Kocamla son donem karmasik seyler yasandi anlam veremiyorum

Srplkdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
636
188
31
Meraba hanımlar daha önceki konularımi okuyanlar onyargili olacaklar ama şöyle başlıyım 5. Senemiz yeni girdik eşimle yaklaşık 1.5 sene önce bayagi problemler yaşadım eşimle ailesi de sonradan devreye girdi vs vs zor bi 15 gün geçirmiştim ailemin evine geldim ayrılık muhabbetleri vs vs sonra eşim geldi ailemin evine beni aldı baristik evimize gectik ikimizde hatalarımızdan ders çıkartıp hayatımıza ve evimize baktık. Ben 6 ay sonra hamile kaldım hersey cok guzel gidiyordu eşimi seviyodum oda beni vs
9 aylik bi hamilelik sürecinden sonra ben doğuma girdim eşimin ailesi doğumdan sonra geldiler 5 karış suratla nedeni ise eşimin annesi hasta öksürüyodu surekli annemde çocuğa yaklaşma vok hasta olmasın hassas dedi bunlar ailecek tavırlara yltriplere girdiler esim cicek aldı geldi sonrasında eşimi hastanede bana ve aileme doldurdular esim bi 2 gün eve gitti beni ve bebegimizi hastanede bırakıp vs daha önce konuşulmasını rağmen doğum sonrası annemde kalmam sorun oldu bayagi yine ailesi gazliyo vs evime geçtim çocuğa zibin bile almadılar 2 halası 1 babaannesi dedesi vs aradan zaman geçti annesi ameliyat oldu benim bebeğim 4 aylik daha ben bakmadım diye surwkli eşimi gazlamaya devam ettiler esim eve her gelişinde bu konular açıldı. Eşim icmeye başladı bi kac gun üst üste devam edince babasına soyledim babası diğer oğluna oğlu annesine ablaların derken ben suçlu olduk el kızı oğlumuzu bize sikayet ediyo diye esim beni arayıp evden kovdu çocuğu da al s. Git diye 1 aya yakın annemdeyim esim arayıp cocukla görüşmek istiyo 3 kere görüştük ilkinde tek kelime etmedi 2 görüşmemiz de normal konuştu espri falan da yaptı ama evden koyduğunda bitti bu iş dedi hala öyle soyluyo ama dava da acmiyo napmaya calisiyo anlamıyorum bende artık barışmak istemeden dönemem benim güvenimi bitirdi tamamen dun mesaj attım abime Tekirdağ'a gidicem 1 hafta falan diye ses tonu üzgün şekilde tamam dikkat et çocuğa dedi kapattı tekrar aradı ardından ne zman geliceksin diye sırf bi süre onu görmeden kafamı dinlemek istediğim için yalan söyledim ne yapmalıyım bu arada normalde tartışmayiz cok ama beni aldattığından da şüpheleniyorum şimdiye kadar görmedim ama şifresini değiştirmiş yanımda bi kac kez telefonu çaldı acmadi anlamadim

Ve esim bebegi 3 kere görüp ailesine götürmek istedi 5 aya yeni giren ve emen bebegi ( sayelerinde sütüm azaldığı için mama takviyesi veriyorum) zaten mama veriyosun ver aileme götüreyim dedi göstermedim götürmesini izin vermedim ailesi de 1 qydir aramiyo

Dışarıdan bir gözle başkasinin konusu gibi okuyun yazdıklarinizi ve siz olsanız bu evliliğe bir şans daha verir misiniz?Bence evden kovması bile devam etmemeniz için büyük bir sebep."çocuğu da al s.git" buraya dikkat!
Evet kendime yediremiyorum o kadar güzel bi bebeğimiz varki en güzel sevilecek dönemde bizi yalnız bıraktı ve bu konu onun bahanesi oldu bence

herşeyinize aileleri dahil etmeye hala devam ettikçe boşanmanız yakındır. Terapiste gidin, gitmiycekseniz de artık boşanın. Çocuğu kavgalarınızla mahvediceksiniz
Cok haklısınız artık aileleri kenara bırakmamız lazım ama benim ailem evime hiç yorum yapmaz sadwce benim bakıma ihtiyacım vardı sezeryanla doğum yaptım ailem baktı herseyimle ailem ilgilendi onunki kostek oldu sadece bende aynı fikirdeyim sizinle

