Kocamla son donem karmasik seyler yasandi anlam veremiyorum

Meraba hanımlar daha önceki konularımi okuyanlar onyargili olacaklar ama şöyle başlıyım 5. Senemiz yeni girdik eşimle yaklaşık 1.5 sene önce bayagi problemler yaşadım eşimle ailesi de sonradan devreye girdi vs vs zor bi 15 gün geçirmiştim ailemin evine geldim ayrılık muhabbetleri vs vs sonra eşim geldi ailemin evine beni aldı baristik evimize gectik ikimizde hatalarımızdan ders çıkartıp hayatımıza ve evimize baktık. Ben 6 ay sonra hamile kaldım hersey cok guzel gidiyordu eşimi seviyodum oda beni vs
9 aylik bi hamilelik sürecinden sonra ben doğuma girdim eşimin ailesi doğumdan sonra geldiler 5 karış suratla nedeni ise eşimin annesi hasta öksürüyodu surekli annemde çocuğa yaklaşma vok hasta olmasın hassas dedi bunlar ailecek tavırlara yltriplere girdiler esim cicek aldı geldi sonrasında eşimi hastanede bana ve aileme doldurdular esim bi 2 gün eve gitti beni ve bebegimizi hastanede bırakıp vs daha önce konuşulmasını rağmen doğum sonrası annemde kalmam sorun oldu bayagi yine ailesi gazliyo vs evime geçtim çocuğa zibin bile almadılar 2 halası 1 babaannesi dedesi vs aradan zaman geçti annesi ameliyat oldu benim bebeğim 4 aylik daha ben bakmadım diye surwkli eşimi gazlamaya devam ettiler esim eve her gelişinde bu konular açıldı. Eşim icmeye başladı bi kac gun üst üste devam edince babasına soyledim babası diğer oğluna oğlu annesine ablaların derken ben suçlu olduk el kızı oğlumuzu bize sikayet ediyo diye esim beni arayıp evden kovdu çocuğu da al s. Git diye 1 aya yakın annemdeyim esim arayıp cocukla görüşmek istiyo 3 kere görüştük ilkinde tek kelime etmedi 2 görüşmemiz de normal konuştu espri falan da yaptı ama evden koyduğunda bitti bu iş dedi hala öyle soyluyo ama dava da acmiyo napmaya calisiyo anlamıyorum bende artık barışmak istemeden dönemem benim güvenimi bitirdi tamamen dun mesaj attım abime Tekirdağ'a gidicem 1 hafta falan diye ses tonu üzgün şekilde tamam dikkat et çocuğa dedi kapattı tekrar aradı ardından ne zman geliceksin diye sırf bi süre onu görmeden kafamı dinlemek istediğim için yalan söyledim ne yapmalıyım bu arada normalde tartışmayiz cok ama beni aldattığından da şüpheleniyorum şimdiye kadar görmedim ama şifresini değiştirmiş yanımda bi kac kez telefonu çaldı acmadi anlamadim
Aldatma konusunda haklısın.
Çocugu da alıp s. Olup gitmicektin. O gidecekti. Çocugun masrafları kimde?

Bir ay olucak bu ayın 6 sinda 100 lira bile vermedi çocuk icin
Göstermeme hakkın yok dicektim de. Çocukla bir başına bırakan insanlara da gösterme yani. Ama mahkeme kararı vs olursa sen suçlu olacaksın orasını nasıl halledersin bilmem

Kesinlikle göstermicem benim bebeğim babasız buyicek farkindamisiniz babaanne dede faktörü çokta önemli değil onlar öyle insanlar değiller
işte çocuğunuzun babasız büyümemesi için fedakarlık yapacaksınız. kişisel kavgalarınıza çocuğunuzu karıştırmayın .şöyle düşün ilerde çocuğunla babası ile veya babaannesi dedesi ile görüşmeye başladığında zamanla bu konular açılacak oğlun baba ve onun ailesinin ilgisini sevgisini tatmadığı için bir tarafı buruk sorgulayacak ve seni suçlayacak. kendileri ilgilenmezse siz görüştürdüğünüz halde en azından çocuğunuza karşı vicdanınız rahat olacak. Böyle diyorum çünkü çevremde buna şahit oldum.

Nasil durabilirim ki o sözden sonra
Annemi ariyo diyoki gelin alın kızınızı bitti beni aileme sikayet ediyo siz olsanız kalirmisiniz
Aslında mesele kalıp gitmek değil.
Hooop dur bakalım ben anasıysam sende babasısın. Anamın evinden gelmedi bu çocuk.
Nafakasını konusuruz dilekçeye belirtiriz ondan sonra sen sağ ben selamet.

