Kocamla hergün kavga ediyoruz

17 olağan evlenme yaşı tamam da annenizde ailenizin bi ferdi değil mi annem ve ailemi size ayrı yazdıran ne onu anlamadım
Ben annemle yaşadığımdan bahsetmiştim. Diğer aile fertleri hayatıma herşey olup bittikten sonra karıştıkları İçin böyle yazdım. Normalde ayrı memleketlerde yaşıyorduk. Bizden uzaktalardı. Yani şöyle ki bizi bir başımıza terkettiler ne aradılar ne sordular

hiç öyle deme aöf ile devlet kurumuna gelen 5300 lira maaş alan insanlar var...aöf ile de amir memur olursun

hiç öyle deme aöf ile devlet kurumuna gelen 5300 lira maaş alan insanlar var...aöf ile de amir memur olursun
arkadaşım benı motıve ettın saol ben ıkı yıllıktan dırek sosyal hızmetlere gecmeyı planlıyorum bılmıyorum sosyal hız ılerde başvuru yapabılırmıyım ama yınede saol demekkı oluyomus:)

Açık lise okuyorum bu sene bitecek inşallah ama üniversite hakkında hiç bilgim yok nasıl başvurulur falan kızım biraz büyümüş olsa kendini idare edebilse devlet üniversiteleri varmış belki orada okurdum

ben 2 yıllık myo mezunuyum ve 6 yıldır devlet memuruyum daha sonradan aöf ile lisansımı tamamladım bu da sana rol model olsun
myo dan girersen kpss ye mezuniyetinden ötürü herkesin girdiği 3001 den başvurunu yaparsın..yani illa herhangi bir bölüm mezuniyeti alınan branşlar var vhki,gih gibi ...hem güzel hazırlan emniyet binlerce gih memuru alacak polisler sahaya çıksın diye yakındır

senın adına sevındım lıseyı bıtınce sbs sanırım bu sınava gıryosun orda barajı gectıkten sonra aof büroları var gıdıyosun gereklı sekılde bılgı verıolar ordaa

liseni bitir,üniversite sınavına girersin alt barajı her türlü geçersin direkt aöf ye kaydını yaptırırsın hele o günler gelsin nasipse yardımcı oluruz

hım oylemı cck sasırdım memur derken meslegınız nedır

senın adına sevındım lıseyı bıtınce sbs sanırım bu sınava gıryosun orda barajı gectıkten sonra aof büroları var gıdıyosun gereklı sekılde bılgı verıolar ordaa
Kesinlikle üniversite için sınav şart mı? Sınavsız üniversite yok mu? Barajı geçemezsem diye soruyorum vakit kaybetmemek için

Resmi nikahım var. Şöyle söyleyeyim psikolojik şiddet var ki daha yıpratıcı. Beni sürekli eleştiriyor. Sen şöylesin sen böylesin.

liseni bitir,üniversite sınavına girersin alt barajı her türlü geçersin direkt aöf ye kaydını yaptırırsın hele o günler gelsin nasipse yardımcı oluruz
Çok az kaldı mezuniyete. Cahil anne olmak istemiyorum. Kararlı sağlam ayağı yere basan dimdik bir kadın. Kızımın örnek almasını istediğim şekilde. Kimseye ezilmek yenilmek istemiyorum

derhal bi iş bulmak gerek bi yerden başlamalısın başkalarının hayatını yaşayarak geçmez bu ömür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…