Dışarıdan bir gözle başkasinin konusu gibi okuyun yazdıklarinizi ve siz olsanız bu evliliğe bir şans daha verir misiniz?Bence evden kovması bile devam etmemeniz için büyük bir sebep."çocuğu da al s.git" buraya dikkat!
Tartışma konumuz size de saçma gelmedimi 1 aydır bana bebeğin maması bezi azaldı dediğimde bebege takılan altınları boz al dedi ama bu adam normalde böyle değil di

Meraba hanımlar daha önceki konularımi okuyanlar onyargili olacaklar ama şöyle başlıyım 5. Senemiz yeni girdik eşimle yaklaşık 1.5 sene önce bayagi problemler yaşadım eşimle ailesi de sonradan devreye girdi vs vs zor bi 15 gün geçirmiştim ailemin evine geldim ayrılık muhabbetleri vs vs sonra eşim geldi ailemin evine beni aldı baristik evimize gectik ikimizde hatalarımızdan ders çıkartıp hayatımıza ve evimize baktık. Ben 6 ay sonra hamile kaldım hersey cok guzel gidiyordu eşimi seviyodum oda beni vs
9 aylik bi hamilelik sürecinden sonra ben doğuma girdim eşimin ailesi doğumdan sonra geldiler 5 karış suratla nedeni ise eşimin annesi hasta öksürüyodu surekli annemde çocuğa yaklaşma vok hasta olmasın hassas dedi bunlar ailecek tavırlara yltriplere girdiler esim cicek aldı geldi sonrasında eşimi hastanede bana ve aileme doldurdular esim bi 2 gün eve gitti beni ve bebegimizi hastanede bırakıp vs daha önce konuşulmasını rağmen doğum sonrası annemde kalmam sorun oldu bayagi yine ailesi gazliyo vs evime geçtim çocuğa zibin bile almadılar 2 halası 1 babaannesi dedesi vs aradan zaman geçti annesi ameliyat oldu benim bebeğim 4 aylik daha ben bakmadım diye surwkli eşimi gazlamaya devam ettiler esim eve her gelişinde bu konular açıldı. Eşim icmeye başladı bi kac gun üst üste devam edince babasına soyledim babası diğer oğluna oğlu annesine ablaların derken ben suçlu olduk el kızı oğlumuzu bize sikayet ediyo diye esim beni arayıp evden kovdu çocuğu da al s. Git diye 1 aya yakın annemdeyim esim arayıp cocukla görüşmek istiyo 3 kere görüştük ilkinde tek kelime etmedi 2 görüşmemiz de normal konuştu espri falan da yaptı ama evden koyduğunda bitti bu iş dedi hala öyle soyluyo ama dava da acmiyo napmaya calisiyoonun anlamıyorum bende artık barışmak istemeden dönemem benim güvenimi bitirdi tamamen dun mesaj attım abime Tekirdağ'a gidicem 1 hafta falan diye ses tonu üzgün şekilde tamam dikkat et çocuğa dedi kapattı tekrar aradı ardından ne zman geliceksin diye sırf bi süre onu görmeden kafamı dinlemek istediğim için yalan söyledim ne yapmalıyım bu arada normalde tartışmayiz cok ama beni aldattığından da şüpheleniyorum şimdiye kadar görmedim ama şifresini değiştirmiş yanımda bi kac kez telefonu çaldı acmadi anlamadim
Onun bunun gazına gelip kovmuş.Bence kolay affetmeyin.

Tartışma konumuz size de saçma gelmedimi 1 aydır bana bebeğin maması bezi azaldı dediğimde bebege takılan altınları boz al dedi ama bu adam normalde böyle değil di
Elbette saçma.Bebegine mama bez almayacaksa ne güne onun babalığı? Saçma sapan kavgaların sinirini aklınca sizden çıkarmak isterken,çocuğa yöneltmiş oluyor.Bir mesleğiniz var mı?Doğumdan önce çalışıyor muydunuz?

