- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
-
- Konu Sahibi UmudumVaR1525
yok inan sahte olarak görmedim. çünkü doğum ,hastahane konuları ve mesajları var. ben gerçekten ciddi ciddi yazdım. 14 yaşındaki kızzla beraber olan adam suç işliyor çünkü. bu eskide olsa suçun rengi değişmez. evli çocuklu bir adam şu an hapiste. 8 yıl yedi. karısı reşit olmadığı için beraber olduklarında. kadın ve aile affetsede ,devlet affetmiyor. veriyor cezayı
birde kızı kaçırmış bu adam.
yaş şu an kaç acaba. reşit ise bir kadın sığınma evine falan yerleştirilir,değilse devlet yurdunaÖnceki konularına bakınca sahte olma ihtimali bence de kalmadı. Ama bu kızın şu an dönebileceği bir ailesi de yok. Adam hapse girerse kız bebekle ne yapacak ki? Var mı bu tarz bi yardım falan?
16 yaşında kaçmış 5 senelik evliyim yazmış 21 yaşında sanırım.yaş şu an kaç acaba. reşit ise bir kadın sığınma evine falan yerleştirilir,değilse devlet yurduna
Yaşı şu an 21-22 arası. Beş senelik evliymiş.yaş şu an kaç acaba. reşit ise bir kadın sığınma evine falan yerleştirilir,değilse devlet yurduna
iş öğretiyorlar,işe yerleştiriyorlar. ekmeğini kazanana kadar yardımcı oluyorlar diye biliyorumYaşı şu an 21-22 arası. Beş senelik evliymiş.
Kadın sığınma evlerinde öyle senelerce bakıyorlar mı peki?
Bebek olmasa hani neyse de.iş öğretiyorlar,işe yerleştiriyorlar. ekmeğini kazanana kadar yardımcı oluyorlar diye biliyorum
şu cümleyi okuduktan sonra yorumdan caydım.Gerçi konu sahibi 2.çocuğu düşünüyormuş hiç zahmet etme istersen.
Bebek olmasa hani neyse de.
Oky kabul etmemiz gereken birşey de var ama ya.
Biz buradan idealist hemcinsleri olarak yorum yapıyoruz falan ama, ben zannetmiyorum kocasının hapse girmesini istesin ikinci çocuk düşünen insan. Bir şekilde bu yolu seçmiş, zannetmiyorum yani evinden çıkıp kadın sığınma evine gitme kararının çok kolay alınabileceğini.
değil ama keşke bu olsada bu çocuklara bakan sapıklar ceza alsa,mükafatlanıyorklar işte. ya adam 14 yaşındaki çocukla beraberlik yaşamış. bu resmen pedofili. bir çocuğa o gözle bakan 30 yaşında bir adam bu. milletin çocuklarını korusun Allah bunlardanBebek olmasa hani neyse de.
Oky kabul etmemiz gereken birşey de var ama ya.
Biz buradan idealist hemcinsleri olarak yorum yapıyoruz falan ama, ben zannetmiyorum kocasının hapse girmesini istesin ikinci çocuk düşünen insan. Bir şekilde bu yolu seçmiş, zannetmiyorum yani evinden çıkıp kadın sığınma evine gitme kararının çok kolay alınabileceğini.
kıyılmıyor. 17 yaşında olunca aile rızası gerekirki,kaldıki yaş 16O yasta aileden izin alinmadan resmi nikah kiyilabiliyor mu? Ben kiyilmiyor diye biliyorum
daha 17 yaşındayken bizim mahalleden kaçan bir kız vardı oda çocuk onun gibi 19 yaşlarındaydı.değil ama keşke bu olsada bu çocuklara bakan sapıklar ceza alsa,mükafatlanıyorklar işte. ya adam 14 yaşındaki çocukla beraberlik yaşamış. bu resmen pedofili. bir çocuğa o gözle bakan 30 yaşında bir adam bu. milletin çocuklarını korusun Allah bunlardan
14 müş. 15 bile değilO değilde sen 15 iken adam 30 muş,
Kusura bakma ama eşin zaten normal değilmiş
Atıyorum sen 30 ken o 45 yaşında olur neyse de
O yaşta daha çocukken nasıl aşık olmuş sana??
Konu sahibi istanbulda sanırım. Daha önceki yazısında istanbulda hastaneden bahsetmiş. Merdiven silse bile yeter ona. Yeterki istesin.Ben senin yerinde olsam evlere temizliğe giderdim. Gençsin, güçlüsün. Çalışan kadınların kendilerine yardım edecek güvenilir ve çalışkan insanlara ne kadar ihtiyaçları var biliyor musun? Eşimle sosyal hayatımız yok diyorsun. Haftanın 4 günü gitsen ayda 1600 lira para eder. Çocuğunu da yanında götürebilirsin. Çevre edinirsin hemde para biriktirirsin. Ben senin yerinde olsam hayatımı güvence altına almaya bu şekilde yavaş yavaş başlardım. Okulunada devam et tabi ama önceliğin bu olsun. Liseyi bitiren adamlar kapış kapış gitmiyorlar maalesef.