Cok haklısınız artık aileleri kenara bırakmamız lazım ama benim ailem evime hiç yorum yapmaz sadwce benim bakıma ihtiyacım vardı sezeryanla doğum yaptım ailem baktı herseyimle ailem ilgilendi onunki kostek oldu sadece bende aynı fikirdeyim sizinle
Ee neden eşinizi arayıp ailesine şikayet ettiniz o zaman.
Siz öyle yaparsanız yorum hakkı bulurlar kendilerinde.
Bir de siz istemişsiniz ailem baksın onları dışlamışsınız onlar öyle hissetmiş en azından.
Şimdi ailem baktı onlar bir şey yapmadı demeye hakkınız yok.
Eşiniz çok suçlu ama sizde de sıç var bakarsanız.
Daha en başta o kadar olaydan sonra eşinizi 6 ay geçmeden düzeldiğine karar vermeniz yanlış

Ikiniz de süreci iyi yönetememissiniz. Ama en büyük suc esinizde tabi. Yalan yok: tek sizi disari atmis olsa neyise, ama bebeginizi de atmis resmen. Ne barismasi, ne aile terapisi. Yarin öbür ne halt yedigi belli olmayan biri tarafindan iki cocukla kapiya atilmak icin mi? Esinizin ailesini bir kenara birakin: Esiniz adam degil.
Evladima acimayan adami erkek diye yanimda tutmam, heleki "sesi üzgündü" felan diye kendimi kandirmam

Tartışma konumuz size de saçma gelmedimi 1 aydır bana bebeğin maması bezi azaldı dediğimde bebege takılan altınları boz al dedi ama bu adam normalde böyle değil di
Böyle diyen bir adama siz hala cocugunuzu neden gösteriyorsunuz? Madem cocugunun mamasini bezini ve diyer ihtiyaclarini karsilamak istemiyorsa, bebeyinize takilan altinlari bozdur diyorsa, o adama bebeyinizin parmagini bile göstermeyin. Minicik yavrusuna bunu yapan adamdan deyil baba, sopa bile olmaz. Hem bebeye ve size s. Git dicek sizi evden aticak hem mamasini altinlari bozdur al dicek. Ama isine gelince ailesine götürmek isteyip kendi keyfi isteyincede bulisup bebeyi görmek isticek. Kendinizi toparlayin, sirkelenin ve ayaga kalkin o adamada hakettiyi gibi davranin. Size bebeyinizle mutlu ve güzel ömürler diliyorum, isterseniz basarirsiniz.

Tartışma konumuz size de saçma gelmedimi 1 aydır bana bebeğin maması bezi azaldı dediğimde bebege takılan altınları boz al dedi ama bu adam normalde böyle değil di
Küçücük bebeginiz ile sizi evden kovan eşiniz pişman olsa ne olmasa ne eşiniz özür dileyince her şeyi unutup gerimi donecekmisiniz..?

Esim bana bakabilecek potansiyelde değil sezeryanla doğum yaptım 23 gün ayağa kalkamadım iki kişi koluma girip kaldırdı hep kanamam oldu surekli sicak yemek yemek zorundaydım sütüm gelsin diye bebeğim 5 gün edemedi ve ben kendim tuvalete kalkıp gidemiyodum anneme gelmeyip bu esnada arıza çıkartan es arkadaşıyla icmeye gidiyordu ki le baksaydım çocuğuma
Niye 23 gün, başka bir durum mu yaşandı yoğun bakım falan mı gerekti? Merak ettiğim için sordum, o durumda hastaneden çıkmanıza nasıl izin verdi doktorlar? Ben de 2 sezaryen yaşadım hatta ikincide bir de 2 yaşında çocuk daha vardı evde. 3.gün yavaş yavaş da olsa kalkılıyor hareket ediliyor. Dikiş yerleriniz falan mı kanadı, gerçi dikiş de yapılmıyor yapıştırıyorlar.

Her neyse bence artık umut ederek yaşamayın. Siz evde acılar içinde yürüyemezken adam rahat rahat içmeye gidiyormuş. Sizi geçtim el kadar bebeğin düzenini huzurunu hiçe sayıp evden atmış sizi. Adam olan kendi defolup gider bebeği kapı kapı gezdirmez. Yarayı habire kaşıyıp durmayın kabuk bağlasın kurusun iyileşsin. Gidin açın boşanma davasını ve kendisini attırın evden. Bebeğin eşyası orada evi orası. Çalışıyorsanız iyi bir avukat tutun o uğraşsın bu haysiyetsiz adamla.