Bitmiş sizde farkındasınız, tekrardan bir şans verseniz bile yine kötü olacak. Profesyonel bir destek almayacaksanız uzatmayın derim.

Eşiniz kendi ailesinin olduğunun farkına varmalı, evladınızın aklı erdiği zaman değil şimdi anne baba sevgisine ihtiyacı var.
Barisirsaj çift terapisti ve aileleri dagil etmeme sözü alacağım ama şu dönem nasil davranmamı önerirsiniz benim psikolojim bozuldu bebeğim daha 4 aylik

Elbette saçma.Bebegine mama bez almayacaksa ne güne onun babalığı? Saçma sapan kavgaların sinirini aklınca sizden çıkarmak isterken,çocuğa yöneltmiş oluyor.Bir mesleğiniz var mı?Doğumdan önce çalışıyor muydunuz?
Evet çok ünlü bir magazada satis yöneticisiydim maasim primik gayet iyidi 30 yaşındayım 14 senedir bu sektörde belirli bir yerdeyim

Barisirsaj çift terapisti ve aileleri dagil etmeme sözü alacağım ama şu dönem nasil davranmamı önerirsiniz benim psikolojim bozuldu bebeğim daha 4 aylik
Psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçtiğinizin farkındayım. Şu anda önemli olan eşiniz değil evladınız olmalı.

Sizi doğumdan sonra bırakan, kendi evladını evden kovan, bez parası dahi vermeyen, sevgisini esirgeyen bir adamı siz affedebilir misiniz?
Gerçekten kendinize bu konuları tek tek sorun, he yaparım derseniz de görüşmek istediğinizi söyleyin çocuğu bir yere bırakın ikiniz baş başa oturup konuşun.

Ben bir şeylere karar vermeden önce,hele ki bu boşanma vs. Gibi durumda,gerçi bosanmadim ama,o an gerçekten o kafamdakini gerçekleştirmiş gibi hayal ederim.Bu aldığım karar bana ne hissettirecek?Bu durumun üstesinden gelecek miyim?Aldığım bu karar sonucu maddi olarak nasıl etkilenecegim? Ya da çocuklarım nasıl etkilenecek? Bunları düşünürüm.Yaşamisim ghbi hissetmeye çalisip öyle karar veririm.Eşini seviyor musun? Sence tekrar yüz yüze bakacak kadar,birbirinize aşk sozcukleri söyleyebilecek kadar hala saygınız var mı? Hala esinle bir arada aynı evde mutlu olabilecek kadar inancın var mı?Anlattıklarından sanki sadece dış faktörlerden yani ailelerden,özellikle onun ailesinden kaynaklı sorunlar varmiş gibi duruyo,ağırlikli olarak.Peki ya eşinin sana karşı davranışı ne olacak?Hadi aileler işin içinden sıyrıldı diyelim.Tekrar bariştiniz ve evde mutlusunuz.Bu adam böyle saygisizca davranıp küfür edip evden kovuyorsa, üc beş ay sonra sinirlenip yine bir kavga anında kültürlerine devam etmeyeceği ne malum?Tek sorununuz eşinin ailesi değil bence

