Kocamla hergün kavga ediyoruz

Konu sahibi istanbulda sanırım. Daha önceki yazısında istanbulda hastaneden bahsetmiş. Merdiven silse bile yeter ona. Yeterki istesin.
Bence de. Şu durumda boşanmak çözüm değil çünkü konu sahibinin kendisini garantiye alabileceği bir hayatı, güvenebileceği bir kimsesi yok. Allah çalışana yardım eder, emeğini zayi etmez.

İste bu durum,benim hayattan cikardigim dersi dogruluyor maalesef.Bu erkekler(hepsi olmasada cogu)eger arkanda sana destek olacak kimse yoksa,sana her turlu davranabilirmis gibi goruyor.Nasil olsa sahipsizsin ya!Ama bi bilseler,sahipsizlerin de sahibi oldugunu...Allah yardimcin olsun canim...
Amiinn canım yorumun için teşekkür ederim. Hayat işte verdikleriyle de vermedikleriyle de...

Onlar da aynı bir fark yok şöyle örnek vereyim yaşadıklarimdan.Görümcem boşandı ve bir oğlu var. Bir adamı sevmiş ve tüm uyarılara rağmen o adamla ev tutmuşlar beraber yaşadıklarını bilmiyorduk. ( Bu arada eşim dışında 1 abisi daha var)Ne olduysa bir akşam beni aradı görümcem ve bana geldiğini takside olduğunu param olup olmadığını sordu taksi için. Bende var gel dedim. (Düşenin dostu olmaz yardımcı olayım dedim evime aldım) Ama nerden bileyim başıma gelecekleri 1 ay kaldı bende.Eşim beni kızını unuttu resmen varsa yoksa kız kardeşi. Yani anlayacağınız evimiz başımıza yıkıldı 1 ayda. Neredeyse boşanıyorduk. Onun yüzünden eşimden ağza alınmayacak laflar işittim.

Resmi nikahınız var mı ??
Eşinizin ailesi nasıl insanlar ?
Anneniz dışında gidip elini öpebileceğiniz hiç akrabanız yok mu ?
Eşinizin gözünde sahipsiz olduğunuz için ne olursa olsun gidemez izlenimi de olabilir .
Valla bi abim var sağolsun eşime telefon açmış diyordu ki bundan sonra kardeşim sana emanet annesi babası abisi bile sensin o bizden çıktı artık falan daha neler neler bu adam sizce kimden çekinir ki...

Valla bi abim var sağolsun eşime telefon açmış diyordu ki bundan sonra kardeşim sana emanet annesi babası abisi bile sensin o bizden çıktı artık falan daha neler neler bu adam sizce kimden çekinir ki...

Muhtemel sorun da bu zaten
hiçbir çekincesi de yok ..
Sen de çalışmıyorsun sanırım .

Peyki.
Seni kaçırdığında adam hukuken suç işlemişti aslında, ailen şikayette bulunmadı mı, seni geri çağırmadılar mı?
Hadi annen seni umursamadı diyelim, ama annenin durumundan habersiz oldugunu söylediğin diğer "ailen"in seni en azından araması gerekirdi?
Onu geçtim, sana adı dahil yalan söyleyen 15 yaş büyük bir admla bir bataklığa girmişsin, dert ettiğin şeyler gelinlik, düğün ve alyans mı şu an?
Dert önceliklerini bi gözden geçir.
Boşver alyansı falan. Derhal, en kısa zamanda açıktan lise bitirmek için gerekli başvuruları yap. Senin evliliğininn sonu alenen belli, şimdiden birşeyler yapmak zorundasın. Hala oturmuş yağmurdu doluydu ayırt etmeye çalışıyorsun.
Nasıl bir durumda olduğunun nasıl farkında olmazsın?
Emin olun ailem annemin nasıl bir insan olduğunu biliyorlardı ama göz göre göre beni anneme bıraktılar. Ben annemle kalmak istemediğimi söyleyince esirgeme kurumuna vermeye kalktılar. Tabi ailem olduğu için kurum beni almadı. Anlattıklarımı dinlemiyorlardı ve yalan söylediğimi düşündüler. Bana inanmadılar

Nasil hayatlar var ya.. Insan ne diyeceğini bilemiyor.
Nerden tutsan elinde kaliyor.
Keske cocuk yapmasaydin. ...

Bir çocukla evlenmiş koskoca KAZIK kadar adam ne gibi olgunluk bekliyormuş? Ne kadar bencilce davranmış. Ah be güzelim keşke okuluna daha sıkı sarılmış olsaydın. Yaşın hala küçük ve anne olmuşsun keşke keşke biraz bekleseydin bebek için. Annenle görüşüyor musun?
Annemle görüşüyorum. Vicdanım el vermiyor. Yapayalnız kaldı. Çok üzülüyorum haline.

Çok zor, çok zor.. :KK43::KK43:Allah hayatta kimseyi böyle çaresiz bırakmasın.. Sen şimdi kendini değil kızını düşün.. Böyle bir babayla nasıl yaşasın? Seni doğru düzgün kabul etmeyen adam onu nasıl kabul etsin? Çıkacak kavgaları şimdiden düşünebiliyorum. Yapma. Böyle bir adamla yaşanacak bir gün bile kızından çalacağın bir gün. Dile kolay söylemesi biliyorum ama eğer şiddet varsa bence, karakola git, darp raporu al.Boşan ve eşin için uzaklaştırma al.Neler neler duyuyoruz.Boşandı diye öldürülenler, bıçaklananlar..Açıkçası anlattıklarınıza bakılırsa yapar diye de tahmin ediyorum.:KK17::KK17:
Şu aşamada çocuğunuz daha çok ufak okumayı en azından 2 sene daha unutun..Ama gerçekten temizlik işine gidebilirsiniz.Arkadaş güzel akıl vermiş.Bir ev tutarsınız.Kimse kolay demiyor ama en azından bu tünelin ucunda ışık olur.Tamamen karanlık bir evdense bence bu umuda sarılmak daha iyi.
Tabi nihai karar size ait.Biz sadece nacizane tavsiyelerde bulunabiliriz..

X