Kocamla hergün kavga ediyoruz

daha 14 yaşındayken kıza göz koyan 31lik adam
bu hayattan kurtaracam ayağına küçük bir kızı kandırma
sahipsiz gördüğü için ezmeye çalışma
kızını kapının önüne koyan anne
her ikisi için de çok şey söylenir de bu forumda küfüre izin yok malesef

I ıh, bence vermeyelim.

Katılıyorum Allah kimseyi sahipsiz koymasın.
Erkekler bunu bir fırsat bilip ezdikçe eziyor.

Eşinle internetden mi tanıştınız. Büyük ihtimal öyle olsa gerek.
Dua et televizyonlarda neler izliyoruz. Tanımadığı adama kaçıpta kızı pazarlayanımı ararsın
Tecavüz edip atanımı ararsın.. Sizin bir an önce size sahip çıkacak bir yakınınıza ulaşmanız lazım

Yazım şeklinizden okulu bitirememiş olsanız bile kendinizi eğitmiş olduğunuzu anlıyorum. Aslında kendine güveni olan bir kadınsınız. Eşinizle olan hayatınıza da ben mutlu aile ortamında yaşayamadım bari kızım yaşasın diye katlanıyorsunuz belli. Eşinizi seviyor musunuz bilmiyorum, eğer bu evliliği devam ettirmenizin tek sebebi kızınızsa bence bir daha düşünün. Şiddet yalnızca fiziksel olmaz, hatta zaman zaman psikolojik şiddet fiziksel olandan daha çok zarar verir. Kendinize ve kızınıza yeni bir hayat kurabilirsiniz. Evet çok zor yaşınız çok küçük, yanınızda kızınız var, ama imkansız değil. Sürekli kavga gürültü içinde büyüyen bir çocuğun anne ve babası yanında olsa ne olur ? Düzelmeyeceğini düşünüyorsanız ayrılığı düşünebilirsiniz.

Evet 2. çocuğu düşünüyormuş. Aman geç kalma konu sahibi hemen yap 2. çocuğu

Verdiğimiz konular sahte çıka çıka bilişim yakında kk'yı da youtube gibi kapatacak diye korkuyorum, ülkemizi yanlış tanıtıyor fake'ler gibi bir argümanla.
yok inan sahte olarak görmedim. çünkü doğum ,hastahane konuları ve mesajları var. ben gerçekten ciddi ciddi yazdım. 14 yaşındaki kızzla beraber olan adam suç işliyor çünkü. bu eskide olsa suçun rengi değişmez. evli çocuklu bir adam şu an hapiste. 8 yıl yedi. karısı reşit olmadığı için beraber olduklarında. kadın ve aile affetsede ,devlet affetmiyor. veriyor cezayı
birde kızı kaçırmış bu adam.

Ama o adam yıllar önce kızın ailesi tarafından şikayet edilmiş. Geçmişte yapılan bir şikayet yoksa nasıl olacak?

Resmen kanım donDu ah be Bacim sn kizi yasindasin onun yazık etmişsin kendine allah yardmcin olsun allah sana en kısa zamanda hakkında hayrli olaani versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…