Bosanma davasi acin, gonderdigi o mesajlari da gosterin. O bebegin masraflarini karsilamak zorunda. Tazminat da alin psikolojik siddet sebebiyle. Ha bu arada dava acilinca akli basina gelip pisman olur ama affetmeyin. Bosandiktan sonra da hala pisman olabilir geri evlenmek isteyebilir, bu dava sadece maddi olarak onu cokertmek ve intikaminizi almak ve esas s. olup git lafini isleme koyan, guclu, ipleri elinde tutan kisi olmak icin.

Bosanma davasi acin, gonderdigi o mesajlari da gosterin. O bebegin masraflarini karsilamak zorunda. Tazminat da alin psikolojik siddet sebebiyle. Ha bu arada dava acilinca akli basina gelip pisman olur ama affetmeyin. Bosandiktan sonra da hala pisman olabilir geri evlenmek isteyebilir, bu dava sadece maddi olarak onu cokertmek ve intikaminizi almak ve esas s. olup git lafini isleme koyan, guclu, ipleri elinde tutan kisi olmak icin.
Suan pişman olduğunu hissedebiliyorum bi şekilde canimi yakmak istiyorum şuan çocuğumu göstermek istemiyorum buna devam etsem ilerde mahkemede hukuki bi sorun cikarmi

Siz hiç bir şey yapmayın,sizin burnunuzu sürtmek,istediklerini kabul ettirmek istiyor.Sizi ve bebeğinizi küfrederek evden kovduğunu hiç unutmayın ve unutturmayın. Bebeği görmekle ilgili mesaj olarak göstermeyeceğim şekilde yazılı mesajlarınız olmadığı müddetçe olumsuz bir durum oluşmaz.Bebeğinizle ilgilenin,rahatlamaya çalışın,gezin,dolaşın.Su akar yolunu bulur.

Siz hiç bir şey yapmayın,sizin burnunuzu sürtmek,istediklerini kabul ettirmek istiyor.Sizi ve bebeğinizi küfrederek evden kovduğunu hiç unutmayın ve unutturmayın. Bebeği görmekle ilgili mesaj olarak göstermeyeceğim şekilde yazılı mesajlarınız olmadığı müddetçe olumsuz bir durum oluşmaz.Bebeğinizle ilgilenin,rahatlamaya çalışın,gezin,dolaşın.Su akar yolunu bulur.
Bi kac gune sorucak geldinmi diye napmaliyim gercekten göstermek istemiyorum uzak kalmak istiyorum ondan

Bi kac gune sorucak geldinmi diye napmaliyim gercekten göstermek istemiyorum uzak kalmak istiyorum ondan

Çocuğu görmek istiyorsa görebilir. Buna engel olmayın , muhatap ta olmayın ancak artık ondan vazgeçtiğinizi hissettirin. Gidin açın boşanma davamızı. adam her canı sıkıldığında aileyi bahane edip sizi kapının önüne koyuyor.
Her her barıştığınız da da elinize yeni bir çocuk veri. böyle yaparak ta sizi kendine bağlar.

Eşiniz barışmak falanda istemiyor. Bir aydır barışmak isteyen zaten orta yolu bulur barışırdı. Eşinizin şuan yaptığı sizi oyalayıp kafasındaki geleceğini netleştirme ye çalışmak. Ayrılık kendisine ne kadar zarar verecek, sizden sonra istediği birini bulabilir mi, yada pişman olur muyum hesabı yapıyor. Yani tamamen kendisini düşünüyor ve durumdan memnun. Eşiniz güvenilmez biri bu adama güvenip yolunuza devam edemesiniz. Sizi terkrar yarı yolda bırakır. Ona göre karar verin.

Ayrıca çocuğunuzun onu üzerindeki bütün haklarını alın. Bir aydır 100 TL bile vermemiş ben olsam burnundan getirirdim. Tek başına yapmadınız.

Bi tartisma sonucunca benim eski esimde beni evden kovdu, bide ailemi aradi. Bebegim 10 aylik falandi. Tasimi taragimi topladim ciktim gittim sonrada bosandim. Buna ragmen bosandigimiz icin hala beni suçladığını ogrendim. Hem evden kovulup hem pesinden kosmam gerekiyodu sanirim. Bir gram akıllanma yok kendisinde.
Bu size ornek olsun. Bazi insanlar sadece kendisini düşünür. Esinin hangi psikolojide oldugu, neyi neden yaptigi umrunda bile degildir. Asla degismezler.
Barisma teklifi gelirse cift terapisi olmadan asla o eve adiminizi atmayın.

X