Kocamla hergün kavga ediyoruz

16 yaşında bir çocuğa kadın diye bakabilen 31 yaşında bir adam olsa olsa sapıktır ! Hatta sapığın daniskasıdır. ! Yağmurdan kaçarken ciddi bir doluya tutulmuşsun hemde. Sana tavsiyem; bir şekilde iş bul kendi ayaklarının üzerinde durmaya başla ve boşan o heriften. Yoksa çocuğun da problemli bir insan olacak, en çok ona üzüldüm..

O kadar güzel ifade ettiniz ki teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi yaşadığım şey psikolojik şiddet. Bunu hergün yaşıyorum ben. Eşimle çok konuştuk hep söz veriyor ama bi bakmışsın yine aynı. Psikolojim öyle bozuldu ki artık doğru tepkiler bile veremiyorum kendimi savunmak için bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Bana kızıyor sonra benimle düzgün konuş diye. Beni anlamadığı için artık tepkim bu.

keşke kurtuluşu evlilikte aramasaydınız... çok bişey de yaşamamışsınız ki,telefon ile görüşmüşsünüz sadece.
neyse geçmişi geri getiremeyiz, şimdiki durumu düzeltmeye çalışalım. öncelikle merak ettiklerim
resmi olarak evlimisiniz
şiddet görüyormusunuz

sen daha ergenlik dönemindeymişsin. kavga sebeplerinizi bilmiyorum ama Ufacık şeyden kavga çıkması normal. ilerde peki 25,26 na gelince o Kişiyi isteyecek misin ?
İnanın bilmiyorum hergün kavga etmekten anlaşamamaktan o kadar bıktım ki tükendim artık insan birazcık alttan alır her durumda hır gür olur mu yaa

33 yasindayim dusunuyorum 16 yasinda bir cocukla ne paylasabiliirm?
Kocam dediginiz adam sizi 16 yasinda bir cocukken istismar etmis. Kafa yapilarinizin uyusmamasi cok normal biriniz ergenken digeriniz yetiskindiniz. (Bu arada yas farkina takilmiyorum 30-45 olsa anlarim 15 yas farki ama 16 yas cocuktur 31 yas koca adamdir.)
Yapabileceginiz tek sey bir an once meslek.sahibi olup kendinizi kurtarmak. Esiniz umutsuz vaka...

ailem ve annem derken, ben anlamadım eşinizin ailesinden mi bahsediyosunuz. ama onların imzasıyla da evlenme gibi bi durum söz konusu olabilir mi. yoksa öz üvey mevzuu mu. ay neden anlamadım ben ya

ailem ve annem derken, ben anlamadım eşinizin ailesinden mi bahsediyosunuz. ama onların imzasıyla da evlenme gibi bi durum söz konusu olabilir mi. yoksa öz üvey mevzuu mu. ay neden anlamadım ben ya
Hayır kendi ailemden bahsediyorum onların ısrarları üzerine annem imzasını verdi.17 yaşına basmış her genç kız anne imza verirse evlenebiliyo

Hayır kendi ailemden bahsediyorum onların ısrarları üzerine annem imzasını verdi.17 yaşına basmış her genç kız anne imza verirse evlenebiliyo

17 olağan evlenme yaşı tamam da annenizde ailenizin bi ferdi değil mi annem ve ailemi size ayrı yazdıran ne onu anlamadım

Sürekli bir uğraş içerisindeyim. Ne yapsam nasıl yapsam diye düşünüyorum. Kafam çok karışık. Psikolojim çok bozuk. Kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapayım nereye başvurayım nerden başlamalıyım bilmiyorum. Üstelik kızım daha çok küçük. 1 yaşında bir bebekle nasıl hareket ederim bilemiyorum

benım takıldığım burda adamın yaşı degıl aslında sana adı yaşı işi konusunda yalan soylemesıı ya sen emınım kafanda onun yanına gıderken farklı bı adam canlandırdın gıdınce gorduklerın cehennem gıbı olmusturr hele bıde yıkık bır aılenın çocuğu isen vay halınee bunu bıtek senın eşindegıl herkesın eşi başına kakar basta canım gulum dııye aılırlar aradan bıkac sene gecsın senın anan babanda soyleydı sen aıle terbıyesı almamışsın derler onun ıcın elın oğluna guvenmıcen sana tavsıym gır bı işe cslıs

1 yaşındaki bebekle 2. yi düşünüyorsan zaten psikolojin hakikaten bozuktur..
gidiyorsun milli eğitime açık öğretim lisesine başvuruyorsun devlet kitapları beleşten veriyo gidip ordan liseyi bitiriyorsun..bu arada bebeğinde büyümüş oluyor kredilerini tamamlayıp okulunu bitirdiğinde de evladın büyümüş olur ve sen iş bakmaya başlarsın bu arada kocanla da ders bahanesiyle kavga etmeyi kesersiniz....sen çocuğu ayağında sallarken bir yandan da ders çalışabilirsin...daha sonra isteğe bağlı olarak işe girebilirsin veyahut evde şeker hamurlarından kurabiyeler yapıp bak netinde var internette sipariş üstüne satabilirsin..iş çok yani..istemeyene de bahane çok unutma

ınsanın cocugu olunca cook zordur eminim ben yola ufak adımla başladım ben unıversteye gıttım ama ger dondum baktımkı kimseye güven olmuyoo sımdı acıkogretım okuyorum en azından bı diplomam olursa ılerde sıkıntı çekmeden iş basvurusu yaparım haa amir memur olamam artık ama açta kalmam ayeıcaa bak ben tekstıl mezunuyum dneyımım var bu ıkıncı sey yanıı onun ıcın sendee böyle benım gıbı ufak adımlarlaa baslaa

arkadaş aynen benı tarıf etmıss yaa ınan ınsan derse kafasını yorunca evde dırdırda bıtıyor sınav yaklasıyo edıyorr cok ıyı bır meşgale yoksaa ınsan butun gun evde saracak bıseylerde arıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…