9 aylik bi hamilelik sürecinden sonra ben doğuma girdim eşimin ailesi doğumdan sonra geldiler 5 karış suratla nedeni ise eşimin annesi hasta öksürüyodu surekli annemde çocuğa yaklaşma vok hasta olmasın hassas dedi bunlar ailecek tavırlara yltriplere girdiler esim cicek aldı geldi sonrasında eşimi hastanede bana ve aileme doldurdular esim bi 2 gün eve gitti beni ve bebegimizi hastanede bırakıp vs daha önce konuşulmasını rağmen doğum sonrası annemde kalmam sorun oldu bayagi yine ailesi gazliyo vs evime geçtim çocuğa zibin bile almadılar 2 halası 1 babaannesi dedesi vs aradan zaman geçti annesi ameliyat oldu benim bebeğim 4 aylik daha ben bakmadım diye surwkli eşimi gazlamaya devam ettiler esim eve her gelişinde bu konular açıldı. Eşim icmeye başladı bi kac gun üst üste devam edince babasına soyledim babası diğer oğluna oğlu annesine ablaların derken ben suçlu olduk el kızı oğlumuzu bize sikayet ediyo diye esim beni arayıp evden kovdu çocuğu da al s. Git diye 1 aya yakın annemdeyim esim arayıp cocukla görüşmek istiyo 3 kere görüştük ilkinde tek kelime etmedi 2 görüşmemiz de normal konuştu espri falan da yaptı ama evden koyduğunda bitti bu iş dedi hala öyle soyluyo ama dava da acmiyo napmaya calisiyo anlamıyorum bende artık barışmak istemeden dönemem benim güvenimi bitirdi tamamen dun mesaj attım abime Tekirdağ'a gidicem 1 hafta falan diye ses tonu üzgün şekilde tamam dikkat et çocuğa dedi kapattı tekrar aradı ardından ne zman geliceksin diye sırf bi süre onu görmeden kafamı dinlemek istediğim için yalan söyledim ne yapmalıyım bu arada normalde tartışmayiz cok ama beni aldattığından da şüpheleniyorum şimdiye kadar görmedim ama şifresini değiştirmiş yanımda bi kac kez telefonu çaldı acmadi anlamadim
gecmis olsun, nasil bir aci/tikanmislik/haksizliga ugramislik icindesinizdir, tahmin edemiyorum. prensipte adi"aile" ama pratikte resmen dusman/karsit taraftalar, neyin pesinde bu aptal insanlar? cok uzuldum, hem size hem yavrunuza. kocaniz da ne kiymetliymis, ailesi bu kadar merakliysa evlendirmeselermis. nasil bir fetis, nasil bir kompulsif bozukluk var turk ailelerinde, insan her gun yeni tuhafliklar duyuyor. hepsinin cani cehenneme, en onemli kisi SIZ ve SIZIN COCUGUNUZ bunu unutmayin.

ekonomik ozgurlugunuz de varsa, bence baska seceneklere yonlenin, unutmayin siz bu adam(!) ile mutlu olmak icin evlenmistiniz ve potansiyel baba olmasi icin. eger sizi mutlu etmiyorsa (ve gorunuse gore babalikta da gozu yok gibi), koyun tekmeyi gitsin. dava acin, nafakanizi alin, nesi varsa alin - iste kanun varsa boyle adam(?)lara karsi var. yuce yargiya guvenin, hakkinizi alin ve arkaniza bakmayin. iyi sanslar

Sizi evden kovan adamın hala size dava açmasını bekliyorsunuz. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Yeni doğum yapmış karısını ve bebeğini 2 gün hsstahanede tek bırakan adamı ben bosarim kapımda köpege çeviririm feleği şaşar, siz böyle devam ettikçe daha çok çekersiniz bebeğe üzüldüm

Psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçtiğinizin farkındayım. Şu anda önemli olan eşiniz değil evladınız olmalı.

Sizi doğumdan sonra bırakan, kendi evladını evden kovan, bez parası dahi vermeyen, sevgisini esirgeyen bir adamı siz affedebilir misiniz?
Gerçekten kendinize bu konuları tek tek sorun, he yaparım derseniz de görüşmek istediğinizi söyleyin çocuğu bir yere bırakın ikiniz baş başa oturup konuşun.
Affedemiyorum affedemicem bana yaptıklarına kabulüm 4 aylik bebebi evden çocuğunu da al s... git demesi çok ağrıma gitti bizim çocuğumuz bu nemek çocuğunu ayrıca zaten 3 kere görüştük bebegi görmek istedi Sırf bebeğim baba kokusunu unutmasın diye gösterdim 3 kere buluştuk ilkinde tek kelime etmedi ama 2 görüşmemiz de de normal konuştu benimle başka şeylerle ilgili anlayamıyorum

X