iyi değildir. Bir yerden sonra patlaklik verebilir. Ne kadar iyi de olsa Herkesin bir nefsi var gün gelir ben de bunu ettim şunu ettim diye söylenebilir. Şu an yenisin anne ile kayınvelidenin aynı olmadigini ileride göreceksin. En iyisi bile kızi gibi görmüyor. Umarim ben fesat düşünuyorumdur... :)

anne babanın evinde neden sevişilmesin ki ya da tamam sen böyle düşünüyosun ama bunu kayınpederin bilmiyo değil mi
Kısa süre kalıyoruz zaten ses olur falan filan ondan biz bir şey yapmıyoruz yani.. Adam bilmiyor tabi ama benim anladığım kadarıyla bunlar hala odadan çıkmadılar kesin uyuyorlardır gideyim ben uyandırayım diye düşünüyordur :KK70: Onun öyle bizim gibi ince düşüneceğini sanmam :)

Tam olarak bunu söyleyecektim ben de..
yalnız tavsiyem araya biraz mesafe koyun fazla muhabbet iyi değildir. Bir yerden sonra patlaklik verebilir. Ne kadar iyi de olsa Herkesin bir nefsi var gün gelir ben de bunu ettim şunu ettim diye söylenebilir. Şu an yenisin anne ile kayınvelidenin aynı olmadigini ileride göreceksin. En iyisi bile kızi gibi görmüyor. Umarim ben fesat düşünuyorumdur... :)
işte bu konuda çok haklısınız. tamam herşey iyi güzel ama arada belli bi mesafe olmasını bende istiyordum. benim kv buna müsaade etmedi. şimdide artık geç diye bakıyorum olaya şuan memnunum tabi ama yinede dikaktli olmaya çalışıyorum her konuda. saygıda asla kusur etmiyorum falan saygı az da olsa zedelenince gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.. inşAllah bir sıkıntı yaşamayız ..)

Hamilesin oruç tutmasan bebeğin icin daha iyi olur
konuna gelince iyi niyetli iletisiminiz olan bir kadin anladigim kadariyla güzel bir dille cekindiginizi biraz daha uyumak istediginizi saati kurdugunuzu soyleyebilirsiniz.bunu yapmanıza rağmen devam ediyorsa kapi kilitlemek anlamasi için tel çare görünüyor

ben bütün mesajları okumadım ama bence hiçbirşey söylemeyin kv nize tamamen iyiniyetiyle yapıyor gibi geldi bana ..biri banada her gece sofra hazırlasa kaldırsa süper olurdu:mad:
hiç kalbini kırmayın boşyere ya 5 dk erken kalkın o gelmeden yada idare ediverin ramazan boyunca..

çok iyilikten yapıyor bence sizi de kızı gibi sevdiği için bozmayın kadıncağızı araya kalp klrıklığı girmesin bakın birde sahur yemeğini hazırlamış şanslısınz herkese nasip olmaz bende şanslıyımdır o konuda... bence erken kalkıp siz gidin ozaman ortada sorun kalmaz... yada siz hazırlayıp çağırın bir günde mesela...

aslında onu düşündüm ama şöyleki biz çalıştığımız için çok fazla erken kalkmak uykumuzu iyice bölmüş oluyor. annem zaten 1 saat erken kaldırıyor

aynen bu kişi kv diye değil rahatsızlığım kim olursa olsun kendi annem dahi olsa rahatsız olurum . ama bütün bir ramazanı bu şekilde geçirmek istemiyorum kv yide kırmakta istemiyorum. eşime söylesem acaba beni şikayetmi etmiş kocasına diye kırılır mı diyede çekiniyorum zaten eşimin rahatsız olmamasınada gıcıkkkkkkkkkkkk oluyorum
En iyisi eşin rahatsız oluyormus gibi söylesin kayınvalifen belli ki kötü düşünmüyor giriveriyor.maşallah böyle kayınvalide bulunmaz.benimkide iyidir ama bu kadar değil.sen kirma bence eşine kırılmaz derim ben.

çok iyilikten yapıyor bence sizi de kızı gibi sevdiği için bozmayın kadıncağızı araya kalp klrıklığı girmesin bakın birde sahur yemeğini hazırlamış şanslısınz herkese nasip olmaz bende şanslıyımdır o konuda... bence erken kalkıp siz gidin ozaman ortada sorun kalmaz... yada siz hazırlayıp çağırın bir günde mesela...
bende hazırlarım haftasonları falan zaten haftasonu kahvaltısı benim işimdi şimdide haftasonu sahuru benim işim olur muhtemelen en sevdiğim şey kahvaltı hazırlamak ... )) ama o herzaman olan birşey olduğu için onu bi uyarı olarak almaz ben erken kalkacağım inşaAllah .)

