kocamla uyurken kv odamıza girmesi

Bence de eşine söyletme; kendin söyle

Anne sana diyemedim şimdiye kadar ama çok çekindik; X de çekindi; evlilik hali; elimiz kolumuz kim bilir nasıl yatarız biz senden utanırız vs de.

Biz kalkar geliriz; gelmezsek kapının zilini çal uyanırız de

Cidden içerden kilit yok mu neden kilitli değil kapı
yatak odasının kapısını kilitlemiyoruz camı açıp kapıyıda açınca esiyor o iyi oluyor gebelikten birde çok ateş basıyor geceleri . sanırım önerilere göre ya bu şekilde uyaracağım yada daha erken kalkıp ondan önce gideceğim

ne kadar iyi niyetli de olsa bana mantık dışı geliyor bu.
senin hanen özelin dış kapıyı kilitleyip anahtarı çekiyor musunuz?

siz artık bireysiniz insan alarmı kurup da kalkamayacaksa hiç sorumluluk almasın .
belki de sahuru sen eşinle beraber yapmak isteyeceksin bir gün.

tatlı dille söyle bence.

bizim de bir akrabamız öyle yapıyormuş işe giderken alarmı duymaz onlar diye çapraz dairede oğlunun evine gidip yatak odasına hadi işe geç kalcanız diyormus :KK70:
anneme anlatmış. annemde utanmıyor musun koskoca insanların odasına girmeye binbir hal olur. bırak geç kalsınlar 1 gün kalırlar 2 gün kalırlar 3 de kendilerini ayarlarlar demiş.
cidden tuhaf yani.:KK47:

ah o cıngar çıkaracak kafa bende nerdeeeeeeeeee :=))
birde kv çok iyi olduğu için kırmadan anlatabilmek istiyorum :KK66:
İyi bir insandır elbet ona bir şey demiyorum, ancak şimdi bir insan iyi diye yaptığı her şeye katlanacak da değiliz ya. =) Önce eşiniz uyarsa, dediğiniz gibi şikayet etmiş gibi olursunuz, kadın daha fazla alınır. O yüzden önce siz uyarın diyorum, onu kırmadan. "Sen anaç duygularınla yapıyorsun biliyorum ama ben çok huzursuz oluyorum, oram buram açık olabilir, görmeni istemeyeceğim bir durum olabilir, kadınsın halimden anlarsın" diyin mesela. Anlamıyorsa eşiniz devreye girer.
Bazen sabrınıza, anlayışınıza rağmen karşınızdaki insan hareketlerine devam ediyorsa, çıngar çıkarmak akli sağlığınızı korumak için verebileceğiniz en sağlıklı tepki oluyor. =))

ilk evlendiğim zamanlarda kv.lerle aynı evi paylaşmak zorunda kaldık.KV. senin ki gibiydi, hiç düşünmeden odaya dalardı biz uyurken.Ben bu rahatsızlığımı tatlı dille eşimle konuşarak çözmüştüm.Eşimde tatlı dille espriyle karışık annesini uyardı.KV. anlayışla karşıladı ve utandı
''benim kafam sizinki gibim değeel kıızıım,kusuruma bakma, bu yaşa erince düşünemeeyoon bazım şeyleri..''

yanii eşiniz çözer bana göre...

yatak odasının kapısını kilitlemiyoruz camı açıp kapıyıda açınca esiyor o iyi oluyor gebelikten birde çok ateş basıyor geceleri . sanırım önerilere göre ya bu şekilde uyaracağım yada daha erken kalkıp ondan önce gideceğim

Yatak odasının kapısını niye kitleyesin canım evde yabancı kimse yokken; bizim evde kapılar kapatılmaz dahiii

Evin kapısını diyorum; çelik kapıların üstünde anahtarla açılmayan demirden kilidi yok mu diye sordum

Yatak odasının kapısını niye kitleyesin canım evde yabancı kimse yokken; bizim evde kapılar kapatılmaz dahiii

Evin kapısını diyorum; çelik kapıların üstünde anahtarla açılmayan demirden kilidi yok mu diye sordum
he yok onuda kilitmemiyoruz :.) sadece evden çıakrken kilitliyoruz geceleri kilitli değil

Kapınızı kkilitleyin girmesin. Yani yatıyorsunuz sonuçta sarılırsınız veya uygunsuz bir pozisyonda olabilirsiniz. Görmesi hoş değil. Yada eşiniz söylesin annesine gelmesin siz erkenden kalkın gidin ona.

ne iyi kadınmış hazır sofraya çağırıyor,temizliğini herşeyini yapıyor

böyle bir kv yi kırmamalı.
Katılıyorum , en önemlisi de laf sokmamasi.
Siz biraz erken uyanın ya da eşiniz konuşsun. Eşiniz dururken neden siz söyleyeceksiniz ki? Tek olsanız da eşiniz konussa,laf yetiştiriyor denir Ama eşiniz de olayın içinde sonuçta. Ben iyi bir insan dediğim kişiyi ,eğer koca bir kadınsa uyaramaz, eşime devrederdim

Kadinda en ufak bir kotu niyet yok. Belki hazirladigi yiyecekler sogumasin gec gelmeyin diye sofrayi hazirlar hazirlamaz sizi cagirmaya geliyor.
Bence anne havalar cok sicak ic camasirimla uyumak istiyorum sizinde beni oyle gormenizi istemem. Biz tam vaktinde sana geliriz sahur icin diyin.

kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. :KK57: ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için.. :KK64:

Bence sen hiç kötü olma,
eşin ne düşünüyor bu konuda ?
eğer eşin sana destek çıkacaksa, seni hiç karıştırmadan annesini uyarsın .

he yok onuda kilitmemiyoruz :.) sadece evden çıakrken kilitliyoruz geceleri kilitli değil

Kız içerdeki kilidi diyorum; onu evden çıkarken kilitleyemezsin; üst kilidi anahtar ile açar; ben böyle uzun demir gibi olanı diyorum; o kilitler kırılsa bile dışardan içeri hırsız vs nin girmesini de engeller

Bu aşamadan sonra onu kilitleseniz çirkin olur ama önce söylemek lazım gelme odamıza diyeee

Bence sen hiç kötü olma,
eşin ne düşünüyor bu konuda ?
eğer eşin sana destek çıkacaksa, seni hiç karıştırmadan annesini uyarsın .
ya eşime söylesem hemen uyarır annesini ondan eminim de kv kırılır mı acaba durumdan diye çekiniyorum emin olamıyorum

bence sen bu muhabbete hiç girme kayınvalidenle senden bilmesin eşine söyle eşin annesini tanıyor onu usturuplu bişekilde kendisi uyarsın. Hem sen kötü olmzsın hemde uyarılmış olu

Ne kadar iyi bir kayınvalideniz var maşallah, sahuru sizden önce hazırlıyor ve sizi çağırıyor başkası olsa sizden hazırlamanızı isteyebilir tam bir anne gibi bence uyarmanıza gerek yok kötü niyet görmedim Ramazan dışında yaparsa uyarılabilir ama bu durumda hayır
evet bende tam bu düşünce ile yinede uyarmak arasında gidip geliyorum.

kadının kalbını kırmayın yaa lutfen emınım kı kotu nıyetlı degıl sen zahmet etme anne bız gelırız de ama kalp kırma sonra vıcdanın rahat etmez

X