kocamla uyurken kv odamıza girmesi

bu soruyu birçok defa cevapladım aslında ama :=) doktorum bir sakınca görmediği için tutuyorum şimdilik. bu ikinci günüm umarım bir sorun yaşamam pazartesi kontrolüm var o gün bakacağım değerlere bir sorun olursa doktorum artık tutma der zaten o şekilde konuştuk .)

bu da doğru. iyi niyetli diye hreşeyine göz yumacaksın diye birşey yok. sen de iyiniyetlisin. çogu gelin kayınvalide ile aynı apartmanı bırak aynı mahalleyi bile kabul etmiyo. bence ya sen söyle ya da eşin söylesin ben her yerim açık yatarım kocamla sarmaş dolaş filan o halde görmesi çok çirkin. seni telefonla uyandırabilir yani

Canım bence ağzının tadını bozma. Düşün kayınvaliden sana sahur hazırlıyor. İyi bir kadın belli. Saatini erkene al erken kalk bence o zaman oda anlar belki.

Kapının arkasında anahtar oluncada acılıyor mu kapı acılmaması lazım
Yatak odanızın kapısını kılıtlersenız anlar
Yada ondan once kalkacaksınız

kv içeri direk girmesii yanlış ama belliki çok iyi ve saf birisi bence bukadar iyiliğin yanında bu tarz ufak tefek şeyler idare edilebilir kalp kırmamak lazım ne kadar kötü insanlara katlanılıyor idare edilebiliyor bu ufacık şeyi sorun etmeyin bence sizi uyandırp kalk sahur sofrası hazırla diyen bir kv olabilirdi başınızda

Allahtan seninki kotu niyetli deil sonucta sahura kaldirmak icin geliyo sen ondan once kalk git gelmez yada sadece ramazan boyu idare et mubarek ramazanda kalbi kirilmasin sonucta normalde iyiymis..
benim fesatluk abidesi pislik kaynanam bir gun pat diye daldi ve uygunsuzduk..oda baya karanlikti biseyin yerini sordu gitti anlamamis gibi yapti ama rezillik tabi napiyim o utansin kapi bile calmadan yatak odasina giriyosa biri gorcegi seyde sasirtmasin!

Ben olsam uygun bi dille söylerdim yada Kapıya kilit taktırırdım yok bunları yapmıyorsam utanıp sıkılmazdım. Senin kayınvalide iyi biriymiş ama ödün ödünü doğurur. Bence uygun bi dille anlat.

Kayınvalidemlerde kaldığımızda başımıza bizimde böyle bir olay geldi ve eşim konuştu annesiyle ben genelde yüz göz olmuyorum. Eşim " Anne biz evliyiz , bi gün istemediğin durumlarla karşılaşırsan şaşırma , böyle olmaz" filan diyip şaka yollu söylemiş.Bence böyle bi deneyin.

uyandırmak için telefonu çaldırmasını söyleyin uygun bir dille.

Ne iyi bir kayınvalide bu kadar iyi bir kadının bu yönüde olsun varsın. Belli ki evlat olarak görüyor sizi de... Karışmak gibi olmasın ama bu kadar iyi bir kadınla ilgili şu konuyu açmazdım bile (ben olsam)

Caniiimmmmm
Op basina koy kuzumm
Odaya girmez ama benle birlikte niye kalkip sahur hazirlamiyor bu gelin diyen yok muuu

Belli ki dusunuyor seni, sizi bak ne guzel arayip caninin ne istedigini bile soruyormuss
İyi niyetinden suphe etmiyorsun zaten biliyorum,
baktin cok rahatsiz oldun bir kac kez ustunuz acik yatin,
kocan uyarsin sonra anne morincim i utandiriyosun,
Kapimizi cal yada telden ara desin..

Hic dert etme kuzum su mubarek gunlerde..
Evliliginin hamileliginin tadini cikar

Vallahi ben asla rahatsız olmam, kadıncağız sadece anne şefkati ile iyi niyetle sizi kaldırıyor, ben uygunsuz vaziyeti anlamadım, 1.ramazandayız 2.sahuha kaldırıyor yani herşey ortada, sizde geliceğini biliyorsunuz... Amaaaaa bunu ramazan dışı olur olmaz vakitte yapıyorsa, tabiki yanlış. Ama sizin anlattığıniz şekilde ben hiçbir art niyet yada rahatsız edici bir durum görmedim canım. Tam tersine anlattığına göre çok sevecen seni kendisine gelin değil bir kızevlat yerine koysan kv var. Mutlu olmalısın

Ne kadar büyütmüsler ya. Adı üstünde sahur. .Yani ertesi gün oruç tutulacak kadın bunun farkında ve iyi niyetiyle yani bişey olmuycagini bildiği için (olsa bile çoktan dusunuzu almışsinizdir ) e ondan sonra anadan dogmada yatmiyacaginiza göre de girip çağırıyor. Açıkçası ben kötü niyet sezmedim. Ne güzel herseyi hazırlayıp sizi öyle çağırıyor. Başkası olsa gelin hazirlasin da gidelim der. Melek gibi daha ne istiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…