Ben bir şeylere karar vermeden önce,hele ki bu boşanma vs. Gibi durumda,gerçi bosanmadim ama,o an gerçekten o kafamdakini gerçekleştirmiş gibi hayal ederim.Bu aldığım karar bana ne hissettirecek?Bu durumun üstesinden gelecek miyim?Aldığım bu karar sonucu maddi olarak nasıl etkilenecegim? Ya da çocuklarım nasıl etkilenecek? Bunları düşünürüm.Yaşamisim ghbi hissetmeye çalisip öyle karar veririm.Eşini seviyor musun? Sence tekrar yüz yüze bakacak kadar,birbirinize aşk sozcukleri söyleyebilecek kadar hala saygınız var mı? Hala esinle bir arada aynı evde mutlu olabilecek kadar inancın var mı?Anlattıklarından sanki sadece dış faktörlerden yani ailelerden,özellikle onun ailesinden kaynaklı sorunlar varmiş gibi duruyo,ağırlikli olarak.Peki ya eşinin sana karşı davranışı ne olacak?Hadi aileler işin içinden sıyrıldı diyelim.Tekrar bariştiniz ve evde mutlusunuz.Bu adam böyle saygisizca davranıp küfür edip evden kovuyorsa, üc beş ay sonra sinirlenip yine bir kavga anında kültürlerine devam etmeyeceği ne malum?Tek sorununuz eşinin ailesi değil bence