- 21 Şubat 2024
- 58
- 18
-
- Konu Sahibi Corpus callosum
Aslinda susmadim. Al madem ama cocugu ertelerim cunku maddi sıkıntı icinde gebelik ve dogum yasamak istemiyorum dedim. Oyle bisey olmaz hallederiz bi sekilde filan dedi aldi motoruSiz motor konusu geçince niye sustunuz. Çünkü siz tavrınızı eşinize o an net bir şekilde belli Etmemişsiniz o da haliyle demek ki çokta sorun değil diye düşündü. Ama siz içinize attığınız için sürekli gergin ve üzgün ruh halindeyiniz muhtemelen bu da ilişkinizi etkilemiş
Beni kim anlayacakKorkuyor da olabilir. Istiyor ama adım atamıyor ve bunu aşması için bir destek gerekecekse sizden gelmesi gerekecek. Daha da zihnini bulandırmışsınız anlayış bekleyerek.
Karsima aldim konuştum her yönüyle. Kırgınliklarimi, beklentilerimi uzun uzun anlattim, oyle susup trip atacak bir kadin degilim her zaman acikca konusurum. Ama yine 2-3 ay tık yok. Mevzu açılmıyor bile. Bu durum da bana yok sayiliyormusum gibi hissettirdi. Olan en son dün patladi. Haberli bir sekilde bebek görmesine gidecektik, baska bir arkadasi gorusmeye çağırmış onemli bir konuymuş beni ekti. Bebek görmeye bile yalnız gittimBir tarafın istemediği çocuklar eksik ve sevgisiz büyüyor. Eşiniz sürekli geciktiriyor ama istemediği ortada. Karşına alıp net bir şekilde konuş. Kesin cevap vermesini işte istemiyorum derse evliliğe devam edip etmeyeceğini öyle düşünürsün.
Ben eşinizin durumunu önemsiz sayamam. Mesela ben çocuk istiyorum diye gidip muayene olduktan sonra her ilişkiden sonra bunun muhabbetini yapıyoduk. Çünkü süreci başlatmıştık. Ben usg fotosu göstersem ve o hevessiz görünse bir daha sevişmem muhtemelen karar verelim korunacaz mı korunmayacaz mı diye. O ilk geçiştirmede didiklemeniz lazımdı belki de...Beni kim anlayacakanlasilmasi gereken ben değil miydim burda
Eline koz vermek istemedim, çünkü biliyorum bunu kullanarak kendi hatalarini küçülmeye calisacaktiSiz ciddi ciddi oturup konuşmamışsınız. Kendi içinizde kıyametler koparmış hep adamın dediklerini yapmışsınız. Yarın oturup ciddi ciddi konuşun, aksi halde devam etmeyebilirsiniz. Bir sorun bakalım çocuk istemiyor neden istemiyor?
Siz istediğinize göre elinizden bu hakkı alması hiç doğru değil, ona göre hareket edersiniz.
Ama önce oturun konuşun.
Prezervatifle geldiğinde cinsellik yaşamayacaktınız madem bu kadar kırgındınız?
Kendimce onu sıkıştırmak istemedim, zaman tanimak olarak düşündüm. Simdi içten ice hep onu suçladığımi fark ediyorum onun yuzunden riskli gebelik yaşına kaldım diye..Ben eşinizin durumunu önemsiz sayamam. Mesela ben çocuk istiyorum diye gidip muayene olduktan sonra her ilişkiden sonra bunun muhabbetini yapıyoduk. Çünkü süreci başlatmıştık. Ben usg fotosu göstersem ve o hevessiz görünse bir daha sevişmem muhtemelen karar verelim korunacaz mı korunmayacaz mı diye. O ilk geçiştirmede didiklemeniz lazımdı belki de...
Nasıl bir destek mesela? Ne yapılabilir sizce. Ofke ve kirginligimi bastirabilirsem deneyeyimKorkuyor da olabilir. Istiyor ama adım atamıyor ve bunu aşması için bir destek gerekecekse sizden gelmesi gerekecek. Daha da zihnini bulandırmışsınız anlayış bekleyerek.
Konu sahibi yanlış anlama ama cinsel yönelimi farklı olup toplumda normal imajı vermek için evlenmiş olabilir mi? Geçmiş konunuza baktım cinsellikte de kötü ve hevessizmiş. Sağlıklı erkek karısını ister sıkıntısı varsada çözmek için çabalar. Hep bu adamı alttan alıp sabrediyorsunuz bu çok yıpratıcı olmuştur.Karsima aldim konuştum her yönüyle. Kırgınliklarimi, beklentilerimi uzun uzun anlattim, oyle susup trip atacak bir kadin degilim her zaman acikca konusurum. Ama yine 2-3 ay tık yok. Mevzu açılmıyor bile. Bu durum da bana yok sayiliyormusum gibi hissettirdi. Olan en son dün patladi. Haberli bir sekilde bebek görmesine gidecektik, baska bir arkadasi gorusmeye çağırmış onemli bir konuymuş beni ekti. Bebek görmeye bile yalnız gittim
Ama evlilik bu değil ki! Sizin çocuktan önce başka sorunlarınız var bence. Mesela kocama bir şey söyleyince “dur eline koz vermeyeyim” diye asla düşünmem. Evlilik bu çünkü. Evlilikte eşler söyledikleri sözleri, yaptıkları hareketleri koz olarak kullanmamalı. Size psikolojik baskı yapıp sindiriyor mu acaba? Bence bunları düşünün çocuktan önce derim.Eline koz vermek istemedim, çünkü biliyorum bunu kullanarak kendi hatalarini küçülmeye calisacakti
Evet cinsel hayatımız da dengesiz. Bazen iyi bazen berbat. O konularda da baya kirginligim var. Ama yöneliminin farkli olabilecegini dusunmuyorum. o kadar iyi dostuz ki sohbet etmekten, birlikte birşeyler yapmaktan en zevk aldığım insan odur. Derin biridir ama çok yıpranmış hissediyorum hakikaten.Konu sahibi yanlış anlama ama cinsel yönelimi farklı olup toplumda normal imajı vermek için evlenmiş olabilir mi? Geçmiş konunuza baktım cinsellikte de kötü ve hevessizmiş. Sağlıklı erkek karısını ister sıkıntısı varsada çözmek için çabalar. Hep bu adamı alttan alıp sabrediyorsunuz bu çok yıpratıcı olmuştur.
Yani çok uzun yıllardır berabersiniz ve konu çooook ciddi böyle arada derede hiç olmamalıydı.Kendimce onu sıkıştırmak istemedim, zaman tanimak olarak düşündüm. Simdi içten ice hep onu suçladığımi fark ediyorum onun yuzunden riskli gebelik yaşına kaldım diye..