Kocamla hergün kavga ediyoruz

Önceki konularına bakınca sahte olma ihtimali bence de kalmadı. Ama bu kızın şu an dönebileceği bir ailesi de yok. Adam hapse girerse kız bebekle ne yapacak ki? Var mı bu tarz bi yardım falan?

Önceki konularına bakınca sahte olma ihtimali bence de kalmadı. Ama bu kızın şu an dönebileceği bir ailesi de yok. Adam hapse girerse kız bebekle ne yapacak ki? Var mı bu tarz bi yardım falan?
yaş şu an kaç acaba. reşit ise bir kadın sığınma evine falan yerleştirilir,değilse devlet yurduna

Hatayı size kendini tamamen yalan söyleyerek tanıtan bir adama kaçmakla yapmışsınız zaten şimdi birde 2. çocuğu dşünerek bunu devam ettiriyorsunuz. Hiçbir şey için geç değil. Okumak çok zor bir şey değil. Böyle mutsuz bir şekilde hayatınıza devam etmek istiyorsanız bilemem ama..
Bu arada eşiniz şiddet gösterdi mi hiç? Ben orayı kaçırdım sanırım.

Öncelikle 2. Çocuk fikrinizi unutun.
Böyle bir evlilikte 1 çocuk daha yaparsanız ömür boyu bu adama bağımlı yaşarsınız.
Anladığım kadarıyla şuan boşanma fikriniz veya cesaretiniz yok.
O yüzden evliliğinizdeki sorunlarıda unutun. Gelinlik, alyans falan, bunlar boş işler. Geçmişe takılı yaşamak yerine geleceğinize odaklanın.
Ilk işiniz gidip açık liseye yazılmak olsun. Bu arada Halk eğitim kurslarını araştırın, elinizin yatkın olduğu bir dalda eğitim alıp meslek sahibi olmaya çalışmalısınız.
Oturduğunuz yerden " bu benim yazım , şanssızım " diyerek hayatınızı düzene sokamazsınız.
Aileniz arkanızda değil diye bu hayatı yaşamak zorunda değilsiniz .Kimse gelip sizi ordan kurtarmayacağına göre siz kendinizi kurtaracaksınız. Eğitiminizi tamamlayın, meslek edinin ve hazır olduğunuzda o evden ayrılın.

iş öğretiyorlar,işe yerleştiriyorlar. ekmeğini kazanana kadar yardımcı oluyorlar diye biliyorum
Bebek olmasa hani neyse de.
Oky kabul etmemiz gereken birşey de var ama ya.
Biz buradan idealist hemcinsleri olarak yorum yapıyoruz falan ama, ben zannetmiyorum kocasının hapse girmesini istesin ikinci çocuk düşünen insan. Bir şekilde bu yolu seçmiş, zannetmiyorum yani evinden çıkıp kadın sığınma evine gitme kararının çok kolay alınabileceğini.

Sana gel diyen oymuş, onun hayatını sen değil, o senin hayatını mahvetmiş. İşe girmelisin bence. Bu arada da eğitimine devam etmelisin. Bu evliliğin sonu çok iyi görünmüyor, o yüzden kendini ilerisi için hazırlamalısın. Bir iş bulup ayaklarının üzerinde durmalısın. Yoksa bu adam kimsen yok diye seni daha çok ezecek.

kesinlikle katılıyorum..net..

değil ama keşke bu olsada bu çocuklara bakan sapıklar ceza alsa,mükafatlanıyorklar işte. ya adam 14 yaşındaki çocukla beraberlik yaşamış. bu resmen pedofili. bir çocuğa o gözle bakan 30 yaşında bir adam bu. milletin çocuklarını korusun Allah bunlardan

daha 17 yaşındayken bizim mahalleden kaçan bir kız vardı oda çocuk onun gibi 19 yaşlarındaydı.
ailesi biz kızı geri istemeyiz dediler şikayetçi olmadılar ama o çocuğa beş yıl hapis cezası verildi küçük yaşta kızı alıkoymaktan

burdaki kız daha 14 yaşında sanırım kaçtığındada 16 yaşındaymış o kız tam olarak ne yaptığını bilmiyor ama o adam çok iyi biliyordu
yuhh ya bu kadar küçük yaşta kıza kazık kadar halinle nasıl göz koyabildin pedofiliden başka adı yokki bunun
gelişmiş ülkede olsaydık hapisten çıkamazdı adam

Boşanmakta çözüm olmayabilir. Farzedelim ki kendi ayaklarının üzerinde durdu bu kez çevredeki insanlar malesef ki bizim ülkemizde iice dışlamaya başlayacaklar. Kendini bu sefer iice dışlanmış hissetmesine sebep olabilir. Aynı problemden bi arkadaşım şimdi eşinden boşanıyor. Annesinin yanına gitmek zorunda kaldı ama çok mutsuz. Etraftaki insanlarında açık kollaması enterasan tabi. Bu durumdan faydalanmaya çalışan bir sürü insan çıktı karşısına. Bide burdaki arkadaşın çocuğu var hemde kız. Annesinin ona yaşattıkları gibi olmamalı hayatı. İstemesede malesefki köttü bir seçim yapmış bunu düzene sokucak başka çözzümker bulmak lazım çocuk olduğuna göre arada sevgide var 2. Düşünülmezdi yoksa. Bence eşinin karşısında daha gçlü durabilirse bir çözüme ulaşabilir. İlerde yeniden evlense gene aynı problemleri yaşagabilir çünkü kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi şazım böylelikle karşı taraf eski tutumunu sergilemeyebilir. Bide benim anlamadığım sizi ailesiyle neden görüştürmek istemiyor? Onlara karşı hanlış bir tutumunuz mu oldu ? Eşinizin ailesinden ganınızda olan birisi yok mu hiç ?

O değilde sen 15 iken adam 30 muş,
Kusura bakma ama eşin zaten normal değilmiş
Atıyorum sen 30 ken o 45 yaşında olur neyse de
O yaşta daha çocukken nasıl aşık olmuş sana??

Ben senin yerinde olsam evlere temizliğe giderdim. Gençsin, güçlüsün. Çalışan kadınların kendilerine yardım edecek güvenilir ve çalışkan insanlara ne kadar ihtiyaçları var biliyor musun? Eşimle sosyal hayatımız yok diyorsun. Haftanın 4 günü gitsen ayda 1600 lira para eder. Çocuğunu da yanında götürebilirsin. Çevre edinirsin hemde para biriktirirsin. Ben senin yerinde olsam hayatımı güvence altına almaya bu şekilde yavaş yavaş başlardım. Okulunada devam et tabi ama önceliğin bu olsun. Liseyi bitiren adamlar kapış kapış gitmiyorlar maalesef.

Konu sahibi istanbulda sanırım. Daha önceki yazısında istanbulda hastaneden bahsetmiş. Merdiven silse bile yeter ona. Yeterki istesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…