Yani zaten eve giriyor hadi ona eyvallahda yatak odana kadar girmesi ne sacma..madem eve giriyorsun yatak odasinin kapisini tiklat pat diye dalinirmi ya bise oluyo olsa nolacak onumu yakalamaya calisiyo ne :KK57:

Odaya girdiğinde müsait olmasığınızı ondan utandığınuzı nazik bir dille söyleyin..
Aynısı benim başıma gelmişti ben odamda yanlızken kaynanam ğat diye içeri girerdi ama benim kaynanam iyi niyetinden değil merakından yapıyordu hatta kapım kilitliyken bile girmeye çalıştığı oluyordu bazen bende müsait olmadığımda me oldu diye sotuyordum bana altınlarınmı var saklıyorsun kapıyı çmıyorsun dedi bende çıkıp onu birgüzel uyardım benim odama dalma dedim müsait olmuyorum diye kızdım birdahada dalmadı

işte bu konuda çok haklısınız. tamam herşey iyi güzel ama arada belli bi mesafe olmasını bende istiyordum. benim kv buna müsaade etmedi. şimdide artık geç diye bakıyorum olaya şuan memnunum tabi ama yinede dikaktli olmaya çalışıyorum her konuda. saygıda asla kusur etmiyorum falan saygı az da olsa zedelenince gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.. inşAllah bir sıkıntı yaşamayız ..)
zaman baya ilerledikten sonra bazı şeyleri gözüne batsada söyleyemezsin kırmaktan korkarsın..söylesende morinci eskiden böyle değildi der...yavaş yavaş mesafe koy..saygı olduktan sonra karşılıklı sıkıntı yok...bide sürekli yemeğe vs. çağırıyor diye kendini minnet altında hissetme..orası senin özelin...ben annem tek yatak odasında uyusa bile kapıyı çalar girerim ki kaç yaşında kadın..zaten annemde rahatsız olur pat diye girilmesinden.....hamilesin sıcaklandın belki soyunup yattın..

Bu gece odaya yine girerse uykudan uyandığınızda korkmuş, korkudan nefes alamıyormuş numarası yapın. Sonra da "anne birden uyanıp da seni başımda görünce çok korktum. Hamileyim de zaten, arayarak uyandırır mısın?" tarzında bir cümle kurun. Benim de aklıma bu geldi. :KK48: Ama ben sizin yerinizde olsam alarmı biraz daha erkene kurardım. Birçok kadının arayıp da bulamadığı bir kayınvalide tipi. birçok kayınvalide yuva yıkıyor. :KK51: Kırmaya değmez. Ama erken kurarak da önüne geçemezseniz en son çare olarak eşinizle konuşun o söylesin annesine. Siz söylediniz sanmaz çünkü o odaya girdiğinde eşiniz de orada oluyor. Son olarak kapı kilitleme vb. normalde yaptığınızdan farklı şeyler yapmayın, kırılabilir. Zaten bu kadar iyi niyetli ve anaç bir kadın olduğuna göre uyarmanız sonucunda size düşman olmaz, yanlış düşünmez; tam tersi utanır ve dikkat eder. :)

Benim ne kadarlık evli olduğunuzu sormamdaki amaçta miskamber'in değindiği noktaydı aslında. Ki 7 aylık deyincede aldım cevabımı, tahmin ettiğim gibi yani.
Yeni evli olmanın verdiği sorunsuzluk, güzel gidiyor, seviyor, iyi niyetli, yardımsever durumları emin ol bi süre sonra sana fazla gelecek. şimdi kayınvalidenle bile cicim ayındasın sen :) ne olursa olsun, annenden bile iyi olsa, çizgi ve sınırlarını iyi çek derim. Sonra eskiden böyle değildi noluyosun?durumuna maruz kalırsın. Ya da idare edicem derken içine atar şişer kalırsın. Duvarı nem insanı gam yıkar, bi süre sonrada taşıyamazsın. Sınırlarını iyi belirlersen, karşındaki kim olursa olsun aşamaz.

Benim ne kadarlık evli olduğunuzu sormamdaki amaçta miskamber'in değindiği noktaydı aslında. Ki 7 aylık deyincede aldım cevabımı, tahmin ettiğim gibi yani.
Yeni evli olmanın verdiği sorunsuzluk, güzel gidiyor, seviyor, iyi niyetli, yardımsever durumları emin ol bi süre sonra sana fazla gelecek. şimdi kayınvalidenle bile cicim ayındasın sen :) ne olursa olsun, annenden bile iyi olsun, amma velakin çizgi ve sınırlarını iyi çek derim. Sonra eskiden böyle değildi noluyosun?durumuna maruz kalırsın. Ya da idare edicem derken içine atar şişer kalırsın. Duvarı nem insanı gam yıkar, bi süre sonrada taşıyamazsın. Sınırlarını iyi belirlersen, karşındaki kim olursa olsun aşamaz.
haklısınız aslında ama bu sınırı şu saatten sonra nasıl koyabilirim bilemiyorum. hep bi aman kırılmasın düşüncesi var ./

ilginç bişey var. bazı arkadaşlar demiş ki sizi kızı gibi gördüğünden falan. şimdi hiçbir kv kendi kızının odasına pat diye giremez damattan çekinir. ama gelinden çekinmezler nedense. neyse arkadaşım lafı hiç dolandırma ya rahatsız oluyorum de. ya kapını kitle. insanlara kim olursa olsun ne faydası olursa olsun bu kadar müsamaha göstermeye gerek yok

bence eşiniz konuşmalı zaten benim eşim olsa 50 kere konuşmuştu. bence siz kötü olmayın :)

merhaba ,
odanıza girmesi tabiki yanlış.. ben sizin yerinizde olsam kv birşey demeden kndim kalkarım onların evine geçerim ..bence çok şanslısın çünkü bu zamada iyi bi kv bulmak çok zor .. kalbini kırma seni yanlış anlamasın .

X