- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en mantıklısi anahtari ustunde birakip aliskanlik olmus demekmaşAllah Allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel. benim kv de benim işten geliş saatimde balkonda yolumu gözler bende birdefa eşime sen böyle yolumu gözlemiyorsun diye çemkirmiştim :=)))
yani genel olarak hep güler yüzlü iyidir ama bakalım inşAllah ben erken gidince anlar. yada aklıma birşey daha geldi ben genelde anahtarı kapıda takılı bırakırdım ama son zamanlarda anahtarlığa asıyorum. olmadı yine kapıya asacağım alışkanlık falan diye bakalım bikaç seçenek var aklımda kırmadan halletmek için:)
Ay ben bunu hiç dert olarak görmemiştim, benim kayınvalidem de gelir hatta kayınpederim bile çat diye giriyor bizi uyandırmak için. Gerçi biz haftasonu için en fazla 2 gün kalmaya gidiyoruz hiç rahatsız olmamıştım. Sanırım gariplik bende
Yani belki onlarla yaşıyor olsaydım ya da çok yakın yerde kalıyor olsaydık bana da garip gelirdi. Ama orada kaldığım 2 gün, anne-babamızın evinde de dişimizi sıkamayıp bir şey yapacak değiliz Herhalde onların iyi niyetli olduğunu ve kendimizi de bildiğimden hiç kötü hissetmedim. Aklımın ucundan bile geçmemişti, bak odamıza girdiler falan diyeevet bence de garip, evli insansın yatak odasında uyumaktan hariç bi dünya yapabileceğin iş hal hareket ve pozisyon varken birinin girmesi ayıbın da ötesinde bi harekettir yani. adam girdiğinde alt alta üst üste de olabilirsin, çıplak da olabilirsin, en basitinden öpüşüyo da olabilirsin yani.
Evet kvden iyi niyetli biriymis ama kendi evinizde sizin yatak odaniza girmesi cok cok yanlis sonucta surekli bunu yapiyorsa gun gelicek sizi musait olmadiginiz bi andada yskalayacaktir. Bence guzel bi dille konusun o da dogruyu anlicaktir.kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için..
yok ya o dominant değilde ben fazla yumuşağım galiba :=))Bence siz ustunuz acik yatin. Geldiginde görür ve bir daha da gelmez. Bi de kapiniz acildiginda duymuyor musunuz? Ben hemen dyarim.
Benim evimde yatili misafir kaldiginda yatak odamizin kapisini aksam kilitliyoruz ne olur ne olmaz diye.
Orasi mahrem bolge. Onune gelen girerse oooo hic de hos olmaz.. bi de esinizle cinsel hayatiniz yok mu sizin? Kaynananiz bunlari nasil hesap etmez aklim almiyor..
7 aylık evliyiz yaşlarımız 27 / 28 :=)bu arada ne kadarlık evlisiniz kaç yaşındasınız acaba? genç yaşta olmanıza ve yeni evli olmanıza bağlıycam zira bu tahammülünüzü
Belliki hamilesin diye sana kiyamiyor gelip kaldiriyorkızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için..
açıkçası benim böyle bir talebim olmadı muhtemelen çalışıyorum diye kendince yardımcı olmak için yapıyor bende kırmak istemediğim için birşey demiyorum ..Böyle kayınvalidelere çok üzülüyorum.Kayınvaliden senin evini neden temizler seni sahura neden kaldırır siz çocukmusunuz eviniz ayrı her işinizi kendiniz yapacak yaştasınızdır heralde.Yatak odanıza girmesi tabiki çok yanlış tatlı bir dille uyarın