kocamla uyurken kv odamıza girmesi

ya eşime söylesem hemen uyarır annesini ondan eminim de kv kırılır mı acaba durumdan diye çekiniyorum emin olamıyorum

Eşin anne biz saat kuruyoruz sen gelme tarzında söylerse kırılmaz herhalde oğluna,
ama seni hiç karıştırmasın, maşallah aranız ne güzelmiş bozulmasın böyle sebepler yüzünden .

İdare edin bence. Pişman olabilirsiniz söyleyeceklerinize. Ramazandan sonra söylersiniz.Şaka ile karışık rahatsız olmuştum filan diye.

Kız içerdeki kilidi diyorum; onu evden çıkarken kilitleyemezsin; üst kilidi anahtar ile açar; ben böyle uzun demir gibi olanı diyorum; o kilitler kırılsa bile dışardan içeri hırsız vs nin girmesini de engeller

Bu aşamadan sonra onu kilitleseniz çirkin olur ama önce söylemek lazım gelme odamıza diyeee
ay sonunda anladım :):p
evet biz onuda kapatmıyoruz ama dediğin gibi bu saatten sonra o kilidi çekmem hoş olmaz. öyle yapayım bari

ne kadar iyi niyetli olursa olsun odaya girmemesi gerekiyor. yatak odasının kapısını çalsın siz uyanırsınız zaten. bence kırmadan söyleyebilirsiniz

Kapınızı kkilitleyin girmesin. Yani yatıyorsunuz sonuçta sarılırsınız veya uygunsuz bir pozisyonda olabilirsiniz. Görmesi hoş değil. Yada eşiniz söylesin annesine gelmesin siz erkenden kalkın gidin ona.
hacıt yaz günü terden muşamba oluyon zaten herife sarılmak ne demek..teyzem de öyle düşünmüştür kim bilir:KK70::KK70::KK70:

Bence kayınvalideniz iyi niyetli bir anne gibi yaklaşmış sanırım sizi de gelin değil kızı olarak görüyor.Yaptığı hoş değil ama yine de kırıcı davranmayın anlaşılan iyi bir insan sahura kadar hazırlayıp çağırdığına göre genelde kayınvalideler bekler sizin de evlatlarını düşünen biri .En iyisi o gelmeden 5-10 dk erken kalkmak

geçen bizim yattığımız yerde dalış yaptı kvaldem ama onun evindeyim napiim ben saati kurmuştum erken kalktı.uyuyamıyorum onda ama hala eşimde tadilat işini ağırdan alıyo.

Kadin sizi kizi gibi goruyor. Annemiz gelir kaldirirdi ya bizi ayni o hissi yasadim.
Lakin sizin ozel hayatiniz olabileceginden bir haber
Yaptigi yanlis ama kotu niyetli olmadigi asikar.
Cok naif bir dille uyarin, anne cekiniyorum sen bizi yanyana yatarken gorunce vs.
Iliskinizi bozmadan cozmeye bakin bu durumu, gerekirse esiniz girsin devreye

kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. :KK57: ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için.. :KK64:

bence bu şekilde davranmasının sebebi sizsiniz. anahtarınızı vermişsiniz evinizi gönlünce kullanıyor. karı-koca yatarken pat diye odaya girilmez görgü kuralıdır belirtmeniz gerek kendisine

birgün sizi karı koca yakalarsa yapmaz heralde :KK70: :KK70: şaka bir yana gerçekten hoş değil iyi niyetli bir kadın belli ama arkadaşlarında dediği gibi birazcık daha erken kalkın o gelmeden siz kalkmış olun hem kırmamış olursunuz hemde sizde rahatsız olmazsınız

Bizim evimiz aile apartmanıydı. Anahtarımız babannemde vardı ama acil bir durum olmadıkça girmzdi eve müsadesiz.Rahmetli dedem bizi uyandırmak için sıradan hepimizin ziline basardı ışıklar yanana kadar:) Kv niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum ama düşüncesizlik ettiği ortada. Zile basarak kaldırabilir aslında ama madem aranız çok iyi kurun saatinizi erkene ondan önce kalkın ramazan dediğiniz 30 gün değil mi zaten.

Başlığı okuyunca çok sinirlendim . Sonra yazınızı okuyunca kv iyi niyetli olduğunu farkettim. Tabi ne kadar iyi niyetli olursa olsun yaptığı çok yanlış. Valla bilmiyorum ki ne yapsanız kadıncağızı kırmadan. Sıkıntılı bi durum.:KK57:

X